k30taas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω την μητρική του τίτλου και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος σε ποιες θύρες ακριβώς συνδέω τα καλώδια των Led της ψυκτρας Wraith Prism, βάζω και το άλλο του usb; και με τη πρόγραμμα ελέγχω τα Led, μήπως πρέπει να συνδέσω η το usb η το rgb Led και όχι και τα δύο μαζί; έχω την cpu 5 2600 και η ψυκτρα είναι του 7 2700x Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από k30taas
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δεν βάζεις το USB και το ελέγχεις από το ASrock rgb.
k30taas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Δεν βάζεις το USB και το ελέγχεις από το ASrock rgb. ευχαριστω φιλε μου το βρηκα, είναι το αναποδο, βαζεις το usb και δεν βαζεις το rgb και κατεβάζεις προγραμματακι της coolermaster που ελεγχει πλήρως τον wraith prosm, ενώ με το Asrock rgb ελεγχεις μονο να μεσαια led.....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Όλα τα ελέγχεις, απλά η ψύκτρα είναι της cooler master, αρα φυσικά μπορείς να συνδέσεις μόνο το usb αντί για το rgb και να την ελέγξεις από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα