demian86 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 γνωριζει κανεις αν θα εχουν τωρα κοντά εκπτώσεις τα massimo dutti? (όχι στα χειμωνιάτικα που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό)
mindreader Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Ψωνιζει κανεις online, τζην απο H&M; Εχω εχω και μηνες, μονιμα tabs σε συγκεκριμενα τζην που με ενδιαφερουν, μηπως φερει νουμερα, και η διαθεσιμοτητα ειναι μηδενικη επι μηνες. Ετσι ειναι, ή καποια στιγμη στοκαρουν και ειναι διαθεσιμοι οι κωδικοι; Βλεπω ελαχιστη διαθεσιμοτητα, δηλαδη για 5 τζην, εχει απο ενα-δυο νουμερα διαθεσιμα, κι αυτο επι μηνες!
tzotzo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, mindreader said: Ψωνιζει κανεις online, τζην απο H&M; Εχω εχω και μηνες, μονιμα tabs σε συγκεκριμενα τζην που με ενδιαφερουν, μηπως φερει νουμερα, και η διαθεσιμοτητα ειναι μηδενικη επι μηνες. Ετσι ειναι, ή καποια στιγμη στοκαρουν και ειναι διαθεσιμοι οι κωδικοι; Βλεπω ελαχιστη διαθεσιμοτητα, δηλαδη για 5 τζην, εχει απο ενα-δυο νουμερα διαθεσιμα, κι αυτο επι μηνες! Δεν έχει επιλογή να σου έρθει μέιλ με την διαθέσιμοτητα; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2024 από tzotzo
mindreader Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 3 minutes ago, tzotzo said: Δεν έχει επιλογή να σου έρθει μέιλ με την διαθέσιμοτητα; Μα δεν ειναι οτι μου ειναι κοπος να κοιταζω τις σελιδες. Ειναι οτι επι μηνες τις κοιταζω και ποτε δεν εχω δει, εστω να αλλαζει καπως η διαθεσιμοτητα. Σαν ψιλοξεχασμενοι κωδικοι. Δεν ειναι κατηργημενοι, αλλωστε ειναι μια ολοκληρη κατηγορια τζην regular-straight, αλλα απο την αλλη δεν βλεπω να εμφανιζεται και κανενα διαθεσιμο νουμερα. Λιγα διαθεσιμα, πως λεμε, σπασμενα. Δεν καταλαβαινω. Δεν πουλανε regular jeans;
tzotzo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 On 12/06/2024 at 10:20, mindreader said: Μα δεν ειναι οτι μου ειναι κοπος να κοιταζω τις σελιδες. Ειναι οτι επι μηνες τις κοιταζω και ποτε δεν εχω δει, εστω να αλλαζει καπως η διαθεσιμοτητα. Σαν ψιλοξεχασμενοι κωδικοι. Δεν ειναι κατηργημενοι, αλλωστε ειναι μια ολοκληρη κατηγορια τζην regular-straight, αλλα απο την αλλη δεν βλεπω να εμφανιζεται και κανενα διαθεσιμο νουμερα. Λιγα διαθεσιμα, πως λεμε, σπασμενα. Δεν καταλαβαινω. Δεν πουλανε regular jeans; Μα έτσι ενημερώνεται η εταιρεία ότι κάποιος τα ψάχνει. 1
mindreader Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 3 hours ago, tzotzo said: Μα έτσι ενημερώνεται η εταιρεία ότι κάποιος τα ψάχνει. Δυστυχως, οπως βλεπω τωρα, η επιλογη 'να ενημερωθω', υπαρχει μονο αν ειναι πληρως εξαντλημενο ενα τζην σε ολα τα νουμερα!!! Αν εχει εστω και ενα νουμερα απο τα πχ 30, δεν δινει την επιλογη! Δινει μονο 'προσθηκη'!!!!!!! Κι επειδη δεν ειναι πληρως εξαντλημενα, αλλα εχουν τα τζην που θελω, απο ενα νουμερο διαθεσιμο, δεν μπορω να δηλωσω, συμφωνα με το συστημα τους, 'να ενημερωθω'!
Getta Robo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 https://www.ot.gr/2024/06/21/epixeiriseis/im-to-colpo-grosso-i-forodiafygi-kai-i-dioikisi-apo-katoikous-eksoterikou/ καλα πηγε αυτο
lector Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, Getta Robo είπε https://www.ot.gr/2024/06/21/epixeiriseis/im-to-colpo-grosso-i-forodiafygi-kai-i-dioikisi-apo-katoikous-eksoterikou/ καλα πηγε αυτο Αυτος που τα γραφει αυτα μαλλον κι ο ιδιος κατοικος εξωτερικου ειναι... αντιμετωπίζουν την Ελλάδα όχι ως ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό Κράτος που λειτουργούν οι νόμοι, αλλά ως… «μπανανία». Μια χώρα δηλαδή που μπορεί να κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν. Που μπορεί να μην τηρούν τους νόμους και να βγαίνουν αλώβητοι, χωρίς να ανοίξει κανενός ρουθούνι. Για αυτό και η περίπτωση της H&M υπερβαίνει την ίδια την εταιρεία. Επίσης έρχεται σε μια στιγμή που είναι σε εξέλιξη η δημόσια συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που τιμολογούν οι πολυεθνικές τα προϊόντα τους στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Είναι κρίσιμο να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, να εξακριβωθεί ακριβώς τι πήγε λάθος, ώστε να σταλεί το μήνυμα ότι πράγματι η Ελλάδα δεν είναι… «μπανανία» και πως υπάρχουν κανόνες και νόμοι που οφείλουν να τηρούν και να γίνονται σεβαστεί από όλους, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την ισχύ τους.
mindreader Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Δημιουργουν 'κλιμα', ή οντως δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια; https://www.in.gr/2024/06/23/economy/oikonomikes-eidiseis/hm-anodos-kai-ptosi-tis-souidikis-etaireias/ Παντως, εδω μιλαει και για βελτιωσεις σε υπαρχοντα καταστηματα κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα