Κώστας8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Για σας , έχω δει ότι η FU του ως άνω τίτλου στις 50" είναι σε πολύ ελκυστική τιμή , θέλω να ρωτήσω αν ο μικροεπεξεργαστής της για ρυθμό ανανέωσης είναι σε πραγματικά 50 ή 100 ή 120 ή 150Hz.H διαφήμιση της λέει 1200 Hz αλλά δεν μου λένε στην αντιπροσωπεία τους (Αμοιρίδης) την σωστή αντιστοίχιση..Το παίζουν ότι είναι απασχολημένοι!Ξέρει κανείς φίλος η cpu πόσο πραγματικά είναι; Ευχαριστώ.
yositosi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει "μικροεπεξεργαστής" για ρυθμό ανανέωσης. Εσύ αναφέρεσαι στη native συχνότητα του panel, η οποία και είναι 60Hz σε όλες τις τηλεοράσεις αυτής της κατηγορίας. Αν θέλεις panel με native ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz πρέπει να πάς σε ΠΟΛΥ ακριβότερα μοντέλα. Αυτό το 1200Hz CMP είναι "εσωτερικής κατανάλωσης" μιας και είναι ένας δείκτης μετρήσιμος μεταξύ συσκευών ιδίας εταιρείας και είναι ο δείκτης ποιότητας (απόδοση/κίνηση κλπ) της εικόνας ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Αυτό συμβαίνει με όλους γιατί το panel πλέον μόνο του δεν αρκεί. Μπορεί να έχεις δύο διαφορετικές τηλεοράσεις με το ίδιο panel και η εικόνα τους να απέχει έτη φωτός γιατί διαφέρουν στα υπόλοιπα περιφερειακά (όπως πλακέτα/επεξεργαστή/λογισμικό). Στην πράξη να'χαμε να λέγαμε, γιατί μιλάμε για κατηγορία συσκευών όπου ψάχνεις το value for money, και συνήθως είναι πολύ καλές για ανθρώπους που έχουν απλές ανάγκες θέασης όπως τηλεόραση, κανένα netflix ή καμία ταινία. Αν ψάχνει κάποιος για τρελά νούμερα σε input lag για gaming, ή κορυφαία μαύρα χρώματα, ή γενικά πιο "εξωτικά" χαρακτηριστικά απόδοσης τότε φεύγει σε πολύ υψηλότερα βαλάντια.
Κώστας8 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, yositosi είπε Δεν υπάρχει "μικροεπεξεργαστής" για ρυθμό ανανέωσης. Εσύ αναφέρεσαι στη native συχνότητα του panel, η οποία και είναι 60Hz σε όλες τις τηλεοράσεις αυτής της κατηγορίας. Αν θέλεις panel με native ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz πρέπει να πάς σε ΠΟΛΥ ακριβότερα μοντέλα. Αυτό το 1200Hz CMP είναι "εσωτερικής κατανάλωσης" μιας και είναι ένας δείκτης μετρήσιμος μεταξύ συσκευών ιδίας εταιρείας και είναι ο δείκτης ποιότητας (απόδοση/κίνηση κλπ) της εικόνας ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Αυτό συμβαίνει με όλους γιατί το panel πλέον μόνο του δεν αρκεί. Μπορεί να έχεις δύο διαφορετικές τηλεοράσεις με το ίδιο panel και η εικόνα τους να απέχει έτη φωτός γιατί διαφέρουν στα υπόλοιπα περιφερειακά (όπως πλακέτα/επεξεργαστή/λογισμικό). Στην πράξη να'χαμε να λέγαμε, γιατί μιλάμε για κατηγορία συσκευών όπου ψάχνεις το value for money, και συνήθως είναι πολύ καλές για ανθρώπους που έχουν απλές ανάγκες θέασης όπως τηλεόραση, κανένα netflix ή καμία ταινία. Αν ψάχνει κάποιος για τρελά νούμερα σε input lag για gaming, ή κορυφαία μαύρα χρώματα, ή γενικά πιο "εξωτικά" χαρακτηριστικά απόδοσης τότε φεύγει σε πολύ υψηλότερα βαλάντια. Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.'Αρα ο πραγματικός ρυθμός ανανέωσης είναι 60 Hz. Σωστά ; Αν την αγοράσω , θα έχω πρόβλημα στις γρήγορες σκηνές στις ταινίες ή τα αθλητκά; Τέλος στα χρώματα είναι καλή ; Eχει και αντίθεση 1500/1 που έιναι καλή απεικόνιση για το μαύρο ή όχι; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από Κώστας8
yositosi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Κώστας8 είπε Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.'Αρα ο πραγματικός ρυθμός ανανέωσης είναι 60 Hz. Σωστά ; Αν την αγοράσω , θα έχω πρόβλημα στις γρήγορες σκηνές στις ταινίες ή τα αθλητκά; Τέλος στα χρώματα είναι καλή ; Eχει και αντίθεση 1500/1 που έιναι καλή απεικόνιση για το μαύρο ή όχι; Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω στα ερωτήματα σου. Πέρα από το ότι είναι εντελώς υποκειμενικό το πως τα βλέπει όλα το κάθε μάτι, δεν έχω δει κιόλας την εν λόγω τηλεόραση σε λειτουργία για να έχω καν ιδία άποψη. Ταπεινή μου άποψη να πας σε ένα κατάστημα με ένα στικάκι που να έχει βιντεάκια τα οποία έχεις δει σε άλλη TV και άρα έχεις άποψη το πως εμφανίζονται, και να τα δοκιμάσεις στην εκθεσειακή. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να γνωρίζεις τι αγοράζεις!
maxdore217 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Πρόσεξε , βασικά κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι δικές σου ανάγκες. Δλδ : τι οικονομική δυνατότητα έχεις για την αγορά , πιο μοντέλο θα αντικαταστήσεις , Πόσο άμεσα θέλεις να κάνεις την αγορά. (Σημαντικό) κτλ κτλ. Όλα αυτά που γράφτηκαν ισχύουν με ένα αλλά ,όμως! Αν έχεις σκοπό να δώσεις max 300-330€ δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι που να είναι τρομερά καλύτερο ως προς τα χαρακτηριστικά του ( εκτός να βρεις κάποιο μοντέλο εκθεσιακό με ότι συνεπάγεται αυτό ). Το λέω γιατί μην κάνουμε τσάμπα όνειρα ότι το ΒFD στην Ελλάδα θα έχει με 300€-350€ , 50''+ va με 120hz πάνελ Απ την άλλη σε αυτά τα χρήματα (υπάρχει) βασικά έπαιξε και λογικά θα γίνει ξανά το ίδιο, μια philips 50'' VA 50ΗΖ ( η οποία είχα δει το προηγούμενο μοντέλο είναι τίμια , τουλάχιστον σε αυτά τα χρήματα ) Τα στοιχεία 1200 / 3200 ή ότι έχουν βάλει τες/πα δεν είναι συγκρίσιμα γιατί είναι μια δικιά τους κλίμακα που δεν αφορά τον καταναλωτή αλλά την ίδια την εταιρία. Για την ώρα υπάρχουν panel με ρυθμό 50hz &100 ( οι δεύτερες ξεκινάνε από τα διπλάσια + χρήματα από αυτήν του θέματος) Θα μου πεις πως θα το καταλάβω (εγώ ) ποια είναι ποια, σωστά ? Λοιπόν : Αυτές που είναι 120hz το λένε! είναι βασικό χαρακτηριστικό και δεν το αφήνουν εκτός περιγραφής. Αλλά σε αυτά τα λεφτά μόνο 50hz θα βρεις .
Κώστας8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά , ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Η φίλιπς παίζει μεταξύ 420-460 ευρώ.Δηλ. 100-120 ευρώ παραπάνω.όπως και η σάμσουνγκ.Θα δω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα