sarsar20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα σε όλους έχω αυτό το desktop με τα εξής χαρακτηριστικά και σκέφτομαι αν αξίζει να μπω σε διαδικασία αναβάθμισης μιας και πρόκειται για pc 10ετιας ή να παω σε κατι καινούριο. Σε βασική χρήση που του κάνω με εξυπηρετεί θα ήθελα αν γίνεται να τρέχει κάποια games πχ LOL σε καλύτερα γραφικά και FPS motherboard- Gigabyte P55-US3L GCard- Nvidia geforce 220GT Processor- intel(R) Core i5 CPU 750 @ 2.67 GHZ -2.79GHz Ram- 4GB 32bit Η μητρική λόγω socket δεν ξέρω αν παίρνει κάτι παραπάνω. Θα ήθελα την γνώμη σας ευχαριστώ.
nikοs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Εγώ θα έβαζα έναν ssd , αν με έπαιρνε θα αναβάθμιζα σε 8 gb ram και θα έβαζα 64bit λειτουργικό!!!! Τέλος μπορείς να δεις και σε κάποια οικονομική κάρτα γραφικών κάτι σαν αυτή. Δηλαδή με 150euro τον στρώνεις αρκετά!!!!
liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είναι μονο για LoL ή παιχνίδια παρόμοιων απαιτήσεων, με μια καλύτερη κάρτα θα δεις μεγάλη διαφορά. Αν θες να παίξεις παιχνίδια με σοβαρές απαιτήσεις δύσκολα τα πράγματα, στο συγκεκριμένο socket δεν θα βρεις τίποτα να αναβαθμίσεις. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από liopyr
STORM1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 H μητρική σου υποστηρίζει μέχρι Xeon X3480 ή Core™ i7-880 με το τελευταίο BIOS F6. Αυτοί οι 2 έχουν 3,06 base clock & max turbo 3.7ghz αλλά ένα μεγάλο ατού είναι 4/8 σε σχέση με τον δικό σου 4/4. Αν μπορείς να βρείς κανένα μεταίχειρο από ebay ή από εδώ σε καλή τιμή ίσως αξίζει για μια πολύ παλιά πλατφόρμα σαν την δική σου. SSD εννοείται και άλλα 4gb μνήμης θα σου δώσουν και άλλο αέρα.
nickthegr33k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Έχω το ίδιο σύστημα με τον sarsar20 εκτός από την κάρτα γραφικών, η οποία είναι μια Radeon R7 250 και 64-bit. Σκέφτομαι και εγώ μια μικρή αναβάθμιση στο PC ώστε να του δώσω μια ανάσα. Θα ήθελα να ρωτήσω, η μελλοντική RAM που θα αγοράσω δεν θα πρέπει να βρίσκετε στο Support List της μητρικής; Προφανώς αυτή που έχουμε είναι παλιά και δεν θα υπάρχει καμία από αυτές που βρίσκονται στο Skroutz, αλλά τελικά γίνετε να κουμπώσει μια καινούργια DDR3 και να λειτουργεί το σύστημα, όπως αυτή που προτείνει ο nikοs; Επίσης, πόσο καλά θα συνεργάζεται με τις ήδη υπάρχουσες;
adtakhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με τις τιμές των καινούριων επεξεργαστών να είναι στα τάρταρα, θα ήμουν πολύ σκεπτικός να ρίξω χρήματα σε σύστημα 10ετίας... Ψάξτε το λίγο καλύτερα . Εχουμε επεξεργαστές νέας γενιάς από 80€ τετραπύρηνους και 140€ εξαπύρηνους. Εχουμε μητρικές με SATA III, USB 3,1 G1/G2, PCI-E V3.0, M2 NVME από 45€ Και ένα σετάκι μνήμες των 8GB DDR4 3000 από 68€ .... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από adtakhs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα