leros2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Anonymousx είπε Ξερει κανεις που κυμαινεται το κοστος εμβασματος προς revolut ( ενδεικτικο νουμερο θελω για να καταλαβω κατα ποσο συμφερει ) Ηλεκτρονικό έμβασμα κόστος 1€ ,( αν και έχω καιρό να βάλω με ελληνική τράπεζα, μήπως έχει αλλάξει κάτι)... Με ολλανδική που βάζω είναι μηδέν 😀 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από leros2004 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cartman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Ηλεκτρονικά μέσω τράπεζας Πειραιώς επίσης 1€ το έμβασμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 @Anonymousx Tσέκαρε τον οδηγό για revolut και έλεγξε τις χρεώσεις της τράπεζας που σε ενδιαφέρει. Γενικά μην στείλεις έμβασμα από γκισέ, έχει πολλαπλάσια χρέωση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Και πάλι συμφέρει όταν η προμήθεια της Πειραιώς είναι 2,5%! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε @Anonymousx Tσέκαρε τον οδηγό για revolut και έλεγξε τις χρεώσεις της τράπεζας που σε ενδιαφέρει. Γενικά μην στείλεις έμβασμα από γκισέ, έχει πολλαπλάσια χρέωση. Αυτο διαβαζα τωρα ευχαριστω. Απο οτι βλεπω ειναι η καλυτερη λυση με διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε σχέση με Εθνική είναι μεγάλη διαφορά? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Inler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Inler είπε Σε σχέση με Εθνική είναι μεγάλη διαφορά? Εμενα με expedited delivery 205.95 GBP πληρωσα 238,08€ και 2,1€ φορτιση καρτας prepaid εθνικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisp13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 καλησπερα μου ηρθε σημερα η καρτα , απλα μου εκανε εντυπωση οτι βρισκοταν μεσα στο κουτι της χωρις να ειναι ομως μεσα σε αντιστατικο σακουλη . ετσι ερχονται πλεον ? ή να ανησυχήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dimitrisp13 είπε καλησπερα μου ηρθε σημερα η καρτα , απλα μου εκανε εντυπωση οτι βρισκοταν μεσα στο κουτι της χωρις να ειναι ομως μεσα σε αντιστατικο σακουλη . ετσι ερχονται πλεον ? ή να ανησυχήσω? Και μενα ετσι μου ηρθε. Νομιζω ετσι ερχονται πλεον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πιτούλιας Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε χωρις να ειναι ομως μεσα σε αντιστατικο σακουλη Αχαχαχχχχ, σε τέτοιο δηλαδή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς ρυθμίσεις για undervolt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 ψαξε στο ιντερνετ, εδω ειναι για προσφορες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Inler είπε Έχει δοκιμάσει κανείς ρυθμίσεις για undervolt? Πρώτα δες τι ASIC rating έχεις. Και όσοι πήρατε την κάρτα του θέματος κατεβάστε το GPU-Z, πηγαίνετε στο Advanced --> ASIC Quality για να δούμε τι πιάσατε στο Joker. Υποτίθεται ότι οι κάρτες σας έχουν binned (διαλεγμένο) τσιπ. Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 ASIC Quality GPU Ellesmere Rating 76.1% Your card's ASIC Quality is higher than 58.4% of similar GPUs in our validation database. Interpretation Default Voltage Low ASIC Quality: Higher High ASIC Quality: Lower Power Consumption Low ASIC Quality: Higher High ASIC Quality: Lower Overclocking (stock/air) Low ASIC Quality: Lower High ASIC Quality: Higher Overclocking (water/dice/LN2) Low ASIC Quality: Higher High ASIC Quality: Lower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και οι 2 πάνω από 75% Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από Inler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις