Anonymousx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mpokwsths είπε Πρώτα δες τι ASIC rating έχεις. Και όσοι πήρατε την κάρτα του θέματος κατεβάστε το GPU-Z, πηγαίνετε στο Advanced --> ASIC Quality για να δούμε τι πιάσατε στο Joker. Υποτίθεται ότι οι κάρτες σας έχουν binned (διαλεγμένο) τσιπ. Για να δούμε... Μπορεις να το εξηγησεις λιγο αυτο? Ποια νουμερα θεωρουνται καλα? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από Anonymousx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sgus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Σύμφωνα με την Αμαζον πρέπει να παραλάβω σήμερα, αλλά δεν έχω tracking number, για όσους τους ήρθε ήδη, με ποια εταιρεία courier παραλάβανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Sgus είπε Σύμφωνα με την Αμαζον πρέπει να παραλάβω σήμερα, αλλά δεν έχω tracking number, για όσους τους ήρθε ήδη, με ποια εταιρεία courier παραλάβανε; Εμενα πηγε σε DHL και μετα πηγε σε speedex. Κοιτα μηπως σου εχει αλλαξει εταιρεια courier και ζητα το νεο tracking απο αυτην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Anonymousx είπε Μπορεις να το εξηγησεις λιγο αυτο? Ποια νουμερα θεωρουνται καλα? Το ASIC rating φανερώνει την ποιότητα του τσιπ. Γενικά πάνω από 80% θεωρείται πολύ καλό. Ένα "καλό" τσιπ μπορεί σε κάθε δεδομένη συχνότητα λειτουργίας να λειτουργήσει με χαμηλότερη τάση. Κατά συνέπεια να δεχτεί και περισσότερο undervolt. Ίσως και να σηκώσει και περισσότερο overclock. Πάντως τα νούμερα που έχω δει μέχρι τώρα είναι ψιλο-νορμάλ. Δεν είναι λοιπόν binned τα τσιπάκια της Special Edition από ότι φαίνεται. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από mpokwsths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Δεν είναι λοιπόν binned τα τσιπάκια της Special Edition από ότι φαίνεται. Εξηγησε μας και αυτο αν μπορεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Anonymousx είπε Εξηγησε μας και αυτο αν μπορεις. Στα γρήγορα: Binned λέμε τα τσιπάκια που είναι «διαλεχτά». Μια μνήμη που παίρνει overclock, ένας επεξεργαστής με πιο πολλούς πυρήνες unlocked, μια gpu που σηκώνει πιο ψηλούς χρονισμούς κτλ. Το ASIC είναι μια ενδειξη αυτού του πράγματος αν έχει ψηλό σκορ (πάνω από 80% που γράφει κι ο @mpokwsths). Μην αγχώνεστε τσάμπα. Μια χαρά είναι οι κάρτες. Αυτά που συζητάμε τώρα είναι για κόσμο που θέλει να τις «τσιγκλίσει» 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, saxos55 είπε Στα γρήγορα: Binned λέμε τα τσιπάκια που είναι «διαλεχτά». Μια μνήμη που παίρνει overclock, ένας επεξεργαστής με πιο πολλούς πυρήνες unlocked, μια gpu που σηκώνει πιο ψηλούς χρονισμούς κτλ. Το ASIC είναι μια ενδειξη αυτού του πράγματος αν έχει ψηλό σκορ (πάνω από 80% που γράφει κι ο @mpokwsths). Μην αγχώνεστε τσάμπα. Μια χαρά είναι οι κάρτες. Αυτά που συζητάμε τώρα είναι για κόσμο που θέλει να τις «τσιγκλίσει» Οκ καταλαβα. Εμενα η δικια μου ειναι κοντα στο 78% αν θυμαμαι καλα. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από Anonymousx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cartman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Sgus είπε Σύμφωνα με την Αμαζον πρέπει να παραλάβω σήμερα, αλλά δεν έχω tracking number, για όσους τους ήρθε ήδη, με ποια εταιρεία courier παραλάβανε; Και εγώ ήταν να παραλάβω σήμερα αλλά δεν. Μάλλον τα ΕΛΤΑ μας τη φέρανε ( όσες φορές πήρα untracked από Amazon με ΕΛ. ΤΑ ήρθαν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Σήμερα παρέλαβα και εγώ , με ελτά συστημένο ήρθε.... ASIC Quality GPU Ellesmere Rating 73.7% Your card's ASIC Quality is higher than 42.7% of similar GPUs in our validation database. Interpretation Default Voltage Low ASIC Quality: Higher High ASIC Quality: Lower Power Consumption Low ASIC Quality: Higher High ASIC Quality: Lower Overclocking (stock/air) Low ASIC Quality: Lower High ASIC Quality: Higher Overclocking (water/dice/LN2) Low ASIC Quality: Higher High ASIC Quality: Lower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sgus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Asic Rating 77.4% για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheBus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Και εμένα βασικά μου ήρθε με ΕΛΤΑ, παρατημένο στην είσοδο.. WTF ρε παιδί μου, από πότε η Amazon στέλνει πακέτα των 200 ευρώ, χωρίς σακούλα και untracked??? Αυτό ξεφεύγει από τα πλαίσια του επαγγελματισμού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, TheBus είπε Και εμένα βασικά μου ήρθε με ΕΛΤΑ, παρατημένο στην είσοδο.. WTF ρε παιδί μου, από πότε η Amazon στέλνει πακέτα των 200 ευρώ, χωρίς σακούλα και untracked??? Αυτό ξεφεύγει από τα πλαίσια του επαγγελματισμού! Κάτσε περίμενε...Αφήσανε το κουτί με την κάρτα στην είσοδο μόνο του?Δλδ θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να το τσακώσει??Τι είναι αυτά ρε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasosp22 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, TheBus είπε Και εμένα βασικά μου ήρθε με ΕΛΤΑ, παρατημένο στην είσοδο.. WTF ρε παιδί μου, από πότε η Amazon στέλνει πακέτα των 200 ευρώ, χωρίς σακούλα και untracked??? Αυτό ξεφεύγει από τα πλαίσια του επαγγελματισμού! Δηλαδη δεν σε ειδοποιησαν απο τα ΕΛΤΑ να πας να παρεις το δεμα σου? Εγω πριν 1 μηνα που ειχα παρει την rx 580 απο το αμαζον Γαλλιας με το που εφτασε το δεμα μου εστειλαν SMS να παω να παραλαβω και εβαλα υπογραφη οτι παρελαβα. Τον απλο τροπο αποστολης ειχα διαλεξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sgus είπε Asic Rating 77.4% για μένα. 77.2% δείχνει εμένα η RX570.Ειναι λογικό? Μήπως επειδή τη βλέπει σαν 580? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από kajwbtfe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kajwbtfe είπε Κάτσε περίμενε...Αφήσανε το κουτί με την κάρτα στην είσοδο μόνο του?Δλδ θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να το τσακώσει??Τι είναι αυτά ρε.. Και στην περίπτωση μου έτσι έκανε το amazon.it και καποιος βρέθηκε με μια free rx580... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις