dakangr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους. Εχω το εξης προβλημα εδω και 15 μερες, και απο τον οτε δεν εχουν κανει τπτ για να το διορθωσουν. Οταν βαλω στο Plus καποια ταινια ή σειρα, κολλαει και μου λεει δεν επαρκει η συνδεση. Εχω 30αρα, τσεκαραμε το καλωδιο, βγαζει 27, αλλαξαμε αποκωδικοποιητη μηπως φταιει, και συνεχιζει τα ιδια. Στο τηλ λενε θα διορθωθει απομακρυσμενα αλλα δεν εχουν κανει τπτ. Να σημειωθει οτι πανω απο 1 χρονο δουλευε αψογα, μια μερα κοπηκε το ιντερνετ, και οταν ξαναηρθε, δημιουργηθηκε το προβλημα. Επισης το replay tv παιζει αψογα, μονο στο plus υπαρχει το προβλημα. Καποιος με αντιστοιχο προβλημα να μου δωσει λυση;; Ευχαριστώ Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από dakangr
yositosi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Εμένα περιστασιακά μου κάνει σκάλωμα και κολλάει, αλλά με ένα reboot του αποκωδικοποιητή έρχεται ευθεία.
dakangr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Στις 16/11/2018 στις 2:48 ΜΜ, yositosi είπε Εμένα περιστασιακά μου κάνει σκάλωμα και κολλάει, αλλά με ένα reboot του αποκωδικοποιητή έρχεται ευθεία. Reboot στον αποκωδικοποιητη, στο ρουτερ, αντικατασταση με καινουργιο αποκωδικοποιητη, συνεχιζει το ιδιο προβλημα....
dakangr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, yositosi είπε άρα κάτι συστεμικό είναι από πλευράς τους Εχω παρει 4 τηλεφωνα, καθε φορα λενε θα το επισκευασουν απομακρυσμενα, αλλα τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα