Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω να κρινω εγω πιο ειναι υπερκοστολογημενο και πιο οχι.Αυτο που ψαχνω ειναι το καλυτερο all around κινητο εως 150 ευρω.Σε αυτα τα λεφτα σιγουρα δεν μπορεις να τα εχεις ολα αλλα μπορεις να εχεις ενα κινητο που κανει καλα πολλα πραγματα.Ποτε δεν ειχα ναυαρχιδα και δεν εχω σκοπο να ξοδεψω πολλα λεφτα για κινητο.Αλλη μια παραμετρος που κοιταζω ειναι το μεγεθος να μην ειναι υπερβολικα μεγαλο και γι αυτο απορριπτω το redmi note 5 διφορετικα θα πηγαινα εκει.

Ουουουφφφφ δυσκολη τελικα η αλλαγη κινητου.......😁😁

Δημοσ.

Για τα καλυτερα all around κινητα σε αυτη την τιμη ηδη τα είπαμε. 

Εσυ ψαχνεις κατι αλλο. Απλα δεν θα ειναι απο τα καλυτερα που μπορεις να παρεις σε αυτη την τιμη. Εαν σου κανει κλικ για οποιοδηποτε λογο το αγοραζεις. 

Δημοσ.

Ισως αυτη την εβδομαδα βγει καμμια καλη προσφορα λογω black friday.Οποτε ειμαι σε αναμονη.Κραταω αυτα που ειπαμε και βλεπω.

Δημοσ.

Τελικα η υπομονη εχει και τα καλα της........black friday στο mygad.......

xiaomi mi a2 lite 32gb στα 135 ευρω και 64gb στα 158 ευρω

Ηδη πααγγελθηκε ενα μαυρο 64αρι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gptony είπε

Τελικα η υπομονη εχει και τα καλα της........black friday στο mygad.......

xiaomi mi a2 lite 32gb στα 135 ευρω και 64gb στα 158 ευρω

Ηδη πααγγελθηκε ενα μαυρο 64αρι.

Πολυ καλυτερη επιλογη απο τα 7A & Y6 που σκεφτοσουν. Και τα 4/64 αξιζουν. Αν σκεφτω μαλιστα οτι μιλουσες για 2/16gb αρχικα... Και pure android για να εχεις σιγουρες αναβαθμισεις. Καλοριζικο

Δημοσ.

Πηγα λιγο παραπανω απι το μπατζετ μου αλλα πιστευω οτι αξιζει.....αλλωστε οι εποχες μας δεν ειναι για να αλλαζεις κινητο καθε χρονο και το p9 που εχω τωρα ειναι σχεδον τρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...