Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω το παρακάτω σύστημα:

AMD Ryzen 7 2700X Box

Asus Rog Strix X470-F Gaming 

G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz 

Corsair RMx Series RM750x 

Samsung 860 Evo 500GB 

Ασχολούμε ΜΟΝΟ με το video editing και επεξεργασία φωτογραφίας επειδή ειναι η δουλειά μου...Όπως βλέπετε είχα κάρτα μια 1070 αλλα τώρα δέν εχω...Οθόνη επίσης εχω μια απλή τπτ το ιδιαίτερο...Σκέφτομαι να πάω σε macbook pro 15 2017(16gb ram)

Ποιά είναι η γνώμη σας? Αν σκεφτείς τα χρήματα που πρέπει να δώσω για μία οθόνη οχι ακριβή αλλα γυρω στα 200, και μία καρτα γραφικών απο 1060 και πάνω, αξίζει να το πουλήσω για να πάω σε ενα macbook pro ΦΙΛΟΥ μου που το δίνει 1500Ε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tselehub είπε

Καλησπέρα, εχω το παρακάτω σύστημα:

AMD Ryzen 7 2700X Box

Asus Rog Strix X470-F Gaming 

G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz 

Corsair RMx Series RM750x 

Samsung 860 Evo 500GB 

Ασχολούμε ΜΟΝΟ με το video editing και επεξεργασία φωτογραφίας επειδή ειναι η δουλειά μου...Όπως βλέπετε είχα κάρτα μια 1070 αλλα τώρα δέν εχω...Οθόνη επίσης εχω μια απλή τπτ το ιδιαίτερο...Σκέφτομαι να πάω σε macbook pro 15 2017(16gb ram)

Ποιά είναι η γνώμη σας? Αν σκεφτείς τα χρήματα που πρέπει να δώσω για μία οθόνη οχι ακριβή αλλα γυρω στα 200, και μία καρτα γραφικών απο 1060 και πάνω, αξίζει να το πουλήσω για να πάω σε ενα macbook pro ΦΙΛΟΥ μου που το δίνει 1500Ε?

Νόμιζα πως ήταν troll thread στην αρχή.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι expert αλλά επειδή δουλεύω σε καθημερινή βάση και pc win 7 (τώρα κάνω αναβάθμιση σε ryzen 7 1700) αλλά και ένα macbook pro retina , το mac είναι πολύ μπροστά φυσικά το μεγάλο του ατού το λειτουργικό του , όλα γίνονται εύκολα. Μπορεί η υπολογιστική ισχύ των Ryzen & i7 να είναι αλλού αλλά τα mac κάνουν την δουλειά σου πιό αποδοτική.

Επεξ/σία από koratokva
Δημοσ.

Δε νομιζω πως πρεπει να το πουλησεις. Αν δεν εισαι ευχαριστημενος απο τις αποδοσεις,μπορεις να κανεις καποια αναβαθμιση στο ηδη υπάρχον συστημα η δινοντας αυτο που εχεις να φτιαξεις κατι καλυτερο ;) 

Δημοσ.

Ευχαριστημενος ειμαι απλα, η αποδοση ισως ειναι λιγο κατωτερη στο macbook pro αν σκεφτουμε οτι κοστιζουν τα ιδια χρηματα, αλλα εχει τα + οτι ειναι φορητο, και δεν χανει μεγαλη αξια σε περιπτωση μεταπώλησης σε συγκριση με το pc

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εξαρτάται απο το πιο προγραμμα χρησιμοποιεις. Αν ειναι το Premiere τοτε ξεχνα το (γενικα το Premiere δλδ).Σε mac ή Final Cut Pro (που ειναι ΠΟΛΥ πολυ γρηγορο) ή Davinvi Resolve Studio. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...