mpokwsths Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Πολύ το ζαλίζετε ρε παιδιά με τους ανεμιστήρες. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και στους 80C να δουλεύει η κάρτα. Πολλοί κατασκευαστές μάλιστα ορίζουν στο bios της κάρτας στόχο (temp target) τους 75C. Οπότε είναι θέμα προτίμησης: κρύα κάρτα και θόρυβος ή ζεστή κάρτα και ησυχία. Το σίγουρο είναι ότι στην περίπτωση του φίλου πιο πάνω που κρασάρει υπάρχει πρόβλημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, NIKOSKURT είπε 2 ωρες χθες full load η καρτα .. δεν πηγε πανω απο 60+ ωστε να γινουν ενοχλητικα τα φανακια.. δουλευαν γυρω στο 60-70%! και το θεμα ειναι οτι δεν κρασαρω πλεον! Το θεμα ειναι οτι δεν εινα λογικο να σου σβηνει η καρτα στους 75 βαθμους. Μηπως πρεπει να το ψαξεις λιγο γιατι αν εχεις προβλημα στο μελλον ισως δεν σε καλυπτει η εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKURT Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Anonymousx είπε Το θεμα ειναι οτι δεν εινα λογικο να σου σβηνει η καρτα στους 75 βαθμους. Μηπως πρεπει να το ψαξεις λιγο γιατι αν εχεις προβλημα στο μελλον ισως δεν σε καλυπτει η εγγυηση. αυτο ναι ! πως μπορω να μιλησω με amazon πριν αρχισω διαδικασιες με επιστροφες κτλ απευθειας ? . δεν με περνει (λογο δουλειας σαν βασικο pc) να εχω ξανα καρτα πχ σε 1 μηνα .ποτε θα παει ποτε θα στειλουν αλλη .. να μαθω εστω πως θα γινει και ποσο μπορει να παρει η ολη διαδικασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edm0d0n Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα. Υπάρχει κανεις που δεν παρέλαβε ακόμα? Ειχα πιθανη ημερομηνία παράδοσης την προηγούμενη Παρασκευή και ακόμα τίποτα. Έστειλαν και χωρίς tracking number και δεν μπορώ να δω που είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Πολύ το ζαλίζετε ρε παιδιά με τους ανεμιστήρες. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και στους 80C να δουλεύει η κάρτα. Πολλοί κατασκευαστές μάλιστα ορίζουν στο bios της κάρτας στόχο (temp target) τους 75C. Οπότε είναι θέμα προτίμησης: κρύα κάρτα και θόρυβος ή ζεστή κάρτα και ησυχία. Το σίγουρο είναι ότι στην περίπτωση του φίλου πιο πάνω που κρασάρει υπάρχει πρόβλημα. εγω αναμενω το υπολοιπο hardware για να ολοκληρωσω το πσ η καρτα εχει ερθει ηδη αλλα λιγο προβληματιστηκα με αυτα περι θερμοκρασιας 1) υπαρχει καποιος οδηγος να δουμε τι θερμοκρασιες προτεινονται η ειναι λιγο εμπειρικα αυτα που λετε για 70-80 βαθμους??η ποια θερμοκρασια θεωρειται πολυ υψηλη?? 2)αυτο ""κρύα κάρτα και θόρυβος ή ζεστή κάρτα και ησυχία.""" αυτο πρεπει να το ρυθμισει ο χρηστης??οταν ειναι στο αυτοματο δεν εννοειται οτι οσο ανεβαινει οι βαθμοι θα λειτουργουν πιο πολυ τα φουρφουρια?? τι να πω ρε γκαις εγω οταν εψαχνα σχολια σε youtube/tom hardawre/εδω και σε αλλα φορουμ λεγαν η συγκεκριμενη ειναι μαλιστα απο τις καλυτερες 580 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NIKOSKURT είπε 2 ωρες χθες full load η καρτα .. δεν πηγε πανω απο 60+ ωστε να γινουν ενοχλητικα τα φανακια.. δουλευαν γυρω στο 60-70%! και το θεμα ειναι οτι δεν κρασαρω πλεον! Ρε σεις δηλαδή σε εσάς το 60-70% στα φανακια δεν είναι ενοχλητικό; Τι στο καλό τόσο ευαίσθητα έχουν γίνει τα αυτιά μου; Εγώ από 40% και πάνω την ακούω την κάρτα (η δική μου είναι η αντίστοιχη 570 από πλαίσιο) καθώς όλα τα υπόλοιπα στο σύστημα είναι πιο αθόρυβα, μάλιστα είναι πολύ πιο αθόρυβα... Οπότε την έχω αφήσει στοκ και φτάνει μέχρι 70 με λίγο undervolt... Κάντε undervolt... Εγώ στο 60% δεν έχω δει ποτέ τα φανακια να πηγαίνουν... Ποτέ όμως... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Ο δεύτερος πίσω ανεμιστήρας με γυρίζει αισθητα λιγοτερες στροφες ? Γιατι στο μπ δεν είναι μοιρασμένες . Βαλε και μια ηλεκτρικη σκουπα απο τις παλιες διπλα πηγαινε το τερμα και πες τι ακούγεται περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Ρε σεις δηλαδή σε εσάς το 60-70% στα φανακια δεν είναι ενοχλητικό; Τι στο καλό τόσο ευαίσθητα έχουν γίνει τα αυτιά μου; Εγώ από 40% και πάνω την ακούω την κάρτα (η δική μου είναι η αντίστοιχη 570 από πλαίσιο) καθώς όλα τα υπόλοιπα στο σύστημα είναι πιο αθόρυβα, μάλιστα είναι πολύ πιο αθόρυβα... Οπότε την έχω αφήσει στοκ και φτάνει μέχρι 70 με λίγο undervolt... Κάντε undervolt... Εγώ στο 60% δεν έχω δει ποτέ τα φανακια να πηγαίνουν... Ποτέ όμως... Αν εχεις παλιο κουτι με 2 μικρα ανεμιστηρακια μεσα (οπως εγω στο παλιο pc 😂) ειναι λογικο να εχεις μεγαλες θερμοκρασιες και αν δεν θες να εχεις τα fan θα δουλευουν ψηλα (εμενα τα ανεμιστηρακια δουλευουν συνηθως στο 40-60% σε βαρυ gaming ) . Μολις βαλω το καινουργιο συστημα θεωρω θα εχω normal θερμοκρασιες. Επισης ο ηχος αν φορας ακουστικα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ενοχλητικος αλλα ειναι θεμα και του καθε ανθρωπου αυτο. Εκτος αν φταιει κατι αλλο και δεν το εχω καταλαβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και οι 3 nitro+ που έχω το ίδιο θέμα έχουν .Δεματικο και μοντα με 12 '' sandwitch fans . Στο backplate ρίχνει λίγους βαθμούς . Και profil μη την αφήνεις να ποιανει 80 ρια Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKURT Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 παιδες οποιος ξερει / εχει κανει το πως να κανω αντικατασταση απο το αμαζον . να πει .. γτ με μπερδευουν τα βηματα στο site ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Ρε σεις δηλαδή σε εσάς το 60-70% στα φανακια δεν είναι ενοχλητικό; Τι στο καλό τόσο ευαίσθητα έχουν γίνει τα αυτιά μου; Εγώ από 40% και πάνω την ακούω την κάρτα (η δική μου είναι η αντίστοιχη 570 από πλαίσιο) καθώς όλα τα υπόλοιπα στο σύστημα είναι πιο αθόρυβα, μάλιστα είναι πολύ πιο αθόρυβα... Οπότε την έχω αφήσει στοκ και φτάνει μέχρι 70 με λίγο undervolt... Κάντε undervolt... Εγώ στο 60% δεν έχω δει ποτέ τα φανακια να πηγαίνουν... Ποτέ όμως... Βάζεις και πόσο και που κάνεις ρυθμίσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Βάζεις και πόσο και που κάνεις ρυθμίσεις ; Εγώ όπως είπα έχω την 570 του Πλαισίου...θες για εκείνη ρεύματα; Στο Global Wattman κάνω undervolt, βέβαια όταν κλείσω το pc χάνει τις ρυθμίσεις και απλά όταν μπαίνω τις ξαναβάζω από ένα load profile...δεν ξέρω γιατί στο καλό το κάνει. Έχω διαβάσει - κάνει ότι μπορείς να φανταστείς αλλά δεν αλλάζει κάτι...όταν κάνω επανεκκίνηση τις κρατάει μια χαρά. Όταν το κλείσω τελείως και μετά από 5 λεπτά το ξανανοίξω το pc τις χάνει...what the hell γι' αυτό υπάρχει και το save profile... Όλα τα άλλα τα έχω αφήσει στοκ γι αυτό δεν τα έβαλα εδώ... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από dimoskoutr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Στο trixx βάζω ένα - 6 με -8 % υπάρχει θέμα με το wattman μου κρασαρει το Darksiders Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Παλιά είχα θέμα με το trixx και μου κράσαρε και μένα η κάρτα μέχρι που το έβγαλα και δεν ξανά είχα πρόβλημα. (Έκανα δοκιμές ΜΗΝΕΣ και το λέω, δεν το δοκίμασα απλά μια - δυο φορές) Ξεφορτωθείτε το trixx και βάλτε κανα afterburner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Χρησιμοποιώ το TriXX χρόνια και στην RX480 Nitro+ που είχα και στην RX580 του θέματος και δεν είχα / έχω κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις