Simos805 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έχω την εφαρμογή του Netflix στο iPhone X μου και πληρώνω το πλήρες πακέτο που υποστηρίζει 4K περιεχόμενο όπου διατήθεται. Στο iPhone X όμως, η ποιότητα δεν μου κάνει και τόσο για 4K (παρόλο που λέει για τη συγκεκριμένη σειρά ότι είναι 4K και HDR Dolby Vision), και μάλιστα αν επιλέξω να κατεβέσω για παράδειγμα ένα 45λεπτο επεισόδιο από μια σειρά, λέει ότι το επεισόδιο καταλαμβάνει γύρο στο 1GB χώρου που είναι πολύ λίγο για 4K. Έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού να προτειμάται πάντα η υψηλότερη ποιότητα Streaming και στην εφαρμογή στο iPhone έχω ενεργοποιήσει την ρύθμιση λήψης σε "Υψηλότερη" ποιότητα. Επίσης οι δοκιμές έγιναν σε WiFi με ταχύτητα 43mbps. Ξέρει κανείς μήπως τελικά στο iPhone X δεν παίζει 4K ούτος ή άλλος ή αν ισχύει κάτι άλλο?
isay Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Για το αν παιζει 4κ δεν ξερω αλλα σιγουρα τα downloads για offline view του netflix δεν ειναι 4K, αλλά αν θυμάμαι καλα εως 720p.
Simos805 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, isay είπε Για το αν παιζει 4κ δεν ξερω αλλα σιγουρα τα downloads για offline view του netflix δεν ειναι 4K, αλλά αν θυμάμαι καλα εως 720p. Κοίτα 720p δεν είναι σίγουρα. Για 1080p υο κόβω. Γιατί όμως όχι 4K?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα