black66.gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Η άλλοτε (2016) ναυαρχίδα της Meizu (Exynos 8890) στα 169 ευρώ τελική τιμή με priority line στο Banggood. Με τη χρήση του κουπονιού 11bg6p . https://www.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?&cart_warehouse=HK Τεχνικά χαρακτηριστικά: Basic Description Model MEIZU PRO 6 Plus(Global Version & Unlocked) Network 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA B1/2/5/8(2100/1900/850/900) 4G: FDD-LTE B1/3/7(1800/2100/2600MHz) TDD B38/B39/B40/B41(2600/1900/2300/2500) VoLTE Support [===Not Sure Your Network ?===] / [==Will My Phone Work ?==] Sim Card Dual SIM Card, Dual standby, Nano-SIM Style Bar Color Gold/Gray Shell Material Metal System OS Flyme 6 CPU Exynos 8890 Octa Core GPU Mali-T880 MP12 RAM 4GB ROM 64GB Card Extend Not support Display Display Size 5.7 Inch Type 2K Super AMOLED Resolution 2560x1440 Pixels Multi-Touch Yes Media Video MP4, 3GP, MOV, MKV, AVI, FLV, MPEG Audio FLAC, APE, AAC, MKA, OGG, MIDI, M4A, AMR Image JPEG, PNG, GIF, BMP Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth GPRS Yes WAP Yes Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac General Camera Front Camera: 5.0MP ƒ/2.0 aperture 5-element lens Beautification features Face AE Back Camera: 12.0MP ƒ/2.0 aperture 4-axis OIS 6-element lens Burst mode Panorama mode High-speed PDAF Laser-assisted focus Language Multi-language.(More details please refer to the pictures) Message SMS/MMS/E-Mail Input Handwrite Bluetooth BT4.1 Hi-Fi ES9018K2M + AD45275 GPS Yes, Supports GPS, A-GPS, GLONASS Gravity Sensor Yes Gyroscope Yes Infrared Distance Sensor Yes Ambient Light Sensor Yes Touch Sensor Yes Heart Rate Sensor Yes Fingerprint Yes 3D Press Yes OTA Yes USB On-The-Go (OTG) Yes Digital Compass Yes Accelerometer Yes Dimensions 155.6*77.3*7.3mm(L×W×H) Weight 158g Battery 3400mAh Battery(Build in) Fast Charging Yes Charge Interface Type-C+USB 3.1 Other Features 3G, 4G, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, tethering & portable hotspot, etc Package included 1 x MEIZU PRO 6 Plus Smartphone 1 x Type-C Cable 1 x Card Slot Needle 1 x US Charger
what_if Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 ποιοτικοτατο τηλεφωνο απουσια 800αρας 4g δεν εχω δει χειροτερο android οχι ως δυνατοτητες αλλα ως bugs 1
spy94 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Πάντως εκεί κοντά παίζει η τιμή του μήνες τώρα.Και χαμηλότερα το έχω δει. 3
JoannisV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω και λειτουργώ το Meizu mx3 το οποίο αγόρασα πριν 4 χρόνια. Ελπίζω μέσα στον επόμενο μήνα να πάρω καινούριο μιας και αυτό πλέον σέρνεται τόσο ώστε κρατιέμαι οριακά να μην το πετάξω από το παράθυρο. Ωστόσο, αναγνωρίζω ότι η Meizu βγάζει εξαιρετικά ποιοτικά τηλέφωνα (ωραίος σχεδιασμός, φοβερή αντοχή). Το κινητό μου έχει κράτησει 4 χρόνια καθημερινής χρήσης και άπειρων πτώσεων και χωρίς θήκη η οθόνη έχει ελάχιστες γρατσουνιές. Θα πήγαινα πάλι σε meizu γιατί μου αρέσουν τα φυσικά "home button", ωστόσο το λειτουργικό είναι σαβούρα και μόνο για αυτό θα τα αποφύγω. Το flyme OS (android skin) είναι κομψό (και αρχικά προσπαθούσε να αντιγράψει το iOS), αλλά δεν παίρνει συχνά updates (θυμάμαι όσο το δικό μου έπαιρνε updates, έκανα 1 τον χρόνο και άμα). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα bugs να αργούν πολύ να διορθωθούν και να χάνεις σε πολλές νέες εκδόσεις android (και νέες λειτουργίες). Τέλος αυτό που μισώ περισσότερο είναι πως για κάποιον λόγο η Meizu αφαίρεσε τα Google services που κανονικά αρχικά (πριν 3-4 χρόνια) ηταν προεγκατεστημένα. Ναι, μπορεί κανείς εύκολα να τα εγκαταστήσει μέσω του κινεζικού store αλλά εγώ παρατήρησα πως κάποιες εφαρμογές που στην συνέχεια κατέβαζα κανονικά μέσα απο το Google Play (και συνήθως εφαρμογές που απαιτούσαν επιπλέον ασφάλεια όπως Paypal ή ebanking) δεν άνοιγαν γιατί πιθανών έβλεπαν πως τα Google services δεν υποστηρίζονταν "επίσημα" στη συσκευή ή επειδή δεν είχαν γίνει security patches. Αναγκάστηκα έτσι να πάω (είμαι ακόμα) σε μια πολύ παλιά έκδοση του Flyme που είχε το Google Service προεγκατεστημένο. Βέβαια έχω πάψει να κοιτάω πια την meizu οπότε μπορεί να επανέφεραν τα services και αυτά που λέω τώρα να μην έχουν βάση. Ξέρω όμως πως ακόμα τα updates τα κάνει μια φορά κάθε 10 πανσέληνους, οπότε από μένα είναι μεγάλο ΟΧΙ, όσο και αν την είχα αγαπήσει αρχικά και όσο και αν θεωρώ πως οι συσκευές της έχουν φοβερή ποιότητα κατασκευής. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από JoannisV 1
lionheart75 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eπιβεβαιώνω τον @spy94 ότι η τιμή του συγκεκριμένου κινητού κυμαίνεται μήνες τώρα στα 160 - 170 ευρώ. Το θυμάμαι καλά μιας και είχε αναφερθεί απο τον @what_if και πολύ σωστά, σαν εναλλακτική σε ένα θέμα που είχα ανοίξει με μια προσφορά του Moto Ζ στα ~150 ευρώ απο Banggood πάλι. Πράγματι είναι εξαιρετική συσκευή, με καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ καλή κάμερα, παρά τα 2 χρονάκια του. Όμως δεν είναι προσφορά, η τιμή του πλέον είναι αυτή, λίγο πάνω - λίγο κάτω. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από lionheart75 1
chios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 εξαιρετικό τηλέφωνο , από τον Απρίλιο που το έχω στην κατοχή μου δεν έχω κανένα παράπονο. 1
black66.gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lionheart75 είπε Eπιβεβαιώνω τον @spy94 ότι η τιμή του συγκεκριμένου κινητού κυμαίνεται μήνες τώρα στα 160 - 170 ευρώ. Το θυμάμαι καλά μιας και είχε αναφερθεί απο τον @what_if και πολύ σωστά, σαν εναλλακτική σε ένα θέμα που είχα ανοίξει με μια προσφορά του Moto Ζ στα ~150 ευρώ απο Banggood πάλι. Πράγματι είναι εξαιρετική συσκευή, με καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ καλή κάμερα, παρά τα 2 χρονάκια του. Όμως δεν είναι προσφορά, η τιμή του πλέον είναι αυτή, λίγο πάνω - λίγο κάτω. Η τιμή του συγκεκριμένου τηλεφώνου δεν είναι σταθερή στα 160-170 ευρώ. Βγαίνει σε αυτά τα χρήματα περιοδικά και μάλιστα μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα. Ναι έχει ξανά βγει πάλι στα 170 και μάλιστα το είχα πάρει πριν δυο μήνες περίπου για τον γιο μου. Όταν όμως σε καταστήματα άλλα ξεκινάει από 200 και πάνω και φτάνει ως τα 350 (και μάλιστα με τον κίνδυνο τελωνείου), τότε ναι, είναι προσφορά. Καλά για την Ελλάδα δεν μιλάμε: https://www.skroutz.gr/s/10529216/Meizu-Pro-6-Plus-64GB.html . Και στην Ευρώπη (amazon,idealo) από 300 και πάνω χωρίς μεταφορικά. Το λειτουργικό του δεν είναι βέβαια ότι καλύτερο υπάρχει, αλλά σε αυτά τα χρήματα όμως είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις σαν premium συσκευή. Μόνο και μόνο να το πιάσεις στα χέρια σου καταλαβαίνεις την ποιότητα. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από black66.gr
mertaghon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κι εγω το εχω πολλους μηνες. 1 bug έβγαλε το τελευταιο update, φορματ και εστρωσε, στο τελευταιο update το κινητο παει πολύ πιο γρήγορα update ανα 2 μήνες έχει περίπου. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από mertaghon
lionheart75 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, black66.gr είπε Η τιμή του συγκεκριμένου τηλεφώνου δεν είναι σταθερή στα 160-170 ευρώ. Βγαίνει σε αυτά τα χρήματα περιοδικά και μάλιστα μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα. Ναι έχει ξανά βγει πάλι στα 170 και μάλιστα το είχα πάρει πριν δυο μήνες περίπου για τον γιο μου. Όταν όμως σε καταστήματα άλλα ξεκινάει από 200 και πάνω και φτάνει ως τα 350 (και μάλιστα με τον κίνδυνο τελωνείου), τότε ναι, είναι προσφορά. Καλά για την Ελλάδα δεν μιλάμε: https://www.skroutz.gr/s/10529216/Meizu-Pro-6-Plus-64GB.html . Και στην Ευρώπη (amazon,idealo) από 300 και πάνω χωρίς μεταφορικά. Το λειτουργικό του δεν είναι βέβαια ότι καλύτερο υπάρχει, αλλά σε αυτά τα χρήματα όμως είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις σαν premium συσκευή. Μόνο και μόνο να το πιάσεις στα χέρια σου καταλαβαίνεις την ποιότητα. Προς θεού δεν είχα σκοπό να μειώσω την ανάρτησή σου. Έχω την εντύπωση ότι εκεί παίζει γενικά, τουλάχιστον όσες φορές το αναζήτησα ή το πέτυχα καθώς έψαχνα προσφορές κατά καιρούς στο Banggood (κυρίως) ή αλλού. Έχει αναφερθεί σε αυτά περίπου τα χρήματα αρκετές φορές και στις προσφορές του kimovil με διάφορα κουπόνια. Όπως και να χει είναι πάρα πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα, αν και για μένα πάρα πολύ καλή επίσης είναι και το Moto Z στα ~140 ευρώ από Gearbest η στα ~150 απο Banggood. https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_461253.html https://www.banggood.com/Lenovo-Moto-Z-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1274219.html Εdit: Eπίσης είχα Zte Axon 7 (μετάνιωσα οικτρά που το έδωσα) και καταλαβαίνω την ποιότητα του meizu μιας και θεωρώ ότι έχει παρόμοια ποιότητα κατασκευής. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από lionheart75 2
what_if Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το τηλεφωνο οντως το πηρα στα 150 απο bangood φοβερη ποιοτητα κατασκευης ,καλη καμερα (108 dxomark νομιζω) ,ομορφο λιτο σχεδιαστικα χωρις καραγκιοζιλικια, θα ελεγα καλαισθητο , καλες επιδοσεις ~ 150.000 antutu που ειναι πανω απο οποιοδηποτε midrange της αγορας, καλη μπαταρια ,ομορφος ηχος ,βασικα δεν βρισκω καποιο μειον αντικειμενικα πλην της ελλειψης 800αρας 4g που για μενα δεν φαινεται καν ΟΜΩΣ δεν εχω δει πιο προβληματικο android ,θα στρωσει με την stable που ερχεται αλλα πραγματικα ξανα meizu δεν μονο κ μονο απο αυτο τα miui μπροστα στα flyme δεν ειναι βραχοι ,βουνα ολακερα ειναι Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από what_if
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα