Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.έχει ο αδελφός μου το κινητο του τίτλου.ξαφνικα ενώ δεχεται μυνηματα δεν μπορεί να στείλει.πήρα και είδα τον αριθμό στο κέντρο SMS και δεν έχει πειραχτεί κάτι.ούτε στο κέντρο SMS 1 ούτε στο 2.έχει δυο κάρτες μέσα διαφορετικές εταιρίες.ξέρει κανείς τι μπορει ένα παίζει;γτ Έιμαι ετοιμος να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Δημοσ.

Κατεβασε μια αλλη εφαρμογή sms και στειλε απο εκει. Αν φεύγουν ειναι θεμα του app που διαχειριζεται sms και αφου πάρει backup τα sms κανε καθαρισμο των data του app (και σβήσε και το extra app για τα sms. Μετα κανε επαναφορά του backup των sms.

Αν ουτε απο εκει φευγουν, βαλε τη sim σε αλλο κινητο και κανε δοκιμες. Αν φευγουν μαλλον πας για επαναφορα εργοατασιακών. Αν ουτε ετσι φευγουν μιλας με τος πάροχο σου

Δημοσ.

Έχω καθαρίσει ήδη τα δεδομενα απο την επιλογή που έχει στις ρυθμίσεις-εφαρμογές.κατέβασα το handsent SMS αλλά και πάλι δεν στελνει.την έσβησα μετά την εφαρμογή.επίσης έκανα εκκίνηση το κινητο πατώντας το κουμπί της αύξησης έντασης με το κουμπί ενεργοποίησης.και έκανα εκεί ενα wipe cache κατι που έλεγε.και βρήκα στο google.αλλά και πάλι τπτ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε

Έχω καθαρίσει ήδη τα δεδομενα απο την επιλογή που έχει στις ρυθμίσεις-εφαρμογές.κατέβασα το handsent SMS αλλά και πάλι δεν στελνει.την έσβησα μετά την εφαρμογή.επίσης έκανα εκκίνηση το κινητο πατώντας το κουμπί της αύξησης έντασης με το κουμπί ενεργοποίησης.και έκανα εκεί ενα wipe cache κατι που έλεγε.και βρήκα στο google.αλλά και πάλι τπτ.

Την κάρτα τη δοκιμασες σε αλλο κινητο; Κάνε το πριν κανεις reset και στηνεις κινητο απο την αρχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...