Προς το περιεχόμενο

Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB - Blue @amazon.co.uk 222€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mpokwsths είπε

Καλύτερο σύστημα ψύξης σίγουρα δεν έχει. Καλύτερη ποιότητα τσιπ μπορεί. Πες μας ASIC quality (GPU-Z --> Advanced).

Ξέρω που είναι :P 

Έχω την εντύπωση πως έχουν το ίδιο σύστημα ψύξης πάντως. 

http://sapphirenitro.sapphiretech.com/en/580-le.html (Limited) 

http://sapphirenitro.sapphiretech.com/en/580-SE.html  (Special)

Μπες βρες διαφορές.

ΥΓ. Έχει και samsung chip η δικιά μου. 

Screenshot_3.png

Επεξ/σία από HateMe
  • Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Όντως, έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα από όσους έχουν γράψει εδώ μέσα.

Την είχα πάρει από caseking.de την συγκεκριμένη στα 250 ευρώ προσφορά (350 είχε τότε πριν 1 χρόνο) 

Βγήκε πολύ καλή. 

Δημοσ.

παιδια παιζω τωρα ενα παιχνιδι και ενω πιανω 80 fps μολις πεθανω και ξαναμπω να παιξω πιανω 10-20 fps . χωρις να εχω πειραξει κατι . καμια ιδεα τι μπορει να φταει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, Daily_Commuter είπε

Δοκιμάζεις απεγκατάσταση οδηγών (νέων και πιθανά υπολείμματα παλιών) με driver sweeper - σε safe mode πάντα - επανεγκατάσταση τελευταίων οδηγών (όχι τους beta) και ξαναδοκιμάζεις.

Αν ξανακρασάρει στους 75 βαθμούς ή γενικά έχει παρόμοια συμπεριφορά ξεκινάς διαδικασία επιστροφής της στο amazon με claim μέσω chat. Είναι πολύ εύκολο να το κάνεις. :)  

(πατάς το κουμπάκι return or replace items στην παραγγελία σου και ακολουθείς τα βήματα). :) 

μετα απο ωρες  αλλαξα ρυθμισεις απο το προγραμμα τις amd  να δουλευουν τα φανακια της καρτας πιο πολυ (ψιλο κατεβασα το χρονισμο της καρτας , εβαλα τα φανακια να δουλεουν 70% στους 52 βαθμους και 100% αν παει 70 ...και απλα δεν ανεβαζει πιο πανω απο 61-63 σε full load με αποτελεσμα ολα να ειναι μια χαρα !  τωρα καλο ειναι κακο ειναι αυτο.δεν ξερω! ειδικα αν οπως δειχνει δουλευει ρολοι ... η αν  πρεπει να κανω επιστροφη

Επεξ/σία από NIKOSKURT
Δημοσ.
5 ώρες πριν, NIKOSKURT είπε

μετα απο ωρες  αλλαξα ρυθμισεις απο το προγραμμα τις amd  να δουλευουν τα φανακια της καρτας πιο πολυ (ψιλο κατεβασα το χρονισμο της καρτας , εβαλα τα φανακια να δουλεουν 70% στους 52 βαθμους και 100% αν παει 70 ...και απλα δεν ανεβαζει πιο πανω απο 61-63 σε full load με αποτελεσμα ολα να ειναι μια χαρα !  τωρα καλο ειναι κακο ειναι αυτο.δεν ξερω! ειδικα αν οπως δειχνει δουλευει ρολοι ... η αν  πρεπει να κανω επιστροφη

Ελικόπτερο δηλαδή την έκανες... Δεν σε ενοχλεί ο μεγάλος θόρυβος; Καλό σύστημα ψύξης έχει, αθόρυβο δεν το λες σε καμία περίπτωση...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ελικόπτερο δηλαδή την έκανες... Δεν σε ενοχλεί ο μεγάλος θόρυβος; Καλό σύστημα ψύξης έχει, αθόρυβο δεν το λες σε καμία περίπτωση...

Και εγώ το ίδιο κάνω. Μέχρι 55 βαθμούς 70% μετά μέχρι τους 60 πάει στο 100%. Ούτως ή άλλως σε αυτούς τους βαθμούς θα παίζω κάποιο παιχνίδι οπότε δεν με απασχολεί ο θόρυβος 

Δημοσ.

Και γιατί να μην το κάνεις αφού η ψύξη της έχει αυτή την δυνατότητα. Πότε δεν άφηνα το hw μου να περνάει τους 70, στο 65-67 τρέχει η καρτα max load, το ίδιο και ο cpu μετα από βαρβάτο oc 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NIKOSKURT είπε

Εγω εχω βαλει απο το wattman να δουλευει η καρτα απο 60-70 βαθμους και με full gaming και κακο εξαερισμο ( εχω το παλιο συστημα ακομα ) δεν παει η καρτα πανω απο 64 βαθμους

Αλλα και πριν κανω αυτες τις ρυθμισεις δουλευε κανονικα στους 75 και  λιγο παραπανω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, iakoboss7 είπε

η καρτα λειτουργει μια χαρα σουπερ ουαο στους 75, δεν υπαρχει λογος να την τρεχεις τοσο χαμηλα.

1 ώρα πριν, giannis808 είπε

Και γιατί να μην το κάνεις αφού η ψύξη της έχει αυτή την δυνατότητα. Πότε δεν άφηνα το hw μου να περνάει τους 70, στο 65-67 τρέχει η καρτα max load, το ίδιο και ο cpu μετα από βαρβάτο oc 

Ειναι καλυτερα να δουλευουν τα fans σε range 40-80% ( συνηθως κοντα στο 70% ) και να εχεις μια θερμοκρασια 60-65 βαθμους ή να δουλευουν πιο χαλαρα και να εχεις 75 βαθμους?

Δημοσ.

2 ωρες χθες full load η καρτα .. δεν πηγε πανω απο 60+ ωστε να γινουν ενοχλητικα τα φανακια.. δουλευαν γυρω στο 60-70%!
και το θεμα ειναι οτι δεν  κρασαρω πλεον!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...