leros2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Anonymousx είπε Επειδη εχω παρει και εγω αυτην την καρτα θα ηθελα απο καποιον που να εχει παρομοιο monitor ( 29" ultrawide ) να μου πει αν κανει για gaming (pubg,lol,csgo,Assassins Creed Odyssey ) η προηγουμενη οθονη μου ηταν lg-flatron e2260 και δεν ξερω αν κανει μια τοσο μεγαλη οθονη . Pubg με τα παρακάτω settings δεν πέφτω κάτω από 60. Οθόνη Lg 29UM68-P Ultrawide 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Pubg με τα παρακάτω settings δεν πέφτω κάτω από 60. Οθόνη Lg 29UM68-P Ultrawide Το 5ms που εχει το καταλαβαινεις? Με ενδιαφερει πολυ ειδικα για το pubg ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Anonymousx είπε Το 5ms που εχει το καταλαβαινεις? Με ενδιαφερει πολυ ειδικα για το pubg ? Τσού δεν τα καταλαβαίνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μολις εβαλα την καινιυργια καρτα πανω . Το μονο κακο ειναι οτι μου σηκωνει θερμοκρασιες γυρω στους 75 C ( με κακο εξαερισμο στο κουτι και παλιο pc ) ειναι φυσιολογικες τιμες ή πρεπει να κανω κατι αμεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Σε πολύ ώρα gaming.? η αμέσως όταν αρχίζεις ή είσαι idle? Σίγουρα φταίει και ο κακός εξαερισμος του κουτιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, sstratos είπε Σε πολύ ώρα gaming.? η αμέσως όταν αρχίζεις ή είσαι idle? Σίγουρα φταίει και ο κακός εξαερισμος του κουτιού Οχι στο με το που μπαινω στo game μετα απο 10 λεπτα περιπου. Επισης οι ανεμιστηρες δουλευουν στο 40% δεν τους εχω δει παραπανω. Σαν θερμοκρασια ειναι πανω απο τα ορια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Target Temperature = 75 C 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Target Temperature = 75 C Απο οτι καταλαβαινω ειναι προεπιλογη της καρτας να δουλευει στους 75. Ειναι σωστο ή πρεπει να το αλλαξω? Αν ναι γνωριζεις πως? Βαζω και αυτην την εικονα μηπως βοηθησει. ( δεν εχω πειραξει τιποτα ) Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Anonymousx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 αχρηστο το trixx περα απο το να ρυθμισεις τα χρωματα, δουλεψε το εργαλειο της amd. μια χαρα ειναι οι 75 σε gaming. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε αχρηστο το trixx περα απο το να ρυθμισεις τα χρωματα, δουλεψε το εργαλειο της amd. μια χαρα ειναι οι 75 σε gaming. Μπορεις να μου στειλεις το link της amd?https://www.amd.com/en/technologies/amd-overdrive αυτο εννοεις? Μου λεει οτι ειναι μονο για την cpu. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Anonymousx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Σήμερα εμφανίστηκε η χρέωση στην κάρτα, τράβηξε 229.07€ 😕 Για ποιο λόγο όχι 222? Πλήρωσα με χρεωστικη κάρτα από τη eurobank... Όχι PayPal Κάποιος άλλος να δει τι ακριβώς χρέωση είχε με κάρτα eurobank? Λογικά όλοι ίδια μέρα αγοράσαμε (για ισοτιμία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 48 minutes ago, Anonymousx said: Μπορεις να μου στειλεις το link της amd?https://www.amd.com/en/technologies/amd-overdrive αυτο εννοεις? Μου λεει οτι ειναι μονο για την cpu. μεσα στους drivers π εχεις ηδη περασει ειναι, Wattman λεγετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, sstratos είπε Σήμερα εμφανίστηκε η χρέωση στην κάρτα, τράβηξε 229.07€ 😕 Για ποιο λόγο όχι 222? Πλήρωσα με χρεωστικη κάρτα από τη eurobank... Όχι PayPal Κάποιος άλλος να δει τι ακριβώς χρέωση είχε με κάρτα eurobank? Λογικά όλοι ίδια μέρα αγοράσαμε (για ισοτιμία) Εμενα με χρέωσε 238.08€ με expedited delivery πληρωμή με prepaid εθνικής. είναι οι χρεώσεις τις εθνικής από την μεταφορά χρημάτων στην prepaid και 1% της συναλλαγής προμήθεια. συν το rate eur/gbp εκείνης της ημέρας, Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Anonymousx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, sstratos είπε Σήμερα εμφανίστηκε η χρέωση στην κάρτα, τράβηξε 229.07€ 😕 Για ποιο λόγο όχι 222? Πλήρωσα με χρεωστικη κάρτα από τη eurobank... Όχι PayPal Κάποιος άλλος να δει τι ακριβώς χρέωση είχε με κάρτα eurobank? Λογικά όλοι ίδια μέρα αγοράσαμε (για ισοτιμία) Προμήθεια συναλλάγματος, θα στο βγάλει και στην εφαρμογή αν δεν στο έβγαλε ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cartman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ακριβώς ότι λέει ο από πάνω, νταβατζιλικι της τράπεζας. Εγώ πλήρωσα 222,72€ με revolut... (απλή αποστολή) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις