dimpmark Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 εχει εδω και καμμια εβδομάδα που μου κανει διακοπες το ασυρματο ιντερνετ μολισ μπω σε καποιο μπροουζερ .....μολις μπω και παω ν ανοιξω μια σελιδα παρουσιαζεται το θαυμαστικο στο σημα της συνδεσης βγαινει "περιορισμενη συνδεσιμοτητα" και μετα απο λιγο "χωρις συνδεση" ...για να το επαναφερω δινω επιδιορθωση και μετα απο λιγο βγαινει το προβλημα διορθωθηκε και συνδεεται παλι στο ιντερνετ....μετα πλαι το ιδιο μολισ παω να μπω στο χρομ....εχω κανει εκκαθαρισεις με διαφορα αντιιωτικα αλλα συνεχιζει ξεχασα να πω η συνδεση ειναι γουιντ και σε λαπτοπ που υπαρχει δεν γινεται το ιδιο
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 firmware update router. πιο νεους Drivers καρτα δικτυου. ολα τα updates για τα windows. On 15/11/2018 at 12:25, dimpmark said: εχει εδω και καμμια εβδομάδα που μου κανει διακοπες το ασυρματο ιντερνετ μολισ μπω σε καποιο μπροουζερ .....μολις μπω και παω ν ανοιξω μια σελιδα παρουσιαζεται το θαυμαστικο στο σημα της συνδεσης βγαινει "περιορισμενη συνδεσιμοτητα" και μετα απο λιγο "χωρις συνδεση" ...για να το επαναφερω δινω επιδιορθωση και μετα απο λιγο βγαινει το προβλημα διορθωθηκε και συνδεεται παλι στο ιντερνετ....μετα πλαι το ιδιο μολισ παω να μπω στο χρομ....εχω κανει εκκαθαρισεις με διαφορα αντιιωτικα αλλα συνεχιζει ξεχασα να πω η συνδεση ειναι γουιντ και σε λαπτοπ που υπαρχει δεν γινεται το ιδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα