Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Don't judge. Κάηκα παλαιότερα στο παιχνίδι, μου ήρθε να παίξω στο PS3 που έχω (fat 60GB) για να ξανα-καώ. Όμως σε στιγμές-στιγμές το παιχνίδι φαινόταν σαν να τρέχει σε slow motion. Δηλαδή όλο τα γραφικά για μερικά δευτερόλεπτα φαίνεται πως αργούν λίγο και μετά επανέρχεται ξανά. Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Abudi είπε

Don't judge. Κάηκα παλαιότερα στο παιχνίδι, μου ήρθε να παίξω στο PS3 που έχω (fat 60GB) για να ξανα-καώ. Όμως σε στιγμές-στιγμές το παιχνίδι φαινόταν σαν να τρέχει σε slow motion. Δηλαδή όλο τα γραφικά για μερικά δευτερόλεπτα φαίνεται πως αργούν λίγο και μετά επανέρχεται ξανά. Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει;

Στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια?

Μήπως cpu + rsx ζεσταίνονται υπερβολικά λέω εγώ τώρα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mikele13- είπε

Στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια?

Μήπως cpu + rsx ζεσταίνονται υπερβολικά λέω εγώ τώρα?

Θα δοκιμάσω και κάτι άλλο, άλλα τί στο καλό, παιχνίδι του PS2 που το παίζω στο PS3 είναι. Λες να pushάρει τόσο το σύστημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα να παίξω Tekken Tag Tournament 2. Έτρεχε μια χαρά απροβλημάτιστα κανονικότατα όπως το είχα συνηθίσει.

Hitman: Absolution επίσης τρέχει κανονικά

Επεξ/σία από Abudi
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα. Με λίγο ψάξιμο και reddit κλπ έχω ανακαλύψει το εξής: Τα Ratchet and Clank (όλα), Jack και Sly Cooper είναι πολύ ιδιαίτερα στο emulation με αποτέλεσμα να μην είναι ουσιαστικά playable. Συνεπώς η κονσόλα δεν έχει θέμα, αλλά το παιχνίδι από κατασκευής του.

Κατέληξα να αγοράσω από το PlayStation Store την remastered έκδοση της τριλογίας και έχω καεί. Τρέχει υπέροχα, έχει λίγο πιο σύγχρονα γραφικά στο gameplay αλλά όχι τόσο στα cutscenes. Το σημαντικό είναι οτι τρέχει πολύ ωραία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...