Προς το περιεχόμενο

απορια για ιδανικο airflow σε Nzxt Source 340

rudigarcia222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδες αποφάσισα να αγοράσω και εγω το συγκεκριμένο κουτι

εχει ενα ανοιγμα-θεση  επανω και ένα απο πισω με 2 120αριδες προεγκατεστημενους,επίσης 2 αδειες θέσεις μπρος πανω  και κατω για 120-140

αρα εχουμε 4 θεσεις συνολο με 2 προεγκατεστημενους πανω και πισω,αποφάσισα να βαλω ενα 140ρι μπροστα πάνω

η ερωτηση μου ποια ειναι η ιδανικη εισαγωγή εξαγωγή (intake-exsaust)του αέρα???πως το έχετε???υποθέτω απο μπροστά να μπαινει και απο πισω να βγαίνει???απο πανω?

απλα ειδα και κατι βιντεο Youtube και διίστανται ι οι απόψεις

edit(εχω ηδη παρει b450-ryzen 2600-rx 580)

Επεξ/σία από rudigarcia222
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως λες,καλύτερα να βάζει οι εμπρός και να βγάζει πίσω και πάνω. 

Αν το κρατήσεις με 1 fan μπροστά ,καλυτερα να τον τοποθετήσεις στο κάτω μέρος για να έχει καλύτερη- ομαλότερη ροή ο αέρας και να βοηθιεται καλύτερα η gpu 

Επίσης αν το κρατήσεις με 1 fan μπροστά και 2 πίσω θα έχεις αρνητική ροή που σημαίνει περισσότερη σκόνη χωρίς κάποιο κέρδος σε απόδοση. 

Εγώ θα έβαζα 2 εμπρός σίγουρα να βάζουν και για exhaust 2 πίσω & πάνω ,ή ακόμα και ένα μόνο πίσω 

• Like 1

εγινε μαν θενκς αψογος-θα βαλω αλλο ενα 140ρι κατω επιπλεον και θα κανω 2 μπροστα μεσα τα δυο πισω εξω

τα εψαχνα χθες σε βιντεο στο youtube τα ανελυσαν πολυ καλα με τα passive negative με θερμοκρασιες σε διαφορετικα τεστ κτλ αλλα δεν ελεγαν αυτο ακριβως ποιοι να ειναι μεσα και ποιο εξω.

κατι τελευταιο /δεν με πολυενδιαφερει ουτε η εμφανιση ουτε ο θορυβος και τα φανς θα τα εχω στο αυτοματο 

βλεπω κυριως τρια γκρουπ κοστους στα 5/10 και 25 πλας ευρω 

σαν vfm περισσοτερο να παρω αυτους τους δημοφιλεις arctic των 5 ευρω??μετα εχει διαφορα μοντελα nzxt/be quiet και μετα φυσικα τους καλους noctua κτλ στα 25πλας

4 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Όπως λες,καλύτερα να βάζει οι εμπρός και να βγάζει πίσω και πάνω. 

Αν το κρατήσεις με 1 fan μπροστά ,καλυτερα να τον τοποθετήσεις στο κάτω μέρος για να έχει καλύτερη- ομαλότερη ροή ο αέρας και να βοηθιεται καλύτερα η gpu 

Επίσης αν το κρατήσεις με 1 fan μπροστά και 2 πίσω θα έχεις αρνητική ροή που σημαίνει περισσότερη σκόνη χωρίς κάποιο κέρδος σε απόδοση. 

Εγώ θα έβαζα 2 εμπρός σίγουρα να βάζουν και για exhaust 2 πίσω & πάνω ,ή ακόμα και ένα μόνο πίσω 

Δεν έχω δουλέψει τους συγκεκριμένους arctic αλλά έχοντας δοκιμάσει δεκάδες fans,δεν νομίζω πως στην περίπτωσή σου χρειάζεται να ξοδέψεις παραπάνω χρήματα  .

Το range των στροφών τους είναι ιδανικό,είναι pwm και για να τους προτείνει τοσος κόσμος δεν θα είναι τυχαίο. 

Επόμενη εναλλακτική πρόταση από εμένα είναι οι παρακάτω με πιο λίγες μάξιμουμ στροφές βέβαια σε σχέση με τους άλλους 

βγαίνουν σε 120 και 140

https://www.skroutz.gr/s/3925672/Be-Quiet-Pure-Wings-2-120mm.html

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...