Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο εμένα με ενοχλεί η κοροϊδία στις τηλεοπτικές διαφημίσεις τους; Είναι τόσο πονηροί που πάνε να ξεγελάσουν τον Έλληνα που ξέρει το όνομα inventer για να μπερδευτεί ότι είναι το ίδιο με το inventor.

Βγάζω το καπέλο στον μαρκετιστα που σκέφτηκε τόσο πονηρο σποτ. "Μα είναι inventor" λέει ο μπαρμπας.

Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ελληνική που εισάγει κινεζικα μηχανάκια και απλά βάζει το σήμα της, σα να λέμε turbo-x αλλά σε μορφή air condition.

Δημοσ.

Νομίζω θεωρείται καλή εταιρεία πάντως με ποιοτικά προϊόντα. Προσωπικά έχω εμπειρία από ένα κλιματιστικό, όλα καλά. Δεν πιστεύω ότι το κάνουν γι'αυτό που λες δηλαδή αλλά επειδή όντως πολύς κόσμος τα θεωρεί αξιόπιστα. 

Δημοσ.

Και εγώ όταν το πρωτοάκουσα αυτό σκέφτηκα. Πάνε να μπερδέψουν το inverter που είναι λειτουργία με το inventor που είναι μάρκα. 

Παντως η inventor τίμια μάρκα όπως είπαν οι από πάνω.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

Μόνο εμένα με ενοχλεί η κοροϊδία στις τηλεοπτικές διαφημίσεις τους; Είναι τόσο πονηροί που πάνε να ξεγελάσουν τον Έλληνα που ξέρει το όνομα inventer για να μπερδευτεί ότι είναι το ίδιο με το inventor.

Βγάζω το καπέλο στον μαρκετιστα που σκέφτηκε τόσο πονηρο σποτ. "Μα είναι inventor" λέει ο μπαρμπας.

Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ελληνική που εισάγει κινεζικα μηχανάκια και απλά βάζει το σήμα της, σα να λέμε turbo-x αλλά σε μορφή air condition.

καμια σχεση, κλασικη καμπανια name recognition ειναι. Σου φυτευει την ιδεα οτι inventor = καλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει το εργοστασιο στην κινα να φτιαχνει καλα πραγματα , δεν αντιλεγω. Άλλωστε και turbo x υπαρχουν καλα.

Ομως οταν λεει συνέχεια ινβεντορ και μαλιστα με τετοιο τροπο σαν να το εχεις ξανακουσει καπου, δηλαδη να σκεφτεις inventer, ειναι μια αθωα παραπλανηση. πραγματικα μπραβο σε αυτον που το σκεφτηκε.

Επεξ/σία από MegalosVeziris
  • Like 1
Δημοσ.

σαν το fiber στα πακέτα της cosmote ένα πράγμα.

• Moderators
Δημοσ.
39 minutes ago, MegalosVeziris said:

Είναι τόσο πονηροί που πάνε να ξεγελάσουν τον Έλληνα που ξέρει το όνομα inventer για να μπερδευτεί ότι είναι το ίδιο με το inventor.

Κι εγώ βγάζω το καπέλο στον μαρκετίστα, σε ξεγέλασε καλά μια και η τεχνολογία στα κλιματιστικά λέγεται «inverter»...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

Δηλαδή?

κάποιος που δεν ξέρει εύκολα νομίζει ότι είναι οπτική ίνα, ενώ δεν είναι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Κι εγώ βγάζω το καπέλο στον μαρκετίστα, σε ξεγέλασε καλά μια και η τεχνολογία στα κλιματιστικά λέγεται «inverter»...

Αυτό πέστο στον παππού και την γιαγιά σου που δεν πρόκειται να καταλάβουν διαφορα

• Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, MegalosVeziris said:

Αυτό πέστο στον παππού και την γιαγιά σου που δεν πρόκειται να καταλάβουν διαφορα

Να πούμε βέβαια ότι η Inventor είναι 50 χρονών εταιρεία, ενώ το inverter είναι 5 χρονών τεχνολογία.

Μέντιουμ κι έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Να πούμε βέβαια ότι η Inventor είναι 50 χρονών εταιρεία, ενώ το inverter είναι 5 χρονών τεχνολογία.

Μέντιουμ κι έτσι.

Μη λες μπούρδες αν δε ξέρεις. Το όνομα επητιδες

είναι αυτό που είναι.

2007

Λανσάρεται το brand INVENTOR. Iδρύεται το υποκατάστημα της Inventor στη Ρουμανία.

Επεξ/σία από MegalosVeziris
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...