Προς το περιεχόμενο

Bang & Olufsen Beoplay H4 Wireless - 174,71€ shipped από amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ψαχνει κάποιος για καλά και επώνυμα ασύρματα ακουστικα, εχει σημερα στο amazon.co.uk τα Bang & Olufsen Beoplay H4 με 174€ τελική τιμή, σε διάφορα χρώματα. Υπάρχουν και άλλα ακουστικα σε καλές τιμές.

https://www.amazon.co.uk/Bang-Olufsen-Beoplay-Wireless-Headphones-Black/dp/B072NY334R/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1542283825&sr=1-1&keywords=Bang+%26+Olufsen+Beoplay+H4+Wireless+Headphones+-+Black

skroutz απο 289€ 

https://www.skroutz.gr/s/12014076/Bang-Olufsen-Beoplay-H4.html

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία αλλά για λίγος και εκλεκτούς.. :-)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

289 αν ειναι η ελαχιστη τιμη Ελλαδα, ειναι εντελως αλλου. Οριστε η αποδειξη

2018-11-15_1428

Αν πατήσεις όμως πάνω στο amazon marketplace, 248 τα βγάζει.

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billomnia είπε

Αν πατήσεις όμως πάνω στο amazon marketplace, 248 τα βγάζει.

Που κολλαει το αμαζον marketplace δεν καταλαβα.

Μπορεις να βρεις και 160gb hdd 500€ στο marketplace αν ψαξεις.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Που κολλαει το αμαζον marketplace δεν καταλαβα.

Μπορεις να βρεις και 160gb hdd 500€ στο marketplace αν ψαξεις.

Θέλω να πω ότι η εγχώρια τιμή δεν απέχει και πολύ από το εξωτερικό με εξαίρεση ένα κατάστημα στην Ισπανία που δεν ξέρω αν στέλνει εδω. Μόνο αυτό το "160άρι" φαίνεται να ισχύει μιας και  το γερμανικό 168 έχει γίνει 248.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Ορθογραφία
  • Moderators
Δημοσ.

Τι να σου πω, εγω βλεπω πανω απο 30 μαγαζια μεχρι τα 210-220 ευρω. 299 ειναι η τιμη καταλογου προφανως, αφου πουθενα εξω δεν βλεπω να υπαρχει τμη πανω απο τα 299, ουτε σε "ξεχασμενες" τιμες. Η οποια τιμη καταλογου Αγγλια ειναι 249λιρες.

Δημοσ.

matrixxx εψαξα ενδεικτικα κανα δυο χωρες απο αυτες που παραθετεις και δεν ισχυουν οι τιμες. Δες το και εσυ στα idealo κλπ

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα τον δικαιουται (αν δεν ηταν θα ειχε φυγει το θεμα), ισως δεν διαβαζετε καλα μερικοι. Παμε αλλη μια με αλλη συνταξη:

Η "κανονικη" τιμη της αγορας ειναι στα 190-200 και οχι στα 289-299 η οποια ειναι αρχικη τιμη καταλογου.

Επομενως με την ευκαιρια, για να απαντησω και στον Στελιο, αν τα εχει ακουσει καποιος και του αρεσει ο ηχος τους και σκεφτοταν να τα παρει ετσι και αλλιως και εχει και τα λεφτα, τα χτυπαει. Ολοι οι αλλοι πανε στο επομενο τοπικ. 😛

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Φοβερη εταιρεια η Β&Ο ΑΛΛΑ δεν παιζει να επαιρνα τιποτα οικονομικο σχετικα απο αυτους (βαλτε το ποσο κοστολογουν το ονομα τους για την τιμη ενος προιοντος και θα καταλαβετε το γιατι).

Αντιθετα αν καποιος τα φυσαει και δεν ξερει τι εχει μπορει να παρει καποια απο τα καλυτερα ηχεια στον κοσμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η B&O είναι κορυφαία εταιρία 

Δεν είναι τυχαίο που μπαίνουν και σε όλα τα γνωστά supercars,και φιγουράρουν πάντα σε όλα τα χλιδατα σπίτια κτλπ κτλπ 😁

Πάντως όσες φορές έχω ακούσει από B&O ηχεια,είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει ποτέ. Η καθαρότητα και κρυστάλλινος ήχος είναι από άλλο πλανήτη. Κορυφαίες κατασκευές αλλά πανακριβες. Είναι ακριβώς αυτό που λεμε,ότι πληρώσεις παίρνεις 😉👍

Επεξ/σία από stelios18120

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...