Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια αγορασα τελικα την b450 tomahawk Της msi για ryzen 2600/επικοινωνησα μαζι τους και μου στειλαν το link με τις πιθανες ραμ που εχουν τεσταρει με τη mobo τους

να πω οτι ψαχνω 2χ8=16 σε 3200

ειχα σκοπο να παρω μια gskill που θεωρειται αρκετα καλη  φιρμα αλλα απο οτι ειδα στην λιστα οι μονες gskill ειναι με τσιπ samsung και ξεφευγουν πολυ (220 πλας)

σε πιο οικονομικα μοντελα εχει την Corsair Vengeance LPX και την HyperX fury/απο οτι ειδα και στο σκρουτζ και στο αμαζον εχουν αρκετες αξιογησεις ειδικα στο αμααζον χιλιαδες με 4,5 στα 5 κοντα αστερια

η αποριες μου ειναι

1)τα σαμσουνκ τσιπ ειναι καλυτερα απο τα χινιξ??δεν θα κλοκαρω

2)παιζει τοσο μεγαλο ρολο αυτος ο αριθμητικος κωδικος?γιατι καποια μοντελα ενω ειναι ακριβως ιδια μαρκα και συχνοτητα και ταχυτητα εχουν διαφορετικο αριθμο και αυξανει την τιμη κατα 30-40 ευρω

3)βλεπω στα σχολια πολλους χρηστες με ιδιο  build με το δικο μου να εχουν αγορασει την πλεον δημοφιλη gskill ripjaw που δεν ειναι στην λιστα της μσι και να λενε οτι λειτουργει και αμεσα και αψογα,πως γινεται αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι εταιρίες μητρικών δοκιμάζουν ενδεικτικά κάποιες μνήμες του εμπορίου, δεν μπορούν να κάθονται να δοκιμάζουν ότι μνήμη κυκλοφορεί στην αγορά.... 

Το υπόλοιπο σύστημα σου τι περιλαμβάνει (οθόνη, κάρτα γραφικών)? Τι χρήση θέλεις να κάνεις με τον υπολογιστή? 

Σε γενικές γραμμές με μνήμες τύπου 3200 cl16 θα είσαι πλήρως καλυμμένος. 3200cl14 (που είναι οι ψαγμένες μνήμες) θα σου φανούν χρήσιμες αν έχεις μέσα σου το μικρόβιο του benchmarking ή αν έχεις top tier κάρτα γραφικών και οθόνη. 

Εκτός των gskill ripjaw που είναι μια χαρά μνήμες μπορείς να δεις και αυτές https://www.skroutz.gr/s/14161425/G-Skill-Sniper-X-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GSXWB.html που σηκώνουν μεγαλύτερο πειραματισμό σε timmings (λόγο καλύτερων chip) 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Το υπόλοιπο σύστημα σου τι περιλαμβάνει (οθόνη, κάρτα γραφικών)? Τι χρήση θέλεις να κάνεις με τον υπολογιστή? 

-καρτα rx 580 nitro 8gb ,οθονη μια παλια dell fhd και μια lg tv,χρηση κυριως παιχνιδια σε 1080 γενικα οχι πολλες απαιτησεις(oυτε bench ουτε top tier που λες)απλα να ειναι συμβατες και να πιασουν τα 3200 γιατι διαβαζω στα φορουμ οτι πολλες δεν  πιανουν τα 3200 αν δεν ειναι στην λιστα των μομπο

-εγινε  ουτως η αλλως και αυτες που ειναι στα τεστ εχουν τιμες πανω κατω κοντα απλα μου εκατσε απορια

ετσι και αλλιως ειδικα στο θεμα ραμ ειτε hyperx ειτε corsair ειτε g skill τα ιδια δεν ειναι??και οι 3 εχουν εφορου ζωης εγγ και χιλιαδες θετ αξιολογησεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Στο νέο σύστημα που φτιάχνω με Ryzen 5 2600X προτίμησα τις Flare X 3200MHz , CL14 λόγω πολύ καλών reviews , θεωρώ ότι και οι Ripjaws 3200MHz CL16 θα κάνουν καλή δουλειά. Αν δεις στο site της G.Skill είναι συμβατες με την tomahawk. Τα samsung b die chips είναι ανώτερα από της Hynix

Επεξ/σία από Asmodeus21
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Asmodeus21 είπε

Καλημέρα,

Στο νέο σύστημα που φτιάχνω με Ryzen 5 2600X προτίμησα τις Flare X 3200MHz , CL14 λόγω πολύ καλών reviews , θεωρώ ότι και οι Ripjaws 3200MHz CL16 θα κάνουν καλή δουλειά. Αν δεις στο site της G.Skill είναι συμβατες με την tomahawk. Τα samsung b die chips είναι ανώτερα από της Hynix

αυτες τις ειδα και στη λιστα της τομαχοκ αλλα ρε συ 212 αρχικη και 233 απο καταστημα στην πολη μου ειναι πολλα-ειδικα οταν οι cl16 ειναι 70ευρω κατω-θα περιμενω μηπως βγει καμια προσφορα αλλιως θα παω απο vfm οπτικη και θα χτυπησω ειτε κορσερ ειτε χαιπερχ που ειναι πιο φθηνες και βαση αμαζον πιθανον καλυτερες(oi gskill sto skroutz εχουν πολλες αξιολογησεις αλλα στο amαzon οι hyperx και οι corsair χιλιαδες περισσοτερες)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, di maria kun είπε

αυτες τις ειδα και στη λιστα της τομαχοκ αλλα ρε συ 212 αρχικη και 233 απο καταστημα στην πολη μου ειναι πολλα-ειδικα οταν οι cl16 ειναι 70ευρω κατω-θα περιμενω μηπως βγει καμια προσφορα αλλιως θα παω απο vfm οπτικη και θα χτυπησω ειτε κορσερ ειτε χαιπερχ που ειναι πιο φθηνες και βαση αμαζον πιθανον καλυτερες(oi gskill sto skroutz εχουν πολλες αξιολογησεις αλλα στο amαzon οι hyperx και οι corsair χιλιαδες περισσοτερες)

Με rx580 & 2600 , δεν έχει νόημα η αγορά bdies, ίδιο σύστημα έχω με οθόνη στα 80hz, και απλές μνήμες... Σε gaming (pubg) 60-80 fps με κολλημένη τη κάρτα γραφικών στο 100% usage

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, di maria kun είπε

Είναι πανάκριβες δεν το συζητάω , απλά εγώ εχω πάρει την rtx 2070 και ήθελα να κάνω squeeze ότι μπορεί να δώσει ο 2600Χ , και οι ripjaws υποστυριζονται από το mobo σου

Επεξ/σία από Asmodeus21
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Asmodeus21 είπε

Είναι πανάκριβες δεν το συζητάω , απλά εγώ εχω πάρει την rtx 2070 και ήθελα να κάνω squeeze ότι μπορεί να δώσει ο 2600Χ , και οι ripjaws υποστυριζονται από το mobo σου 

https://www.gskill.com/en/configurator?manu=55&chip=3396&model=3441

μιλας εμπειρικα???γιατι δεν τις βλεπω ουτε εδω ουτε επισης την sniper του @leros2004

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...