Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Αντιμετωπίζω εδώ λίγο καιρό ένα πολύ περιέργο πρόβλημα ως προς την αποστολή SMS προς έναν και μόνο αριθμό τηλεφώνου από το κινητό μου.

Αρχικά, ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιώ είναι Cosmote, και ο αριθμός που δεν μπορεί  να πάρει  μηνύματα από εμένα είναι Vodafone και η συσκευή μου είναι το Galaxy S9.

Δοκίμασα αρκετά πράγματα πάνω στην "απελπισία" μου όπως να διαγράψω την επαφή, να την ξαναπεράσω, να βάλω μπροστά σε αυτήν (τόσο στο δικό μου όσο και στο κινητό που δεν  πάνε τα μηνύματα) τον κωδικό της χώρας +0030 κ.α. και φυσικά πριν από όλα αυτά τσέκαρα εάν κάνεις από τους 2 αριθμούς και στις 2 συσκευές είναι αποκλεισμένος, που δεν ήταν κανείς.

Χθές το βράδυ λοιπόν πειραματιζόμενος για ακόμη μια φορά άλλαξα στις ρυθμίσεις της συνομιλίας με το συγκεκριμένο άτομο, την εξής προεπιλογή (βλέπε παρακάτω Screeshots). Η προεπιλογή είναι "Εναλλαγή σε SMS/MMS"  και εγώ αφού το πάτησα να αλλάξει γύρισε μόνο του στην επιλογή "Αλλαγή σε συνομιλία". 

Μετά από αυτήν μου την αλλαγή δοκίμασα να στείλω ένα μήνυμα προς τον αριθμό όπου τα μηνύματα μου δεν πηγαίναν και αμέσως μου ήρθε αναφορά παράδοσης.

Η ερώτηση λοιπόν μετά από όλο αυτό το wall of text είναι η εξής. Γιατί, συμβαίνει αυτό, τι ακριβώς παίζει με αυτή την επιλογή και κυρίως γιατί συμβμαίνει αυτό μόνο προς τον συγκεκριμένο αριθμό (προς όλους τους υπολοίπους αριθμούς εντός [αλλά και εκτός] των επαφών μου στέλνω και δέχομαι κανονικά μηνύματα). 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο όσων  ασχοληθούν με το παρών topic,

Άλεξ

20181116_100453.jpg

20181116_100553.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...