Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους έχω ένα iPhone 8 Plus μεταχειρισμένο 6 μηνών. Το τηλέφωνο είναι σε άριστη κατάσταση με 40 κύκλους φόρτισης . Σήμερα πήγα στο mediamarkt και έβαλα το κινητό δίπλα σε ένα ίδιο iPhone 8 Plus που είχαν για δείγμα . Με τις ίδιες ρυθμίσεις , με κλειστό True Tone και χώρους αυτόματη φωτεινότητα τα κινητά είχαν διαφορά στην απόδοση του λευκού . Το δικό μου ήταν ελαφρώς πιο κίτρινο ενώ το άλλο απέδιδε πιο ζωηρά τα χρώματα . Τι παίζει να συμβαίνει ; Με άγχωσε αρκετά .

Δημοσ.
4 hours ago, nikοs said:

Καλησπέρα σε όλους έχω ένα iPhone 8 Plus μεταχειρισμένο 6 μηνών. Το τηλέφωνο είναι σε άριστη κατάσταση με 40 κύκλους φόρτισης . Σήμερα πήγα στο mediamarkt και έβαλα το κινητό δίπλα σε ένα ίδιο iPhone 8 Plus που είχαν για δείγμα . Με τις ίδιες ρυθμίσεις , με κλειστό True Tone και χώρους αυτόματη φωτεινότητα τα κινητά είχαν διαφορά στην απόδοση του λευκού . Το δικό μου ήταν ελαφρώς πιο κίτρινο ενώ το άλλο απέδιδε πιο ζωηρά τα χρώματα . Τι παίζει να συμβαίνει ; Με άγχωσε αρκετά .

Πιθανότατα έχει αλλάξει οθόνη.

Δημοσ.

Το παλικάρι το ρώτησα εξ αρχής και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα μου το ξεκαθαρίσει πως δεν έχει αλλάξει . Είναι μέλος με πολλές κριτικές δεν πιστεύω να έκανε λαμόγια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikοs είπε

Το παλικάρι το ρώτησα εξ αρχής και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα μου το ξεκαθαρίσει πως δεν έχει αλλάξει . Είναι μέλος με πολλές κριτικές δεν πιστεύω να έκανε λαμόγια.

Συνήθως κάτι τέτοιο είναι σημάδι με αλλαγμένη οθόνη...(όπως προαναφέρθηκε)

.

Αν έχεις απόδειξη αγοράς νομίζω μπορείς να το πας σε επίσημο σερβις για έλεγχο

Δημοσ.

Συνήθως και από το εργοστάσιο υπάρχουν διαφορές από οθόνη σε οθόνη. Αυτό το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές συγκρίνοντας τις συσκευές μου με αυτές  φίλων αλλά το έχω διαβάσει και σε διάφορα forum.

Δημοσ.

Δεν μιλάμε για κάποια συγκλονιστική διαφορά απλά δεν ξέρω αν πρέπει να το πάω για έλεγχο ή όχι.Βασικά δεν ξέρω καν αν πρέπει να αφαιρέσω τελείως το tempered glass και να ξανα κάνω την σύγκριση.

Δημοσ.
1 hour ago, nikοs said:

Δεν μιλάμε για κάποια συγκλονιστική διαφορά απλά δεν ξέρω αν πρέπει να το πάω για έλεγχο ή όχι.

Είναι φυσιολογικό, αν μπορώ να αξιολογήσω σωστά το "συγκλονιστική διαφορά". Στη θέση σου δεν θα έκανα τίποτα ή το πολύ-πολύ να πήγαινα για έναν έλεγχο σε επίσημο service, αν είναι δωρεάν, για να αποκλείσω την περίπτωση να είναι αλλαγμένη η οθόνη. Η μικροδιαφορές πάντως είναι φυσιολογικές. 

Δημοσ.

Πήγα μόλις, έγινε οπτικός έλεγχος και μου είπαν πως δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποια αλλαγή.Το παλικάρι διέκρινε και αυτός κάποια διαφορά στο λευκό χρώμα, αλλά δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα αν φταίει το tempered glass. Τέλος μου είπε να μην κάνω κάτι καθώς η δικιά μου λεει αποδίδει καλύτερα τα χρώματα... 

Δημοσ.
36 minutes ago, nikοs said:

Πήγα μόλις, έγινε οπτικός έλεγχος και μου είπαν πως δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποια αλλαγή.Το παλικάρι διέκρινε και αυτός κάποια διαφορά στο λευκό χρώμα, αλλά δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα αν φταίει το tempered glass. Τέλος μου είπε να μην κάνω κάτι καθώς η δικιά μου λεει αποδίδει καλύτερα τα χρώματα... 

Και μένα μ' αρέσει η μικρότερη θερμοκρασία χρώματος (λιγότερο μπλε) και μάλιστα έχω μόνιμα ενεργοποιημένο το night shift στην ελάχιστη τιμή ώστε να έχω ουδέτερο άσπρο.

Πού το πήγες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην istorm το πήγα ... αλλά ακόμα δεν έχω πιστεί ...

Επεξ/σία από nikοs
Δημοσ.
5 minutes ago, nikοs said:

Στην istorm το πήγα ... αλλά ακόμα δεν έχω πειστεί ...

Αν βρεθείς κοντά σε iSystem ή Documents, κάνε και 'κει μια ερώτηση.
Άσχετο, από μπαταρία πώς πάει; Τι λέει το Battery Health?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

99% είναι τώρα , όταν το αγόρασα 100%...Περίπου 60 κύκλους φόρτισης πρέπει να έχει. Δεν ξέρω από την μια όντως τα χρώματά μου είναι καλά, απλά στο λευκό δεν κάνει αυτό το "γαλάζιο" που βλέπω σε άλλα iphone αλλά είναι ελαφρώς πιο θερμό.Δυστυχώς είμαι Θεσσαλονικη οπότε μόνο istorm μπορώ.

Επεξ/σία από nikοs
Δημοσ.
4 hours ago, nikοs said:

99% είναι τώρα , όταν το αγόρασα 100%...Περίπου 60 κύκλους φόρτισης πρέπει να έχει. Δεν ξέρω από την μια όντως τα χρώματά μου είναι καλά, απλά στο λευκό δεν κάνει αυτό το "γαλάζιο" που βλέπω σε άλλα iphone αλλά είναι ελαφρώς πιο θερμό.Δυστυχώς είμαι Θεσσαλονικη οπότε μόνο istorm μπορώ.

Νομίζω μια χαρά είσαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...