Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω θα ενδιαφέρει αρκετούς και να πω οτι η προσφορά ισχύει για δημιουργια λογαριασμου μεχρι τις 31 Δεκεμβριου. Απλα θυμηθειτε να ακυρωσετε την συνδρομη για να μην χρεωθειτε στο τελος του τριμηνου.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rafail1994 είπε

Εχει προσφορά επίσης και για τους παλιούς χρήστες, με 6,99€ για 3 μήνες.

Να ρωτησω κατι φιλε εγω που μου λεει να πληρωσω στις 21 νομίζω  η 25 του μηνα αυτουνου,  πως μπορω να το κανω να πληρωσω μονο τα χρήματα  που  λες? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jerry banana είπε

Να ρωτησω κατι φιλε εγω που μου λεει να πληρωσω στις 21 νομίζω  η 25 του μηνα αυτουνου,  πως μπορω να το κανω να πληρωσω μονο τα χρήματα  που  λες? 

Εαν δεν έχεις ακυρώσει την συνδρομή σου πριν τις 16 Οκτ 2018 τοτε δεν μπορείς να πάρεις την προσφορά. Εαν το έχεις κάνει απλα πας στην καρτέλα αναβάθμιση και επιλέγεις το πακέτο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά το έκανα και εγω το πακέτο, πως ακυρώνω τη  συνδρομή μετά για να μην χρεώθω τα 7 ευρώ μετά το 3μηνο και ποτέ Πρέπει να το κάνω;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, rafail1994 είπε

Βάλτε κάνα link δεν το βρίσκουμε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rafail1994 είπε

Θέλεις να μας δω΄σεις και ένα link?για το συγκεκριμένο? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Masma είπε

Θέλεις να μας δω΄σεις και ένα link?για το συγκεκριμένο? 

δεν εχει λινκ απλως πατα στο google spotify premium και ακολουθησε τις οδηγιες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, xlapatsas4000 είπε

Παιδιά το έκανα και εγω το πακέτο, πως ακυρώνω τη  συνδρομή μετά για να μην χρεώθω τα 7 ευρώ μετά το 3μηνο και ποτέ Πρέπει να το κάνω;

όποτε θες αλλα πριν το τρίμηνο.

Πας στο paypal, settings, Payments, Manage automatic payments, βρίσκεις το spotify και από active το κάνεις inactive. Έτσι όταν πάει το spotify να τραβήξει λεφτα στο τρίμηνο δε θα μπορεσει και θα σου κόψει το premium.

Επεξ/σία από dchatz
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν έχω καταφέρει να ακόμα να βρω, πως μπορώ να πάρω τους 3 μήνες της προσφοράς, έχοντας ήδη το premium. Μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να δώσει αναλυτικές οδηγίες; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MSC3169 είπε

Δεν έχω καταφέρει να ακόμα να βρω, πως μπορώ να πάρω τους 3 μήνες της προσφοράς, έχοντας ήδη το premium. Μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να δώσει αναλυτικές οδηγίες; 

Πέρυσι υπήρχε ο όρος "Offer not available to users who canceled Premium after 20/10".

Οπότε υποθέτω επειδή ακόμα είσαι premium δεν στο εμφανίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...