Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jmmys είπε

Προφανώς έχει ο φίλος το W176.

Το Amg look δεν έχει τα φρένα που εχει το γνήσιο Amg, αλλά ζαντες Amg γιαυτο και οι 18αρες, σετ μπροστά/πίσω και πλάγια προφυλακτήρες Amg, εξατμιση και μερικά ακόμα. 

Σε όλα τα άλλα είναι το κλασσικό Α180, και παίρνει και 17αρες, και 16αρες και 15αρες.

Βάλε 16αρες με χειμερινά,205/55/16. Μπορείς και 15αρες,195/65/15 αλλά δεν θα φαίνεται τόσο όμορφο.

Για να λες 225/40/18  τότε έχεις το W176 με τα 121 άλογα, αλλιώς θα είχες 225/45/18,αν ήταν από το 2018 και μετά.Εκει δεν μπαίνει κάτω από 16αρα.

Ξέρω τι αυτοκίνητο έχει 

Οτι πιθανόν δεν μπαίνουν οι 15αρες το ανέφερα γιατί δεν ξέρω εάν βγαίνει με τέτοιες ζάντες επειδή ίσως βρίσκουν στα φρένα 

Το ξανά λέω δεν ξέρω αν βγαίνει με 15αρες 

Αν βγαίνει όντως με 15αρες τότε δεν το συζητάμε η πιο σωστή διάσταση για χειμερινά είναι 195/65/15 και θα κόβει το χιόνι εκεί που οι άλλοι θα σταματάνε στην άκρη 

Ποιος νοιάζεται για την εμφάνιση εφόσον τα χειμερινά τα βάζουμε για να κάνουμε την δουλειά μας για 2 μήνες με ασφάλεια 

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Το ξανά λέω δεν ξέρω αν βγαίνει με 15αρες 

Βγαίνει. Από το επίσημο γερμανικό site της Mercedes. 

Screenshot_20221203_154500_com.google.android.apps.docs.jpg

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jmmys είπε

Βγαίνει. Από το επίσημο γερμανικό site της Mercedes. 

Screenshot_20221203_154500_com.google.android.apps.docs.jpg

Τότε αυτή είναι η πιο σωστή αλλά και φτηνή λύση 

Δημοσ.

Οσο ποιό στενό το λάστιχο, τόσο καλύτερο grip έχει.

Θυμάμαι στα 90'ς που είχα το κορσάκι μου(το έχω και τώρα αλλά δεν έχω σκοπό πλέον να το βγάλω σε χιόνι) το 145/80/13 καλοκαιρινό λαστιχάκι που είχε έκανε θαύματα στο χιόνι.

Ελεγα τότε σκέψου να του βάλω και κανα χειμερινό τι έχει να γίνει...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, piiii είπε

Οσο ποιό στενό το λάστιχο, τόσο καλύτερο grip έχει.

Θυμάμαι στα 90'ς που είχα το κορσάκι μου(το έχω και τώρα αλλά δεν έχω σκοπό πλέον να το βγάλω σε χιόνι) το 145/80/13 καλοκαιρινό λαστιχάκι που είχε έκανε θαύματα στο χιόνι.

Ελεγα τότε σκέψου να του βάλω και κανα χειμερινό τι έχει να γίνει...

Ναι έτσι πάει 

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Έχω 2 σετ ζαντών στο όχημα μου 

Τώρα φοράω 4 εποχών σε 16" ζάντες αλουμινίου και έχω στην αποθήκη μια 4αδα σιδερένιες 15" με χειμερινά 

Να τα αλλάξω ; Για να έχω μικρότερη ζάντα και διαστάσεις προφίλ σε περίπτωση χιονιού ; 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, terry308 είπε

Καλησπέρα 

Τώρα φοράω 4 εποχών σε 16" ζάντες αλουμινίου και έχω στην αποθήκη μια 4αδα σιδερένιες 15" με χειμερινά 

Να τα αλλάξω ; Για να έχω μικρότερη ζάντα και διαστάσεις προφίλ σε περίπτωση χιονιού ; 

Δεν υπάρχει νόημα να έχεις 4 εποχών και χειμερινά.

Μόλις φθαρούν τα 4 εποχών,βάλε καλοκαιρινά στις 16αρα και από Δεκέμβριο μέχρι τέλη Φλεβάρη βάλε τα χειμερινά.

Παιζει ρόλο και σε ποιο μέρος μένεις.Άλλο πεδινά στη νότια Ελλάδα και άλλο ημιορεινά στη βόρεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, terry308 είπε

Καλησπέρα 

Αν στην περιοχή που κινείσαι βλέπεις θερμοκρασίες κάτω από 7 βαθμούς ναι να βάλεις τα χειμερινά 

Δεν είναι μόνο για τα χιόνια 

Τα 4 εποχών το λέει και το όνομα τους δεν είναι για καμία εποχή 

Οταν παλαιώσουν πέταξε τα και βάλε κανονικά λάστιχα βρόχινα-θερινά δηλαδή 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 4 εποχών είναι τα χειρότερα λάστιχα. Ούτε με ένα καλό καλοκαιρινό ούτε με ένα χειμερινό μέτριο υπάρχει σύγκριση. Μόνο ευκολία προσφέρουν. Αν υπάρχει βέβαια 4αδα ζάντα για χειμερινά σε σωστές διαστάσεις τότε είναι "μονόδρομος". Στο χειμερινό δεν κοιτάμε εμφάνιση. Βλέπω κάτι τύπους που ψάχνουν ζάντες σε μέγεθος όπως οι καλοκαιρινές για να μην δείχνουν άσχημα και στενά τα χειμερινά. 

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, liakinen είπε

Τα 4 εποχών είναι τα χειρότερα λάστιχα. Ούτε με ένα καλό καλοκαιρινό ούτε με ένα χειμερινό μέτριο υπάρχει σύγκριση. Μόνο ευκολία προσφέρουν. Αν υπάρχει βέβαια 4αδα ζάντα για χειμερινά σε σωστές διαστάσεις τότε είναι "μονόδρομος". Στο χειμερινό δεν κοιτάμε εμφάνιση. Βλέπω κάτι τύπους που ψάχνουν ζάντες σε μέγεθος όπως οι καλοκαιρινές για να μην δείχνουν άσχημα και στενά τα χειμερινά. 

Εντελώς λάθος να κοιτάμε μην χαλάσουμε την εμφάνιση με τα χειμερινά και βάλουμε φαρδιά 

Πεταμενα λεφτά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...