nasouga Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θελω τα φωτα σας. Εχθες εφτιαξα ενα συστημα: Asrock b450 fatal1ty Ryzen 2600 2x8 gskill tridentz rgb gtx 760 gigabyte psu tx550m. Το θεμα μου ειναι πως ενω δουλευει κανονικα, καθε φορα που το κλεινω με "τερματισμο λειτουργιας" οταν παω να το ξανα ανοιξω μενει στο bios loading screen (βγαζει το logo της asrock και δεν προχωραει παρακατω). Κραταω το κουμπι πατημενο, κλεινει, και μετα ανοιγει κανονικοτατα. Αυτο καθε φορα που το κλεινω με "τερματισμο λειτουργιας". Αν πατησω "επανεκκινηση" δουλευουν ολα ρολοι. Τι μπορει να φταιει? (δοκιμασα να βγαλω και να βαλω τον δισκο, δεν ειχε αποτελεσμα) Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από nasouga 1
Επιλεγμένo σχόλιο poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 bios update? 23 minutes ago, nasouga said: Θελω τα φωτα σας. Εχθες εφτιαξα ενα συστημα: Asrock b450 fatal1ty Ryzen 2600 2x8 gskill tridentz rgb gtx 760 gigabyte psu tx550m. Το θεμα μου ειναι πως ενω δουλευει κανονικα, καθε φορα που το κλεινω με "τερματισμο λειτουργιας" οταν παω να το ξανα ανοιξω μενει στο bios loading screen (βγαζει το logo της asrock και δεν προχωραει παρακατω). Κραταω το κουμπι πατημενο, κλεινει, και μετα ανοιγει κανονικοτατα. Αυτο καθε φορα που το κλεινω με "τερματισμο λειτουργιας". Αν πατησω "επανεκκινηση" δουλευουν ολα ρολοι. Τι μπορει να φταιει? (δοκιμασα να βγαλω και να βαλω τον δισκο, δεν ειχε αποτελεσμα)
TehJoHnX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Αν έχει ultra fast boot ενεργοποιημενο, απενεργοποιησε το.
nasouga Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μολις εκανα bios update και ολα κομπλε. Ευχαριστω παιδια. (δεν ξερω γιατι δεν το σκεφτηκα πιο νωρις, ειμαι χαζος 😋)
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 31 minutes ago, nasouga said: Μολις εκανα bios update και ολα κομπλε. Ευχαριστω παιδια. (δεν ξερω γιατι δεν το σκεφτηκα πιο νωρις, ειμαι χαζος 😋) μια χαρα.καποιο bug του bios.γενικως να κοιτας που και που για πιο νεο bios ειδικα αμα ειναι καινουριο το Mobo 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα