istrios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τοποθέτησα έναν Toshiba 3ΤΒ και μου δεν ξέρω τι να επιλέξω στο στυλ διαμερίσματος MBR ή GPT; . Για βασικό έχω έναν ssd 500GB 960 evo και αυτόν τον θέλω για αποθήκευση και εγκατάσταση παιχνιδιών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 gpt. Aν βάλεις mbr θα πρεπει να χωριστει σε τουλάχιστον 2 partitions με το μεγαλύτερο να ναι max 2,2tb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
istrios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε gpt. Aν βάλεις mbr θα πρεπει να χωριστει σε τουλάχιστον 2 partitions με το μεγαλύτερο να ναι max 2,2tb Σε ευχαριστώ πολύ...Ευτυχώς που περίμενα απάντηση γιατί θα την έκανα την βλακεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 δεν θα παθαινε τπτ, μπορεις να τα αλλάγεις απο gpt σε mbr και το αναποδο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
istrios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε δεν θα παθαινε τπτ, μπορεις να τα αλλάγεις απο gpt σε mbr και το αναποδο Θα ψαχνόμουν με τα Partitions..Οπότε καλύτερα που περίμενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα