georgenikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 συγνωμη αν δεν ειναι η σωστη κατηγορια αλλα αφορα ενα gadget και δεν ξερω που να απευθυνθω (αν εχω κανει λαθος να διαγραφτει) παραγγειλα ενα type c σε audio της razer στα 26,9 ευρω και το εστειλα πισω επειδη δεν λειτουργουσε με το Mi a2 παρολο που οταν ρώτησα με το καταστημα play 247 που μου ειπαν οτι λειτουργει με οποιοδηποτε τηλεφωνο δεν εχει θύρα ακουστικών και τωρα που τους ρωτησα μου λενε οτι αν μας πει η ραζερ οτι λειτουργει με το κινητό τους εμεις δε3ν μπορούμε να κανουμε κατι και εμεις δεν ειπαμε οτι λειτουργει με αλλα τηλεφωνα τι μπορώ να κάνω?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, georgenikos είπε συγνωμη αν δεν ειναι η σωστη κατηγορια αλλα αφορα ενα gadget και δεν ξερω που να απευθυνθω (αν εχω κανει λαθος να διαγραφτει) παραγγειλα ενα type c σε audio της razer στα 26,9 ευρω και το εστειλα πισω επειδη δεν λειτουργουσε με το Mi a2 παρολο που οταν ρώτησα με το καταστημα play 247 που μου ειπαν οτι λειτουργει με οποιοδηποτε τηλεφωνο δεν εχει θύρα ακουστικών και τωρα που τους ρωτησα μου λενε οτι αν μας πει η ραζερ οτι λειτουργει με το κινητό τους εμεις δε3ν μπορούμε να κανουμε κατι και εμεις δεν ειπαμε οτι λειτουργει με αλλα τηλεφωνα τι μπορώ να κάνω? το επιστρεφεις
georgenikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε το επιστρεφεις μα το επεστρεψα και το παραλαβαν και μετα μου τα ειπαν αυτα
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, georgenikos είπε μα το επεστρεψα και το παραλαβαν και μετα μου τα ειπαν αυτα πηρες τα λεφτα σου πισω? πες τους να κρατησουν το ποσοστο για πακεταρισμα και να σου δωσουν τα υπολοιπα πισω
georgenikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε πηρες τα λεφτα σου πισω? πες τους να κρατησουν το ποσοστο για πακεταρισμα και να σου δωσουν τα υπολοιπα πισω δεν μου εχουν δωσει τιποτα πισω
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, georgenikos είπε δεν μου εχουν δωσει τιποτα πισω σιγα μη διναν μονοι τους, προτεινε τους το
georgenikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε σιγα μη διναν μονοι τους, προτεινε τους το μα τους το εχω πει και μου λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα απολύτως
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, georgenikos είπε μα τους το εχω πει και μου λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα απολύτως ρωτησε τους αμα την επομενη φορα θελουν να μιλησουν μαζι σου ή με το συνηγορο.. Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά ο έμπορος οφείλει να τα επισκευάσει, να τα αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας. Αν αγοράσατε προϊόν ή υπηρεσία στο διαδίκτυο ή εκτός καταστήματος (τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία, ή από πωλητή κατ΄οίκον), έχετε επίσης το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία..
georgenikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε ρωτησε τους αμα την επομενη φορα θελουν να μιλησουν μαζι σου ή με το συνηγορο.. Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά ο έμπορος οφείλει να τα επισκευάσει, να τα αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας. Αν αγοράσατε προϊόν ή υπηρεσία στο διαδίκτυο ή εκτός καταστήματος (τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία, ή από πωλητή κατ΄οίκον), έχετε επίσης το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία.. σε ευχαριστώ πολυ θα το πρωσπαθήσω
johnnieinlab Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Ήταν ηλεκτρονική αγορά; Αν ναι, μπορείς να υπαναχωρήσεις εντός 14 ημερών, σε προστατεύει ο νόμος. Το πρόβλημα είναι με το αν έχει ανοίξει η συσκευασία καθώς δεν μπορώ να βρω στα παραδείγματα της EE κάτι σχετικό: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/faq/index_el.htm (ερώτηση "Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν που αγόρασα στο διαδίκτυο εάν δεν μου αρέσει;"). Θεωρώ ότι για να δεις αν σου αρέσει θα πρέπει να το έχεις ανοίξει. 1
SeNNinhA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεις να επιστρεψεις τα προιοντα που αγορασες εξ αποστασεως μονο εαν δεν τα εχεις ανοιξει! Η νομοθεσια ειναι συγκεκριμενη και σε προστατευει δινοντας σου την δυνατοτητα να ελεγξεις το προιον στο σπιτι σου και εαν δεν σε ικανοποιει να το επιστρεψεις αλλα με τον ιδιο τροπο που θα μπορουσες να το ελεγξεις εαν ησουν στο φυσικο καταστημα. Οποτε εαν το προιον ερχεται σφραγισμενο τοτε δεν εχεις δικαιωμα να το ανοιξεις. Μην μπερδευουμε τον κοσμο με λαθος πληροφοριες. Απο εκει και μετα εαν μπορεις να μιλησεις με τον πωλητη που σου το ειπε και μπορεις να τον κανεις να το παραδεχθει τοτε θα πρεπει να σου επιστρεψουν τα χρηματα. Αλλιως απλα ατυχησες. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA
Fabricated Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Μπορεις να επιστρεψεις τα προιοντα που αγορασες εξ αποστασεως μονο εαν δεν τα εχεις ανοιξει! Η νομοθεσια ειναι συγκεκριμενη και σε προστατευει δινοντας σου την δυνατοτητα να ελεγξεις το προιον στο σπιτι σου και εαν δεν σε ικανοποιει να το επιστρεψεις αλλα με τον ιδιο τροπο που θα μπορουσες να το ελεγξεις εαν ησουν στο φυσικο καταστημα. Οποτε εαν το προιον ερχεται σφραγισμενο τοτε δεν εχεις δικαιωμα να το ανοιξεις. Μην μπερδευουμε τον κοσμο με λαθος πληροφοριες. Απο εκει και μετα εαν μπορεις να μιλησεις με τον πωλητη που σου το ειπε και μπορεις να τον κανεις να το παραδεχθει τοτε θα πρεπει να σου επιστρεψουν τα χρηματα. Αλλιως απλα ατυχησες. έχετε προθεσμία 14 ημερών για να αποφασίσετε αν θα το κρατήσετε ή όχι. Ωστόσο, το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει, μεταξύ άλλων, για αγορές: ευπαθών προϊόντων σφραγισμένων προϊόντων που δεν μπορούν να επιστραφούν αφού αποσφραγιστούν, για λόγους υγείας ή υγιεινής, υπηρεσιών κράτησης ξενοδοχείων, εστίασης ή υπηρεσιών αναψυχής για συγκεκριμένη ημερομηνία ή συγκεκριμένη περίοδο. Δεν γνωρίζω το προϊόν του ts αλλά δεν νομίζω ότι ανήκει στις κατηγορίες αυτές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα