HardwareZone Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 15/11/2018 στις 2:05 ΜΜ, margaritagr είπε Ειναι γνωστό πως οι ορίζοντες σου ανοίγουν παρακολουθώντας στημένα κανάλια επαγγελματιών youtubers που πληρώνονται είτε για να εξυμνούν είτε για να κράζουν. LOL. Δηλαδή... Έστησε το κατάστημα και τους τεχνικούς και τον διευθυντή της Apple να τα κάνουν σκατά, για να τους κάνει ρεζίλι στο internet. F*ck logic δηλαδή. ή στην άλλη περίπτωση... ένας πολύ γνωστός άνθρωπος, με επιρροή στις αγορές αρκετών καταναλωτών, βγάζει ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΤΙΚΟ βίντεο που κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ και ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ κατά εταιρίας, και η εταιρία αυτή απλά δεν του κάνει τίποτα, απλά κάθεται και του δίνει και ένα καινούργιο Mac Pro δώρο επειδή... είναι καλό παιδί και δεν θέλει να τον πάει στα δικαστήρια. Πόσο χρονών είσαι είπαμε ?
aggelos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Τέλεια, ανακοινώθηκε επίσημα οπότε απο εδώ και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Μην μου βγαίνετε σε 1-2 χρόνια να κάνετε παράπονα "Μου χάλασε το χ εξάρτημα και η apple θέλει να μου αλλάξει ολόκληρο το μηχάνημα με κόστος σχεδόν καινούργιου" Τώρα ποια ξέρετε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 15/11/2018 στις 2:11 ΜΜ, natural_sgf είπε Μόλις εσύ απαντήσεις γιατί αφαίρεσε τη θύρα που υπήρχε στο 2016-2017 μοντέλο. https://bgr.com/2016/11/18/macbook-pro-2016-ssd-data/ Εγώ μπορεί να έχω sensitive data που δε γίνεται να είναι σε διάφορα clouds. Πρόσεξε, δε συζητάμε αν ειναι καλο να έχεις backup ή οχι αλλά τι δυνατότητα σου δίνει η Apple να ανακτήσεις τα δεδομένα σου. Γίνεται και για το 2018 μοντέλο. Κάπου ανάμεσα στα 100άδες posts πίσω στον Ιούλιο για το πως "η Apple μας έκοψε αυτή τη δυνατότητα!!!1!!" υπήρχε και η πληροφορία πως υπάρχει τρόπος. Τώρα να σου πω για ένα port πάνω στην μητρική που δεν θα έφτανα ποτέ να το χρησιμοποιήσω εγώ... τι να σου πω; Δεν εμπιστεύομαι σε κανέναν να ανακτήσει τα δεδομένα μου. Έχω backups. Και τα sensitive data encrypted. Αν εσύ έχεις τόσο sensitive data απορώ πως σου φαίνεται κακό τελικά όλο αυτό το πράγμα με το Τ2! Πιο πιθανό είναι να σου κλέψουν το laptop ή να χαλάσει ο SSD του; Στην αρχική μου ερώτηση: Έχεις πρόσβαση για ανάκτηση δεδομένων από ενσωματωμένη μνήμη mobile συσκευής; Γιατί όχι; Ποιος κρίνει που έχω τα σημαντικά δεδομένα μου εγώ;
tsakis11 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 15/11/2018 στις 11:46 ΠΜ, billdanos είπε Υπάρχουν όμως και άλλες ερμηνείες που ισχύουν ταυτόχρονα με όσα περιγράφεις. Με τις απλές βίδες ας πούμε, η κύριος "Ξερόγλου" ξεβιδώνει αβάδιστα το νέο του macbook, προξενεί ζημιά, το βιδώνει όπως όπως και παίρνει σβάρνα τα forums για να γράψει πως το ολοκαίνουργιο laptop που χρυσοπληρωσε χάλασε από μόνο του και "die dieeeeee Apple που μας πίνεις το αίμα"... Και απο κάτω μετά χιλιάδες απαντήσεις από τους άλλους αγανακτισμένους και πάει λέγοντας... Η κολλημένη μπαταρία αντίστοιχα, έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε λεπτές συσκευές χωρίς κινούμενα μέρη στο εσωτερικό, που με το πέρασμα του χρόνου άρχισαν να γίνονται ...κουδουνίστρες! Η αλλαγή μπαταρίας στο επίσημο service κοστίζει περίπου 180 ευρώ και για ένα macbook pro retina, απαιτεί άπειρα τεχνικά βήματα ώστε να φτάσεις και να αφαιρέσεις την παλιά μπαταρία με ασφάλεια. Επέκταση " Με τις απλές βίδες ας πούμε, η κύριος "Ξερόγλου" ξεβιδώνει αβάδιστα το νέο του macbook " Οτι θελει θα κανει σε ενα προοιον που αγορασε ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ χρηματα και με τον ΔΙΚΟ του ιδρωτα.. Αν το χαλασει και το παει για σερβις χαλασμενο απο το ξεβιδωμα τοτε ας πληρωσει και τα 8πλασια..Τι παραδειγμα ηταν αυτο πραγματικα δηλαδη..Το αν πηρε σβαρνα τα φορουμ και λεει πως χαλασε μονο του τοτε μιλαμε για εναν βλακα ανθρωπο που καμια σχεση δεν εχει με αυτα που λεμε εδω..Εν ολιγης θες να πεις δηλαδη πως η ΜΑΜΑ ΑΠΛ μας προφυλλασει απο τους βλακες ετσι...μωρε ποσο μπροστα σκεφτεται...180 ευρω δηλαδη το 10% του κοστους ενος λαπτοπ για μια μπαταρια μαλιστα..
Alexandros_D Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 15/11/2018 στις 1:48 ΜΜ, Zaytsev είπε Δεν ισχύει αυτό. Ο SSD έχει διαφορετικό connector και όχι SATA/M.2. Βγαίνει όμως κανονικά. Δεν είσαι ενημερωμένος φίλε μου, Ισχύει και παραισχύει! ένα παράδειγμα θα σου δώσω Macbook Pro 13" Touchbar 2018 (με κίτρινο είναι τα storage chips) Φιλική συμβουλή, αν θες να διαψέυσεις κάποιον, κάνε πρώτα μια αναζήτηση-μικρό έρευνα, για να μην είσαι εκτεθειμένος!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 15/11/2018 στις 2:28 ΜΜ, SeaLion είπε Στην αρχική μου ερώτηση: Έχεις πρόσβαση για ανάκτηση δεδομένων από ενσωματωμένη μνήμη mobile συσκευής; Γιατί όχι; Ποιος κρίνει που έχω τα σημαντικά δεδομένα μου εγώ; Δεν έχω αλλά το κινητό δεν είναι εργαλείο δουλειάς και δε με νοιάζει να τα χάσω. Εδώ μιλάμε για μηχάνημα το οποίο στο όνομα έχει τη λέξη 'pro' και πολλοί το έχουν για λόγους εργασίας και όχι μόνο browsing. Εσύ συγχέεις τη δυνατότητα να κάνεις backup (το οποίο είναι καλό να κάνεις, πάντα) με τη δυνατότητα που σου δίνει η κάθε εταιρία να ανακτήσεις τα δεδομένα σου από τη στιγμή που παλιότερα υπήρχε. Εσύ μπορεί να μη ξέρεις πως να τα βγάλεις από τη θύρα, αλλά υπάρχει κόσμος που ξέρει και μπορεί.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 15/11/2018 στις 2:29 ΜΜ, tsakis11 είπε 180 ευρω δηλαδη το 10% του κοστους ενος λαπτοπ για μια μπαταρια μαλιστα.. Η συγκεκριμένη μπαταρία κοστίζει από 80 εως 100 ευρώ περίπου και χρειάζονται από 1 εως 2 ώρες δουλειάς περίπου για να την αντικαταστήσεις (άνοιγμα, αποσύνδεση chip μπαταρίας, αποσύνδεση και αφαίρεση ηχείων, αποσύνδεση θύρας ακουστικών, αποσύνδεση και αφαίρεση της μονάδας ssd που βρίσκεται κάτω από το trackpad, αφαίρεση της παλιά μπαταρίας και της κόλλας που βρίσκεται από κάτω της και μετά από όλα αυτά τα ίδια βήματα αντίστροφα). Το επιπλέον κόστος λοιπόν για μια τέτοια εργασία, νομίζω πως είναι σχετικά φυσιολογικό (φυσικά με την προϋπόθεση πως θα γίνει και η σωστή δουλειά)!
Istros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 15/11/2018 στις 12:54 ΜΜ, natural_sgf είπε Δεν έχεις καταλάβει κάτι (η ίσως να μη το γνωρίζεις). Η apple στα 5-7 χρόνια θεωρεί το μηχάνημα σου obsolete και δεν σου παρέχει δυνατότητα service. Σου λέει δεν έχω τα ανταλλακτικά πια! Οπότε μετά κ να θες να το πας κάπου αλλού, δε μπορείς λόγω T2 chip. Βέβαια δεν πρέπει κάποιο στιγμή να πάρεις καινούργιο?Στα 7 χρόνια και πολλά είναι μη σου πω.Μετα το Τ2 θα το πάει στα 5 να πουλάει τα καινούργια της.Μετα να δω τι θα λένε κάποιοι που δεν θα μπορούν,ούτε να τα φτιάξουν, ούτε να τα πουλήσουν, ούτε να κάνουν ανάκτηση των αρχείων τους. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Istros
Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 15/11/2018 στις 2:05 ΜΜ, SeaLion είπε Ok, άρα έχεις backup. Μάλιστα... Next. Ο καθε εξυπνος ανθρωπος εχει backup. Cloud 50gb free και ολα good δεν πα να χαλασει.
Snolly Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 15/11/2018 στις 2:13 ΜΜ, Istros είπε Στο "b" ψαχνει?στο billdanos? Γιατί θα πρέπει να το κάνουν?ελεύθερη αγορά και ο καθένας κάνει τις επιλογές του.Εσυ δηλαδή υποστηρίζεις ότι οι τεχνικοί της apple είναι οι καλύτεροι και όλοι οι άλλοι εκατομμύρια τεχνικοί στον κόσμο είναι άσχετοι και θα σου κάνουν ζημιά? Σοβαρευτειτε κάποια στιγμή γιατι γελάνε όλοι Μ αυτά που γραφετε.και μην δικαιολογειτε την κάθε πατάτα της apple. μα για να εξουσιοδοτούνται από τον κατασκευαστή να βάζουν χέρι στα προΐόντα του; δηλαδή οι αυτοκινητοβιομηχανίες γιατί το κάνουν; και γιατί κλείνουν και προστατεύουν όλο και περισσότερο την τεχνολογία/τεχνογνωσία τους. για να μην βάζει χέρι κάποιος μη εξουσιοδοτημένος. για να προστατέψει και το όνομα του και το προϊόν και τον πελάτη. ελεύθερη αγορά έχουμε δεν θέλεις να πάρεις εξουσιοδότηση, δεν σε αφήνω να βάζεις χέρι σε προϊόντα μου. 3
AtiX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Να κάνω τον κόπο να διαβάσω 26 σελίδες ή θα είναι όπως και στα υπόλοιπα νέα, fan vs ifan???? 1
aneurysm Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Το οτι απαξίωσε και την τοσο πολυ διαφημισμένη, υψηλή μεταπωλητική αξία των προϊόντων της ίδιας το περνάμε αβαβα ετσι? Τέλος το " πουλάω το Χ κολλάω και άλλα 200 και παίρνω το XI". Δεν θα πάρει κανείς σωας τας φρένας κατι εκτος εγγύησης χωρίς να μπορει να το επισκευάσει.. Κλάμα από οπου και να το κοιταξεις... 1
Stamer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 15/11/2018 στις 2:46 ΜΜ, Snolly είπε δηλαδή οι αυτοκινητοβιομηχανίες γιατί το κάνουν; και γιατί κλείνουν και προστατεύουν όλο και περισσότερο την τεχνολογία/τεχνογνωσία τους. για να μην βάζει χέρι κάποιος μη εξουσιοδοτημένος. για να προστατέψει και το όνομα του και το προϊόν και τον πελάτη. Φίλε μου νομίζω είναι κάπως ατυχές το παράδειγμά σου. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν αφήσει απλόχερα και άνετα προσβάσιμα όλα τα βασικά αναλώσιμά τους. Μπαταρία, φίλτρα, you name it! Το οτι δεν μπορείς να βάλεις εύκολα χέρι δεν οφείλεται στο οτι δεν γουστάρουν, οφείλεται στην εξέλιξη των ηλεκτρονικών και μηχανικών μερών. Απλά είναι πολύ πιο δύσκολο, οχι οτι δεν γίνεται. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Stamer 1
SeNNinhA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα ίδια εκαναν παλαιοτερα και οι κατασκευαστές αυτοκινητων με τα εξουσιοδοτημενα και τα original ανταλλακτικα αλλα μαζεύτηκαν όλοι μολις οι πρωτες καταγγελίες τελεσιδίκησαν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και τους εκοψαν τους κωλους! Η νομοθεσια πια επιτρέπει το service απο μη εξουσιοδοτημενα συνεργεια καθως και την χρήση ημιτασίον ανταλλακτικων τα οποια εχουν ομως τις προδιαγραφές των μαμίσιων. Απλα ειναι θεμα χρόνου πότε θα ξεκινησει η πρώτη μηνυση στην Apple για αυτη την πρακτική της και θα επανελθουμε στην κανονικότητα. Απλα υπομονή. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις