Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει μαις και 1 κατάστημα το έχει εδώ στα 959€ Amazon skroutz Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
GeorgeAl92 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Γη και ύδωρ για Intel Core M τέλη 2018......οκ!
andreasece Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Την προηγούμενη εβδομάδα το gearbest είχε αυτό 100€ κάτω (μπορεί να ξαναπαίξει την bf). Ακόμα και στα 200€ που έχουν τώρα διαφορά το θεωρώ πολύ καλύτερη επιλογή. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από andreasece 1
zaratustra Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Για επαγγελματικό daily driver (και όχι μόνο) είναι καταπληκτική προσφορά. Η ποιότητα κατασκευής, η οθόνη και το πληκτρολόγιο είναι απλά απίστευτα. Και ζυγίζει λίγο παραπάνω από 1 kg. 1
dimoskoutr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, andreasece είπε Την προηγούμενη εβδομάδα το gearbest είχε αυτό 100€ κάτω (μπορεί να ξαναπαίξει την bf). Ακόμα και στα 200€ που έχουν τώρα διαφορά το θεωρώ πολύ καλύτερη επιλογή. Από το gearbest; Σε σχέση με amazon; Και xiaomi σε σχέση με microsoft; Ναι το laptop που έβαλες είναι πιο ισχυρό από το surface αλλά δεν έχουν καμία σχέση ούτε σε ποιότητα, ούτε σε εγγύηση και θεωρώ ούτε σε εμπειρία χρήσης γιατί το microsoft έχει εξαιρετική οθόνη και από τα καλύτερα πληκτρολόγια και trackpad σε λάπτοπ... Μια χαρά προσφορά είναι! 5 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε Γη και ύδωρ για Intel Core M τέλη 2018......οκ! Χαίρομαι που χαίρεσαι αλλά όταν δεν έχεις καν ακουμπήσει παρόμοιας ποιότητας μηχάνημα άστο καλύτερα. 1
andreasece Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, zaratustra είπε Για επαγγελματικό daily driver (και όχι μόνο) είναι καταπληκτική προσφορά. Η ποιότητα κατασκευής, η οθόνη και το πληκτρολόγιο είναι απλά απίστευτα. Και ζυγίζει λίγο παραπάνω από 1 kg. 38 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Από το gearbest; Σε σχέση με amazon; Και xiaomi σε σχέση με microsoft; Ναι το laptop που έβαλες είναι πιο ισχυρό από το surface αλλά δεν έχουν καμία σχέση ούτε σε ποιότητα, ούτε σε εγγύηση και θεωρώ ούτε σε εμπειρία χρήσης γιατί το microsoft έχει εξαιρετική οθόνη και από τα καλύτερα πληκτρολόγια και trackpad σε λάπτοπ... Μια χαρά προσφορά είναι! Χαίρομαι που χαίρεσαι αλλά όταν δεν έχεις καν ακουμπήσει παρόμοιας ποιότητας μηχάνημα άστο καλύτερα. Έχω το surface book 2, οπότε ξέρω την ποιότητα της microsoft, παρ'ολ'αυτά το συγκεκριμένο κατά τη γνώμη μου απλά δεν αξίζει. Δείτε λίγο το xiaomi από κοντά πριν κρίνετε, μπορεί και να εκπλαγείτε!
dimoskoutr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, andreasece είπε Έχω το surface book 2, οπότε ξέρω την ποιότητα της microsoft, παρ'ολ'αυτά το συγκεκριμένο κατά τη γνώμη μου απλά δεν αξίζει. Δείτε λίγο το xiaomi από κοντά πριν κρίνετε, μπορεί και να εκπλαγείτε! Μια χαρά είναι το xiaomi στο είπα, το έχω δει live αλλά δίνεις gearbest 800 ευρώ αλήθεια; Συγκρίνουμε εντελώς διαφορετικά πράγματα... Και όχι δεν είναι στην ποιότητα του surface σε καμία περίπτωση... 1
andreasece Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Μια χαρά είναι το xiaomi στο είπα, το έχω δει live αλλά δίνεις gearbest 800 ευρώ αλήθεια; Συγκρίνουμε εντελώς διαφορετικά πράγματα... Και όχι δεν είναι στην ποιότητα του surface σε καμία περίπτωση... Βρε ναι, σύμφωνοι, δεν είναι στην ποιότητα του surface. Ακόμη κι έτσι όμως, 16gb vs 4gb ram, i7 vs Core M, 256bg vs 128gb, MX150 vs Intel Graphics. Επίσης μετά από τόσα χρόνια μπορώ πλέον εύκολα να πω και να προτείνω σε κάποιον να κάνει τέτοια αγορά από το gearbest. Τέλοσπάντων, άποψή μου είναι και καλό είναι για κάποιον που ψάχνεται να ακούγονται όλες οι απόψεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα