karaap Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Καλημερα Εχω συνδεδεμένο στο PC ενα HP εκτυπωτή και ενα Canon πολυμηχάνημα .Αυτο το εκανα γιατί ο canon δεν τυπώνει καλά λόγω κάποιας βλάβης αλλα θέλω το σκάνερ και το fax. Το πρόβλημα είναι οτι πολλές φορές οταν θέλω να σκανάρω εργαφο και να το στειλω στο PC μου βγάζει μήνυμα ""συνδέστε το με το PC" ενω ειναι συνδεδεμενο . Το πρόβλημα λύνεται αν βγάλω το καλώδιο που συνδέει το PC με HP εκτυπωτή, αλλα οχι παντα. Τι φταιει; Ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 ο canon λογικά έχει πρόγραμμα εγκατάστασης στο οποιο σου πέρασε ολες τις βασικές λειτουργίες. οποτε αν απο τον υπολογιστή ανοιξεις το πρόγραμμα του εκτυπωτή και του πεις να σκανάρει;
donblunts Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Κάνε τον HP δικτυακό, και άσε τον Canon συνδεδεμένο στο PC σου.
karaap Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, donblunts είπε Κάνε τον HP δικτυακό, και άσε τον Canon συνδεδεμένο στο PC Τι εννοείς δικτυακό ; Μεσω wifi ;
donblunts Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, karaap είπε Τι εννοείς δικτυακό ; Μεσω wifi ; Πες μου το μοντέλο του ΗΡ αρχικά να δω αν το υποστηρίζει
karaap Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, donblunts είπε Πες μου το μοντέλο του ΗΡ αρχικά να δω αν το υποστηρίζει HP LASER JET P1102 5 λεπτά πριν, liopyr είπε Με mf toolbox σκανάρεις; Σε παρακαλώ πεσ τα απλά δεν είμαι γνωστης της πληροφορικης
liopyr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Οι canon έχουν software για να σκανάρεις, λέγεται canon mf toolbox. Δοκίμασε με αυτό. Αν σου παρουσιάσει προβλήματα πάλι, υπάρχει ένα ένα patch που τα διορθώνει (σε windows 10).
donblunts Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, karaap είπε HP LASER JET P1102 Αν δεν έχει Ethernet πόρτα ο εκτυπωτής απο πίσω δεν γίνεται, πρέπει να είναι συνδεδεμένος σε PC. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος. Δοκίμασε να το συνδέσεις μέσω USB στο ρούτερ σου.
kormos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, karaap είπε Καλημερα Εχω συνδεδεμένο στο PC ενα HP εκτυπωτή και ενα Canon πολυμηχάνημα .Αυτο το εκανα γιατί ο canon δεν τυπώνει καλά λόγω κάποιας βλάβης αλλα θέλω το σκάνερ και το fax. Το πρόβλημα είναι οτι πολλές φορές οταν θέλω να σκανάρω εργαφο και να το στειλω στο PC μου βγάζει μήνυμα ""συνδέστε το με το PC" ενω ειναι συνδεδεμενο . Το πρόβλημα λύνεται αν βγάλω το καλώδιο που συνδέει το PC με HP εκτυπωτή, αλλα οχι παντα. Τι φταιει; Ευχαριστω Δες μήπως και οι δυο εκτυπωτές είναι δηλωμένοι στην ίδια USB port και γι αυτό σου εμφανίζει το πρόβλημα αυτό... Εναλλακτικά όρισε προεπιλεγμένο τον Canon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα