Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

διαβαζω ενα σωρο αρνητικα σχολια απο ασχετους....

Αυτες οι συσκευες προοριζονται για απλη χρηση ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ και οχι ΥΠΕΡ-φορητού Η/Υ που εχουν γινει σημερα 99.9% των συσκευων

ειναι οτι πρεπει εαν, θελεις μια πραγματικη τηλεφωνικη συσκευη, ευκολη, μικρη, γρηγορη με μεγαλη διάρκεια μπαταριας και ανθεκτικη.

τωρα εαν εσεις εχετε στο μυαλο σας οτι θα παίζει και fortnite τοτε δειτε το Nintendo Switch (τα κουβαδακια σας κ σε αλλη παραλία)

εγω πάντως εχω 3 τετοιες συσκευές (ολες Νοκια) σε λειτουργία, για επαγγελματική χρηση και δουλεύουν αψογα εδω και 8 χρονια

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θέλω ένα κινητό τύπου candy bar (σαν αυτά), που να έχει 3G/4G και να είναι σύγχρονο, με Τ9 πληκτρολόγιο και να έχει πλήρη συμβατότητα με chatting services. Δηλαδή: whatsapp, viber, messenger, skype chat ίσως.

Βασικό browsing, και ίσως GPS, αλλά όχι απαραίτητα. 

Ένα βασικό android τηλέφωνο βασικά αλλά σε αυτό το form factor.

Αλλά δυστυχώς, δεν υπάρχει (ακόμα). Ή μήπως υπάρχει;

Anyone?

p.s. εσείς που "κράζετε" είστε λίγο εκτός θέματος και πραγματικότητας :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mariosCS είπε

Εγώ θέλω ένα κινητό τύπου candy bar (σαν αυτά), που να έχει 3G/4G και να είναι σύγχρονο, με Τ9 πληκτρολόγιο και να έχει πλήρη συμβατότητα με chatting services. Δηλαδή: whatsapp, viber, messenger, skype chat ίσως.

https://www.skroutz.gr/s/14147620/Nokia-8110-4G-Dual.html

σε μπανάνα και όχι σε candy bar αλλά τα έχει αυτά που λες! ;)

20180226135256_2dcad096.jpeg

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mants118 είπε

Το γνωρίζω το συγκεκριμένο, αλλά δεν έχει whatsapp/viber (λένε ότι θα πάρει whatsapp ΟΤΑΝ αυτό βγει για KaiOS, αλλά δεν σημαίνει ότι θα πάρει κι όλας.... Για Messenger δεν ξέρω αλλά δεν με απασχολεί και πάρα πολύ!

Δημοσ.

Αυτή η sony δεν μπορεί να κάνει το ίδιο με κανένα από τα παλιά της τηλέφωνα;Είχε τα πιο ωραία σχέδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, mariosCS είπε

Το γνωρίζω το συγκεκριμένο, αλλά δεν έχει whatsapp/viber (λένε ότι θα πάρει whatsapp ΟΤΑΝ αυτό βγει για KaiOS, αλλά δεν σημαίνει ότι θα πάρει κι όλας.... Για Messenger δεν ξέρω αλλά δεν με απασχολεί και πάρα πολύ!

για εμένα πάντως θα ήταν ΟΚ επειδή δουλεύω πολύ google calendar και contacts οπότε μια χαρά συνεργάζεται - συγχρονίζει.

Ναι οκ γι' αυτά που ζητάς λίγο δύσκολο να βρεις κάτι!!! :(

Μόλις τώρα, Solatorobo είπε

Αυτή η sony δεν μπορεί να κάνει το ίδιο με κανένα από τα παλιά της τηλέφωνα;Είχε τα πιο ωραία σχέδια.

μόνο όταν την αγοράσει η HMD Global!!! 😛

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mariosCS είπε

Ένα βασικό android τηλέφωνο βασικά αλλά σε αυτό το form factor.

Anyone?

p.s. εσείς που "κράζετε" είστε λίγο εκτός θέματος και πραγματικότητας :)

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το MLS Easy TS. Έχει android, πλήκτρα, είναι cady bar και είναι 4G.

Μετά, σε ποιο υψηλή τιμή είναι το Blackberry KEYone.

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο 106 το πανω μερος ειναι πιο παχυ, ala 7110 & Ν91.

❤️

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, mants118 είπε

Σε σχήμα μπανάνα για την κωλότσεπη.Αν το χάσεις και το πατήσει κάποιος,θα φάει τούμπα και δεν θα στο επιστρέψει απο τα  νεύρα του.

Το Nokia 106 είναι άσχημο,το 206 είναι μια χαρά.Νομίζω οτι 20-25€ είναι η λογική τιμή τους.

Εχω 1 Nokia 3310 απο το 2000 και λειτουργεί ακόμη,η μπαταρία του τα έχει φτύσει.135.000 δραχμές τότε,σημερινά 396€ σε μετατροπή,όμως για τότε μάλλον ξεπερνούσε τα 396€ λόγω χαμηλών τιμών που δεν έχουν καμία σχέση με σήμερα.Οποιοι έχουν πιάσει 1000 ρικα,10 χίλιαρα και 5 χίλιαρα καταλαβαίνουν.Κάρτες και κουραφέξαλα,έβγαινα με 2.000 δραχμές και έπινα ποτό,έτρωγα 2 σουβλάκια και έπαιρνα 1 πακέτο τσιγάρα.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Istros είπε

Ας έβγαζε ένα αντίστοιχο του Ericsson 768 με οθόνη μονόχρωμη μιας σειράς και μπαταρία τούβλο να κρατάει κάνα μήνα.

Τι λες?Πρέπει να πούμε και μπράβο για τη συσκευή που έβγαλε?και βέβαια υπάρχουν και κάποιοι τις αγοράζουν!τι πρέπει να κάνουμε τούμπες από τη χαρά μας?

Ούτε να πηδάς ούτε να μην πηδάς από την χαρά σου. Ειδικά από τη στιγμή που δεν ανήκεις στο target group του εν λόγω προιοντος. Αποδοχή της πραγματικότητας λέγεται αυτό που πρέπει να κανείς και συνήθως αρχίζει να απαντάται σε ηλικίες άνω των 15.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rikos είπε

Ούτε να πηδάς ούτε να μην πηδάς από την χαρά σου. Ειδικά από τη στιγμή που δεν ανήκεις στο target group του εν λόγω προιοντος. Αποδοχή της πραγματικότητας λέγεται αυτό που πρέπει να κανείς και συνήθως αρχίζει να απαντάται σε ηλικίες άνω των 15.

Ούτε η τελευταία κινεζική εταιρεία δεν βγάζει συσκευή μ αυτά τα specs.Μην μας το παρουσιάζετε σαν την vfm συσκευή, η τη συσκευή της  δεκαετιας.Κριτικη σκέψη λέγεται και αρχίζει να απανταται άνω των 5 ετών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...