Προς το περιεχόμενο

τι δισκο έχει?

jimis98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο black στα 4ΤΒ απο μονος του κοστίζει παραπάνω απο ολο τον εξωτερικό οπότε δεν θα έλεγα οτι έχει black.

Δεν εχω δει αλλωστε εξωτερικο με black.

οι EZRZ είναι green μετονομασμένοι σε blue Οπότε ναι 5400

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, jimis98 είπε

να πάρω αυτόν τον δίσκο ή να παρω ξεχωριστά και να τον μετατρέψω με θήκη? 

βγαίνουν εύκολα από την θήκη? 

Αυτόν πρέπει να έχει WDBBGB0040HBK, https://www.wd.com/content/dam/wdc/website/downloadable_assets/eng/product_overview/4178-707230.pdf
Δική μου άποψη, πάρε μία εξωτερική θήκη και βάλε έναν σκληρό της αρεσκείας σου.
Αν πάρεις αυτόν μπορεί να μην μπορείς να τον βάλεις σαν εσωτερικό σε ένα case και να χρειάζεται να επέμβεις λίγο πάνω στον δίσκο 

Spoiler

Επεξ/σία από Rhamnusia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

584468787_hdd.png.f2085592e450ac6c4d90baf3448f27c8.pngγιατί τα έχουν έτσι φτιάξει? 

αξίζει να θυσιάσω την ταχύτητα για χωρητικότητά? τι έχει αυτός ο δίσκος και δεν μου το προτείνεις? παντως 4tb δεν βρίσκεις σκληρό βάλε και καμια θήκη 25 με 30 ευρώ ξεφύγει

Επεξ/σία από jimis98

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξεφευγει αλλα:

1)ξέρεις τι δίσκο έχει μέσα

2)αν πας σε red η purple 3 ετη εγγύησης εναντι 2

3)η θήκη θα σου μείνει γενικότερα οπότε αγοράζεις κ άλλους δίσκους

Για την θυσία που αναφέρεις, ακόμα και δισκος στις 7200 δεν θα τερματίσει το usb3.0 , αν τα αρχεία που μεταφέρεις ειναι πολλων GB και δεν ειναι μικρα(πχ steam library) με την παραπάνω ταχύτητα θα δεις και γρηγορότερες μεταφορές.

Κράτα υπ' όψιν ότι η WD κάνει μερικές αλχημείες και στους έτοιμους εξωτερικούς τροποποιούν την πλακέτα του δίσκου και βγάζει εξοδο απ ευθείας σε usb (κοινώς δεν έχει το κλασσικό sata+power) οπότε σε περίτπωση που γίνει κάτι δεν μπορείς πχ να βγάλεις τον δισκο απο τη θήκη και να τον τοποθετήσεις σε αλλη θηκη/pc για ανάκτηση αρχείων.

Επεξ/σία από Xristaras12
  • Like 1

52 λεπτά πριν, jimis98 είπε

584468787_hdd.png.f2085592e450ac6c4d90baf3448f27c8.pngγιατί τα έχουν έτσι φτιάξει? 

αξίζει να θυσιάσω την ταχύτητα για χωρητικότητά? τι έχει αυτός ο δίσκος και δεν μου το προτείνεις? παντως 6gb δεν βρίσκεις σκληρό βάλε και καμια θήκη 25 με 30 ευρώ ξεφύγει

για τους λόγους που είπε ο Χρήστος

45 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Κράτα υπ' όψιν ότι η WD κάνει μερικές αλχημείες και στους έτοιμους εξωτερικούς τροποποιούν την πλακέτα του δίσκου και βγάζει εξοδο απ ευθείας σε usb (κοινώς δεν έχει το κλασσικό sata+power) οπότε σε περίτπωση που γίνει κάτι δεν μπορείς πχ να βγάλεις τον δισκο απο τη θήκη και να τον τοποθετήσεις σε αλλη θηκη/pc για ανάκτηση αρχείων.

σε ένα βίντεο που είχα δει, τον άνοιγε, είχε ένα pcb κουμπωμένο πάνω στα sata, απλά είχε διαφορετική θύρα του ρεύματος και έπρεπε να την καλύψεις το 3ο pin να μην τραβάει ρεύμα όταν την έβαζε σαν εσωτερικό, στο βίντεο που έχω πάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω είμαι σε δίλημμα τώρα 4tb με 110ευρω δύσκολα να βρεις δίσκο χωριστά βάλε και 30ευρω θήκη

αυτές τις αλχημεις τις εχω πετύχει σε 2,5, έχω δει παρόμοιο βίντεο σε 3,5 που είχε ανταπτορα κουμπωμένο και με κατσαβίδι το έβγαζε, αλλα αν δεν καλύψω την το pin δεν θα λειτουργήσει? 

Red, purple έχουν 5400 η interpower

Επεξ/σία από jimis98

Στις 16/11/2018 στις 12:59 ΜΜ, Xristaras12 είπε

ο black στα 4ΤΒ απο μονος του κοστίζει παραπάνω απο ολο τον εξωτερικό οπότε δεν θα έλεγα οτι έχει black.

Δεν εχω δει αλλωστε εξωτερικο με black.

οι EZRZ είναι green μετονομασμένοι σε blue Οπότε ναι 5400

απο ποιοτητα πως ειναι οι EZRZ?

1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε

δυστυχώς δεν γνωρίζω.

Αν κρίνω απο το πως ηταν οι κανονικοί πράσινοι δίσκοι, τους απέφευγαν όλοι

τωρα μπορει να αλλαξαν ποτε δεν ξερεις

αρα μεταξυ αυτων των 2 προτεινεις red?αλλα τωρα red η ruplre?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...