adi32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Εχω την τυχη αλλα και την ατυχια να μενω διπλα σε σταθμο μετρο οπου υπαρχει και δωρεαν παρκινγκ στο οποιο οπως βλεπετε γινεται της κολασεως. Ανεγκεφαλοι οδηγοι τοποθετουν τα καρουλια τους σε διαταξη τετρις κλεινοντας αυτους που θελουν να φυγουν . Επισης ακομα κι οταν ειναι αδειο το παρκινγκ βαζουν τα αυτοκινητα πανω στην εισοδο ή στο πεζοδρομιο ή στις εισοδους των πυλωτων μας επειδη βαριουνται να μπουν μεσα Απο οτι μου εχουν πει κανεις δεν εχει τη δικαιοδοσια να ερθει να τους τα σηκωσει ακομα κι αν εχουν κλεισει ολους τους αλλους επειδη ειναι χωρος παρκινγκ Γενικα η γαιδουρια και η ασχετοσυνη εχει φτασει στο απροχωρητο Αυτοι οι ανθρωποι δεν πρεπει να επιτρεπεται να κυκλοφορουν στους δρομους. Αν τους παρακολουθησει κανεις θα δει οτι αυτο που κανουν δεν ειναι τυχαιο λαθος ή αβλεψια αλλα οτι δεν εχουν ιδεα απο οδηγηση και ειναι επικινδυνοι. (Ειχα κανει πριν λιγες μερες παρομοιο θεμα με τα τρακαρισματα που γινονται απο τετοια ζωα αλλα κλειδωθηκε απο καποιες προσωπικες επιθεσεις, όπως και παλιοτερα θεματα. Παρακαλω να μη γινει το ιδιο, ο νοων νοειτω)
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Το ότι είναι δωρεάν πάρκινγκ δεν σημαίνει ότι θα γίνετε και demolition derby. Φυσικά και πρέπει να έρθει γερανός και να σηκώσει όσους έχουν παρκάρει παράνομα.
bc00l Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, g_alkis είπε Μια βαθια χαρακια και ολα λυνονται Την πεταξες την μ....σου, δεν κρατηθηκες αν και σε καταλαβαινω Αθηνα ειμαι κ εγω
adi32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, g_alkis είπε Μια βαθια χαρακια και ολα λυνονται Στα περισσότερα αυτοκίνητα αυτών που τα κάνουν αυτά δεν υπάρχει χώρος για νέα χαρακια
g_alkis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, adi32 είπε Στα περισσότερα αυτοκίνητα αυτών που τα κάνουν αυτά δεν υπάρχει χώρος για νέα χαρακια Μποτα βερμαχτ, παιρνεις φορα, συγκρουση στην πορτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις