MegalosVeziris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μόνο εμένα με ενοχλεί η κοροϊδία στις τηλεοπτικές διαφημίσεις τους; Είναι τόσο πονηροί που πάνε να ξεγελάσουν τον Έλληνα που ξέρει το όνομα inventer για να μπερδευτεί ότι είναι το ίδιο με το inventor. Βγάζω το καπέλο στον μαρκετιστα που σκέφτηκε τόσο πονηρο σποτ. "Μα είναι inventor" λέει ο μπαρμπας. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ελληνική που εισάγει κινεζικα μηχανάκια και απλά βάζει το σήμα της, σα να λέμε turbo-x αλλά σε μορφή air condition.
zio10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω θεωρείται καλή εταιρεία πάντως με ποιοτικά προϊόντα. Προσωπικά έχω εμπειρία από ένα κλιματιστικό, όλα καλά. Δεν πιστεύω ότι το κάνουν γι'αυτό που λες δηλαδή αλλά επειδή όντως πολύς κόσμος τα θεωρεί αξιόπιστα.
txcellas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Και εγώ όταν το πρωτοάκουσα αυτό σκέφτηκα. Πάνε να μπερδέψουν το inverter που είναι λειτουργία με το inventor που είναι μάρκα. Παντως η inventor τίμια μάρκα όπως είπαν οι από πάνω. 1
fredd0 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε Μόνο εμένα με ενοχλεί η κοροϊδία στις τηλεοπτικές διαφημίσεις τους; Είναι τόσο πονηροί που πάνε να ξεγελάσουν τον Έλληνα που ξέρει το όνομα inventer για να μπερδευτεί ότι είναι το ίδιο με το inventor. Βγάζω το καπέλο στον μαρκετιστα που σκέφτηκε τόσο πονηρο σποτ. "Μα είναι inventor" λέει ο μπαρμπας. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ελληνική που εισάγει κινεζικα μηχανάκια και απλά βάζει το σήμα της, σα να λέμε turbo-x αλλά σε μορφή air condition. καμια σχεση, κλασικη καμπανια name recognition ειναι. Σου φυτευει την ιδεα οτι inventor = καλο
MegalosVeziris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορει το εργοστασιο στην κινα να φτιαχνει καλα πραγματα , δεν αντιλεγω. Άλλωστε και turbo x υπαρχουν καλα. Ομως οταν λεει συνέχεια ινβεντορ και μαλιστα με τετοιο τροπο σαν να το εχεις ξανακουσει καπου, δηλαδη να σκεφτεις inventer, ειναι μια αθωα παραπλανηση. πραγματικα μπραβο σε αυτον που το σκεφτηκε. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από MegalosVeziris 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 σαν το fiber στα πακέτα της cosmote ένα πράγμα.
MegalosVeziris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, whoose είπε σαν το fiber στα πακέτα της cosmote ένα πράγμα. Δηλαδή?
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 39 minutes ago, MegalosVeziris said: Είναι τόσο πονηροί που πάνε να ξεγελάσουν τον Έλληνα που ξέρει το όνομα inventer για να μπερδευτεί ότι είναι το ίδιο με το inventor. Κι εγώ βγάζω το καπέλο στον μαρκετίστα, σε ξεγέλασε καλά μια και η τεχνολογία στα κλιματιστικά λέγεται «inverter»...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε Δηλαδή? κάποιος που δεν ξέρει εύκολα νομίζει ότι είναι οπτική ίνα, ενώ δεν είναι. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
MegalosVeziris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Κι εγώ βγάζω το καπέλο στον μαρκετίστα, σε ξεγέλασε καλά μια και η τεχνολογία στα κλιματιστικά λέγεται «inverter»... Αυτό πέστο στον παππού και την γιαγιά σου που δεν πρόκειται να καταλάβουν διαφορα
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 5 minutes ago, MegalosVeziris said: Αυτό πέστο στον παππού και την γιαγιά σου που δεν πρόκειται να καταλάβουν διαφορα Να πούμε βέβαια ότι η Inventor είναι 50 χρονών εταιρεία, ενώ το inverter είναι 5 χρονών τεχνολογία. Μέντιουμ κι έτσι.
MegalosVeziris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Να πούμε βέβαια ότι η Inventor είναι 50 χρονών εταιρεία, ενώ το inverter είναι 5 χρονών τεχνολογία. Μέντιουμ κι έτσι. Μη λες μπούρδες αν δε ξέρεις. Το όνομα επητιδες είναι αυτό που είναι. 2007 Λανσάρεται το brand INVENTOR. Iδρύεται το υποκατάστημα της Inventor στη Ρουμανία. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από MegalosVeziris
Pseudonumo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Τώρα αυτό τι σχέση έχει στην ενότητα gadgets? Στο μπλα μπλα ανήκει το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις