Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sharkoulis είπε

μηπως παιζει κανενα ρολο που οι προηγουμενες καρτες ηταν 2 σε crossfire? 

Κανε το bios reset της μητρικής σου και ξαναδοκιμασε, αλλα χλωμο το κοβω να ειναι αυτό...

Δημοσ.
Spoiler

λοιπον δοκιμασα το 2 σλοτ τπτ.. παω για ρεσετ.. ρεσετ bios πως ακριβως? ρυθμισεις bios και θα βρω reset? 

sorry ρε παιδια γραφω απο το κινητο και παταω οτι ναναι.. δοκιμασα σε 2ο σλοτ τπτ.. ρεσετ bios πως? ειμαι στις ρυθμισεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, maarinos είπε

Στο κεντρικό μενού του BIOS επιλέγεις Load Fail-Safe DefaultsDefaults

Εννοεις να μπει bios με την παλια καρτα και να κανει αυτο και μετα να δοκιμασει την καινουργια. Γιατί απο οτι καταλαβα με την καινουργια ουτε bios βλέπει.

Δημοσ.

το δοκιμασα παιδια τπτ.. 

Spoiler
Spoiler
Spoiler

λοιπον αλλαξε σε αλλαξε και αλλαξε και αλλαξε καρτες τωρα εβαλα παλια και δεν παιζει ουτε η παλια βλεπω θεμα σε m/b.. θα ψαξω να δοκιμασω την καρτα αλλου

Δημοσ.

παιδια δοκιμασα σε αλλο pc δεν δινει εικονα και μπηκαμε απομακρυνσμενα μεσω αλλου pc και ειδαμε οτι την εχει διαβασει κανονικα την καρτα.. εχεις κανεις καμια ιδεα? εχω ξεκινησει ηδη διαδικασιες με amazon και επιστροφης της καρτας

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Occultist είπε

Γενικά μιλώντας, αυτήν η κάρτα θα τρώει μεγάλο μπουκάλι σε αυτό το σύστημα, πάντως...

ειμαι για αναβάθμιση σιγα σιγα αλλα ηθελα να δω αν δουλευει η καρτα για αρχη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sharkoulis είπε

παιδια δοκιμασα σε αλλο pc δεν δινει εικονα και μπηκαμε απομακρυνσμενα μεσω αλλου pc και ειδαμε οτι την εχει διαβασει κανονικα την καρτα.. εχεις κανεις καμια ιδεα? εχω ξεκινησει ηδη διαδικασιες με amazon και επιστροφης της καρτας

Βρες το bios της στο internet (techpowerup) αναλογα την μνημη που φοράει. Αν δεν μπορειτε remote ή μεσο εντολων comand στα τυφλά να τρεξετε το προγραμμα της amd που κανει update το bios, δοκιμαστε με μητρικη με ελευθερη pci express και ενσωματωμενα γραφικα ή μητρικη που με ελευθερη pci express και αλλη κάρτα γραφικών, θα εχετε προσβασει στο atiflash. Eπισης γινεται και με pci express to pci x4 adaptor σαν αυτον που εχουν οι miners και ειναι και φτηνός.

Αλλα ολη αυτη η διαδικασία δειχνει,οτι το amazon σου πουλησε μπρικαρισμένη κάρτα απο κατασκευής ή την επιστροφη απο κάποιον αλλον που την πειραξε.Στην θεση σου δεν θα το ρισκαρα. Η καρτα μπορεί να εχει θέματα και μετά το bios update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...