Antretng Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να ειμαι στη σωστή ενότητα μιας και αυτό που ψάχνω είναι κάτι πολύ απλό και ντρέπομαι που ανοίγω ολόκληρο θεμα σε ενότητα "case modding". Χθες το πισω κουλεράκι άρχισε να μουγκανάει (ενα απλό/φτηνο coolermaster) οπότε πρέπει να το αντικασταστήσω. Ενα ίδιο έχω μπροστά αλλά με πινάκι (δεν ξερω αν το λεω σωστα) για χαμηλότερες στροφές ενω στη cpu έχω ενα coolermaster με pipes τέτοιου τύπου https://prod.scorptec.com.au/10/46/71025/146512_large.jpg και τέλος το τροφοδοτικό που ειναι τοποθετημένο πίσω και ψηλα έχει και αυτό εναν 120αρη αλλα αρκετά αδύναμο. Κάποτε έπαιζα παιχνίδια αλλά αυτές οι εποχές τελειώσαν (καρπιαίος σωλήνας). Άρα δεν με ενδιαφέρει τόσο η δυνατή ροή αλλα περισσότερο ο χαμηλότερος θόρυβος. Στο φτηνο 120αρη που ειχα παραδόξως ειχε βγει αρκετά ήσυχο για τα χρήματα του (είχα πάρει και ακριβότερα υποτίθεται αθόρυβα αλλά ήταν χειρότερα). Έχετε κάτι να προτείνετε χωρίς led και τιμή μεχρι 10 άντε 15 ευρώ; Νομιζω κάτω απο 20db δεν εχει νοημα να πέσω δεδομενου οτι ο συνολικός θόρυβος που έχω πρέπει να είναι ηδη εκεί κοντα. Θα αγόραζα απευθείας ο ίδιος κάποιο αλλα μου χει τύχει να γράφει 19 db και να κανει περισσότερο θόρυβο από 22αρη, οπότε για αυτό θέλω τα φώτα σας. Οπότε προτεινετε μου ενα φτηνό των 5-6 ευρω και ενα πιο καλό μεχρι 15 ευρώ και να αποφασίσω. Το χρειάζομαι άμεσα οπότε αγορές μονο από Ελλάδα και κατα προτίμηση κατάστημα Αθήνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/4736584/Arctic-F12-PWM.html Ότι καλύτερο στα λεφτά του... Έχω 6-7 από αυτούς.. κατά προτίμηση να είναι rev2 (λευκό κουτί όχι μπλε) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Antretng είπε Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να ειμαι στη σωστή ενότητα μιας και αυτό που ψάχνω είναι κάτι πολύ απλό και ντρέπομαι που ανοίγω ολόκληρο θεμα σε ενότητα "case modding". Χθες το πισω κουλεράκι άρχισε να μουγκανάει (ενα απλό/φτηνο coolermaster) οπότε πρέπει να το αντικασταστήσω. Ενα ίδιο έχω μπροστά αλλά με πινάκι (δεν ξερω αν το λεω σωστα) για χαμηλότερες στροφές ενω στη cpu έχω ενα coolermaster με pipes τέτοιου τύπου https://prod.scorptec.com.au/10/46/71025/146512_large.jpg και τέλος το τροφοδοτικό που ειναι τοποθετημένο πίσω και ψηλα έχει και αυτό εναν 120αρη αλλα αρκετά αδύναμο. Κάποτε έπαιζα παιχνίδια αλλά αυτές οι εποχές τελειώσαν (καρπιαίος σωλήνας). Άρα δεν με ενδιαφέρει τόσο η δυνατή ροή αλλα περισσότερο ο χαμηλότερος θόρυβος. Στο φτηνο 120αρη που ειχα παραδόξως ειχε βγει αρκετά ήσυχο για τα χρήματα του (είχα πάρει και ακριβότερα υποτίθεται αθόρυβα αλλά ήταν χειρότερα). Έχετε κάτι να προτείνετε χωρίς led και τιμή μεχρι 10 άντε 15 ευρώ; Νομιζω κάτω απο 20db δεν εχει νοημα να πέσω δεδομενου οτι ο συνολικός θόρυβος που έχω πρέπει να είναι ηδη εκεί κοντα. Θα αγόραζα απευθείας ο ίδιος κάποιο αλλα μου χει τύχει να γράφει 19 db και να κανει περισσότερο θόρυβο από 22αρη, οπότε για αυτό θέλω τα φώτα σας. Οπότε προτεινετε μου ενα φτηνό των 5-6 ευρω και ενα πιο καλό μεχρι 15 ευρώ και να αποφασίσω. Το χρειάζομαι άμεσα οπότε αγορές μονο από Ελλάδα και κατα προτίμηση κατάστημα Αθήνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλησπέρα, Μπορούσες να ρωτήσεις εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ. Συγνώμη προς τους mods για το άκυρο post :). 42 λεπτά πριν, leros2004 είπε https://www.skroutz.gr/s/4736584/Arctic-F12-PWM.html Ότι καλύτερο στα λεφτά του... Έχω 6-7 από αυτούς.. κατά προτίμηση να είναι rev2 (λευκό κουτί όχι μπλε) Από θόρυβο πως τα πάει; Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Πολύ ήσυχος, τους δουλεύω στις 1000 στροφές σε κατάσταση gaming, σε όλα τα υπόλοιπα κάτω απο 800 και είναι σαν να μην δουλεύουν από θόρυβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, leros2004 είπε Πολύ ήσυχος, τους δουλεύω στις 1000 στροφές σε κατάσταση gaming, σε όλα τα υπόλοιπα κάτω απο 800 και είναι σαν να μην δουλεύουν από θόρυβο Τελικά το πήρα. Πολυ καλό για τα λεφτά του. Μου θυμισε το προηγουμενο που ειχα πριν αρχισει τα μουγκανισματα. Ηταν και εκεινο vfm οταν το χα παρει Σε ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, Antretng είπε Τελικά το πήρα. Πολυ καλό για τα λεφτά του. Μου θυμισε το προηγουμενο που ειχα πριν αρχισει τα μουγκανισματα. Ηταν και εκεινο vfm οταν το χα παρει Σε ευχαριστώ πολύ Μπλέ η λευκό κουτί είχε ο ανεμιστήρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε Μπλέ η λευκό κουτί είχε ο ανεμιστήρας? Μπλε αλλά έγραφε rev 2. Τι διαφορά έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Antretng είπε Μπλε αλλά έγραφε rev 2. Τι διαφορά έχει; Παράξενο, συνήθως στο μπλε είναι rev1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, leros2004 είπε Παράξενο, συνήθως στο μπλε είναι rev1 Χμμμ βλέπω το λευκό γράφει 74 cfm και το μπλε 53? Δυστυχώς 53 είναι εμένα. Αλλά είχε βάλει αυτοκολλητακι (το κατάστημα) που εγραφε rev 2. Αξίζει τώρα να τρέχω πίσω για έναν ανεμιστήρα; Σε θόρυβο που με νοιάζει περισσότερο έχουν διαφορά; Ήταν η φτηνότερη τιμή στο Σκρουτζ. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Antretng είπε Χμμμ βλέπω το λευκό γράφει 74 cfm και το μπλε 53? Δυστυχώς 53 είναι εμένα. Αλλά είχε βάλει αυτοκολλητακι (το κατάστημα) που εγραφε rev 2. Αξίζει τώρα να τρέχω πίσω για έναν ανεμιστήρα; Σε θόρυβο που με νοιάζει περισσότερο έχουν διαφορά; Όχι μια χαρά είναι και το μπλε, αν τον ήθελες για την ψύκτρα της cpu τότε ναι άξιζε να ψαχτείς για τον rev2. Τσέκαρε λίγο το στρογγυλό αυτοκόλλητο του ανεμιστήρα μήπως εκεί λέει rev.2, και απλώς το κουτί είναι παλιό .. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από leros2004 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Τώρα τον έχω βιδωσει και βαριέμαι να τον βγάλω (αν θυμάμαι καλά το αυτοκόλλητο είναι προς το σασί). Φαντάζομαι πως είναι όπως τα λες αν κρίνω από το cfm που γράφει και απλά το κατάστημα τον είχε βαπτιστεί rev 2. Αν τυχόν αλλάξω στη cpu θα το προσέξω. Εκεί αξίζει το έξτρα airflow. Σε ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Antretng είπε Τώρα τον έχω βιδωσει και βαριέμαι να τον βγάλω (αν θυμάμαι καλά το αυτοκόλλητο είναι προς το σασί). Φαντάζομαι πως είναι όπως τα λες αν κρίνω από το cfm που γράφει και απλά το κατάστημα τον είχε βαπτιστεί rev 2. Αν τυχόν αλλάξω στη cpu θα το προσέξω. Εκεί αξίζει το έξτρα airflow. Σε ευχαριστώ πολύ Αν τον έχεις πίσω στο κουτί, το αυτοκόλλητο είναι απο τη μέσα μεριά, βέβαια στο σενάριο που τον έχεις τοποθετήσει ώστε να βγάζει αέρα, αν τον έχεις για να βάζει τότε είναι βαλμένος όπως τα λες. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, leros2004 είπε Αν τον έχεις πίσω στο κουτί, το αυτοκόλλητο είναι απο τη μέσα μεριά, βέβαια στο σενάριο που τον έχεις τοποθετήσει ώστε να βγάζει αέρα, αν τον έχεις για να βάζει τότε είναι βαλμένος όπως τα λες. Σωστά. Δεν θυμόμουν καλά. Ορίστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Antretng είπε Σωστά. Δεν θυμόμουν καλά. Ορίστε Rev1 αλλά μικρό το κακό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα