Grim Ripper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα σε όλους, Έχω και περίπου μία εβδομάδα έχω κάποια θέματα με την γραμμή μου (Vodafone Vdsl 50). Ή που θα συγχρονίσει λιγότερο, ή που θα αποσυγχρονίσει ή που απλά δεν θα φορτώνουν για κανένα λόγο οι σελίδες. Απ' όσο είδα ανεβάζει CRC errors όταν δεν μπορώ να μπω πουθενά. Ανεβάζει και fec errors αλλά μου είπαν αυτά δεν με πειράζουν ιδιαίτερα και όντως δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στην πλοήγηση. Από την Vodafone βρήκαν βραχυκύκλωμα στη γραμμή και έφταιγε η μία από τις 2 τηλεφωνικές συσκευές. Εχθές που πήρα ξανά τηλ επειδή δεν λύθηκε το πρόβλημα μου είπαν ότι μπορεί να φταίει είτε το splitter είτε ίσως και η άλλη συσκευή μιας και κάναμε δοκιμή για 1 ώρα περίπου χωρίς το τηλ πάνω στο splitter. Το βράδυ δοκίμασα πάλι να βγάλω το τηλ αλλά μετά από 2-3 ώρες άρχισε πάλι να ανεβάζει CRC errors. 😕 Υπάρχει κάποιο ποιοτικό splitter να δοκιμάσω; Ευχαριστω.
Dantε Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Το vdsl θελει διαφορετικη συνδεσμολογια απο το adsl. Εχεις κανει τη σωστη? Ειχα και εγω αποσυνδεσεις καθε μερα και μολις εστησα σωστα τη συνδεσμολογια δεν αποσυνδεεται ποτε.Εχω φτασει δηλαδη και uptime 3 μηνες. Τσεκαρε το,υπαρχει εδω ενας οδηγος της cyta.
darkman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Καλημέρα σε όλους, Έχω και περίπου μία εβδομάδα έχω κάποια θέματα με την γραμμή μου (Vodafone Vdsl 50). Ή που θα συγχρονίσει λιγότερο, ή που θα αποσυγχρονίσει ή που απλά δεν θα φορτώνουν για κανένα λόγο οι σελίδες. Απ' όσο είδα ανεβάζει CRC errors όταν δεν μπορώ να μπω πουθενά. Ανεβάζει και fec errors αλλά μου είπαν αυτά δεν με πειράζουν ιδιαίτερα και όντως δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στην πλοήγηση. Από την Vodafone βρήκαν βραχυκύκλωμα στη γραμμή και έφταιγε η μία από τις 2 τηλεφωνικές συσκευές. Εχθές που πήρα ξανά τηλ επειδή δεν λύθηκε το πρόβλημα μου είπαν ότι μπορεί να φταίει είτε το splitter είτε ίσως και η άλλη συσκευή μιας και κάναμε δοκιμή για 1 ώρα περίπου χωρίς το τηλ πάνω στο splitter. Το βράδυ δοκίμασα πάλι να βγάλω το τηλ αλλά μετά από 2-3 ώρες άρχισε πάλι να ανεβάζει CRC errors. 😕 Υπάρχει κάποιο ποιοτικό splitter να δοκιμάσω; Ευχαριστω. Αν βρήκαν βραχυκύκλωμα παει να πει οτι υπαρχει πρόβλημα , οταν τα εβγαλες ολα και τα τηλεφωνα και το σπλιτερ εβλεπαν ακομα βραχυκύκλωμα ??? δοκιμασες να παιξεις χωρις αυτα να δεις αν εχεις θεμα ακομα ? μιμπος τα τηλεφωνα σου θελουν φιλτρα ? το σπλιτερ όντως αν ειναι χαλασμενο μπορει να σου κανει θεμα αλλα το κοστος του δεν ειναι κατι φοβερο μπορεις να πας να παρεις ενα αλλο και να κανεις τεστ αν βιάζεσαι Το σπλιτερ δεν ειναι κανενας πολύπλοκος μηχανισμός για να ψαχνεσε για μαρκες και ποιοτητες αν δεν εχει θεμα παίζει .
Grim Ripper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dantε είπε Το vdsl θελει διαφορετικη συνδεσμολογια απο το adsl. Εχεις κανει τη σωστη? Ειχα και εγω αποσυνδεσεις καθε μερα και μολις εστησα σωστα τη συνδεσμολογια δεν αποσυνδεεται ποτε.Εχω φτασει δηλαδη και uptime 3 μηνες. Τσεκαρε το,υπαρχει εδω ενας οδηγος της cyta. Έχω βάλει vdsl από τον Ιανουάριο και τώρα μου έβγαλε πρόβλημα. Ναι είναι σωστή η σύνδεση. @darkman Όταν τους πήρα εχθές τηλ μου είπαν να αφήσω το modem/router μόνο πάνω και απ' όσο είδαν ήταν καθαρή η γραμμή. Όταν έβαλα το τηλέφωνο πάλι κάτι φαινόταν αλλά λίγο. Όπως είπα, το βράδυ ξαναέβγαλα το τηλ μιας και η γραμμή θα ήταν πάλι καθαρή αλλά μου έβγαλε πάλι πρόβλημα (μετά από ώρα).
darkman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Έχω βάλει vdsl από τον Ιανουάριο και τώρα μου έβγαλε πρόβλημα. Ναι είναι σωστή η σύνδεση. @darkman Όταν τους πήρα εχθές τηλ μου είπαν να αφήσω το modem/router μόνο πάνω και απ' όσο είδαν ήταν καθαρή η γραμμή. Όταν έβαλα το τηλέφωνο πάλι κάτι φαινόταν αλλά λίγο. Όπως είπα, το βράδυ ξαναέβγαλα το τηλ μιας και η γραμμή θα ήταν πάλι καθαρή αλλά μου έβγαλε πάλι πρόβλημα (μετά από ώρα). Αρα εισαι σε καλο δρομο δεν εχεις κατι στην καλωδίωση ουτε ειναι θεμα του ρουτερ , τι μας μενει...... το σπλιτερ η τα τηλεφωνά με το φίλτρα τους μικρο το κοστος αλλαξε τα ολα και κανε παλι τεστ
Grim Ripper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραίος, thanks. Λέτε να τους πω μήπως μπορεί να γίνει αλλαγή στο modem/router; Κάνει 3-5 λεπτά να συγχρονίσει και είναι πολύ ώρα, μέχρι και εκείνοι που το είδαν μου είπαν ότι είναι αρκετό. (δεν έχω και κανένα γνωστό με vdsl μήπως μου δάνειζε τη συσκευή του για λίγο) Το ZTE H267A έχω. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Grim Ripper
darkman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ωραίος, thanks. Λέτε να τους πω μήπως μπορεί να γίνει αλλαγή στο modem/router; Κάνει 3-5 λεπτά να συγχρονίσει και είναι πολύ ώρα, μέχρι και εκείνοι που το είδαν μου είπαν ότι είναι αρκετό. (δεν έχω και κανένα γνωστό με vdsl μήπως μου δάνειζε τη συσκευή του για λίγο) Το ZTE H267A έχω. Αν τους πεις για το modem θα σου πουνε να το πας για ελενχο ( αν τους ζορίσεις ) και εμενα το δικο μου κανει αρκετα για να συγχρονίσει αλλα μετα ειναι πενα αν ειναι να το αλλαξεις να ειναι για την γενική του απόδοση και οχι για κατι που κανεις μια φορα στο τοσο φτιάξε το θεμα με της αποσυνδέσεις δες μετα την απόδοση του και βλέπεις 1
bill2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Αν στο αλλάξουν θα πάρεις λογικά το Vodafone h300s
Grim Ripper Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Άλλαξα το splitter, μέχρι στιγμής φαίνεται οκ. Αλλά παρατηρώ ότι ενώ στην αρχή συγχρονίζει στα 49999 μετά από λίγη/κάμποση ώρα μπορεί να πέσει στα 46χχχ ή 41χχχ, χωρίς να μου κάνει αποσύνδεση όμως ώστε να συγχρονίσει πάλι. Μέχρι στιγμής αυτό μου το έκανε μια φορά, είχα και την τηλεφωνική συσκευή επάνω.
bill2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Με πίο ρουτερ ; Αν έχεις το vodafone h300s και εμένα το ίδιο κάνει απο 49999 πάει 49122
Grim Ripper Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Το ZTE H267A έχω, ελπίζω να μην είναι το router. Βρήκα κωδικούς για root πριν 1-2 μέρες οπότε στο μέλλον θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω σαν modem μόνο, άσε που δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα για το h300s.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα