jogatore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Ρυθμίσες και τους IPv6 DNS στις συσκευές σου; Τι ακριβως ενοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 9 hours ago, jogatore said: Τι ακριβως ενοεις? Το πιο πιθανό είναι ότι το router σου δίνει κανονικά τον DNS server, αλλά επειδή έχεις IPv6, προσπαθεί και με αυτόν, που όντως δεν μπορείς να τον αλλάξεις από το router. Κάνε αν μπορείς ένα nslookup subs4free.com ή κάποιο άλλο μπλοκαρισμένο site και στείλε τι θα σου βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jogatore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δεν εχω IPv6 , αλλα αν δεν εχω τα dns και στο pc δεν υπολογιζει αυτα που βαζω στο ρουτερ. Πιστευεις οτι το εν λογω ρουτερ ειναι αξιολογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jogatore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) akyro Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από jogatore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasinho Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 @jogatore Λύθηκε το θέμα?Για να κάνουμε και ένα update στο θέμα,εμένα από τότε που άλλαξα τις ρυθμίσεις δεν έχει "πέσει" ούτε 1 φορά.Συνδεδεμένο με καλώδιο ethernet 10 m,πιάνει 46mbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jogatore Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Στις 24/12/2018 στις 11:24 ΜΜ, tasinho είπε @jogatore Λύθηκε το θέμα?Για να κάνουμε και ένα update στο θέμα,εμένα από τότε που άλλαξα τις ρυθμίσεις δεν έχει "πέσει" ούτε 1 φορά.Συνδεδεμένο με καλώδιο ethernet 10 m,πιάνει 46mbps. Έβαλα ένα vr400 και ησύχασα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dentnick Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) μπορει να μου πει καποιος τι βαζω στο port forwarding στο WAN host IP Range και στο LAN Host IP Address? οτι και αν εχω δοκιμασει δεν ανοιγει η πορτα που θέλω για την κάμερα!!!! edit: τελικα το βρήκα....στο WAN host IP Range πρεπει να ειναι ολα 0.0.0.0 και στο LAN Host IP Address η IP διεύθυνση της καμερας Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από dentnick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babislarissa Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα. να ρωτησω το εξης.Εκανα μια νεα συνδεση χτες και περιμενω απο τη Wind να μου στειλει το ρουτερ τους. Που λογικα θα ειναι αυτο εδω. καπου διαβασα πως ενσυρματα πιανει σχεδον 50, αλλα ασυρματα πεφτει σχεδον στη μεση.Ισχυει αυτο? θα πρεπει να κανω καποια ρυθμιση μηπως για να παει πιο ψηλα? ευχαριστω. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από babislarissa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BMXakias Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Στις 24/5/2019 στις 4:41 ΜΜ, babislarissa είπε καλησπερα. να ρωτησω το εξης.Εκανα μια νεα συνδεση χτες και περιμενω απο τη Wind να μου στειλει το ρουτερ τους. Που λογικα θα ειναι αυτο εδω. καπου διαβασα πως ενσυρματα πιανει σχεδον 50, αλλα ασυρματα πεφτει σχεδον στη μεση.Ισχυει αυτο? θα πρεπει να κανω καποια ρυθμιση μηπως για να παει πιο ψηλα? ευχαριστω. Αν είσαι διπλα στο ρουτερ τα ποιανεις τα 50 και με wifi, σε διπλανά δωμάτια εγω μεχρι 25-27 ποιανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babislarissa Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Στις 26/5/2019 στις 4:33 ΠΜ, BMXakias είπε Αν είσαι διπλα στο ρουτερ τα ποιανεις τα 50 και με wifi, σε διπλανά δωμάτια εγω μεχρι 25-27 ποιανω. ωραια τοτε. Σ ευχαριστω πολυ φιλαρακι. ☺️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_chalandri Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Port forward κανεις σε αυτο; Μπορείτε να με βοηθήσετε; Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από nikos_chalandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optostyle Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Kαλημερα..Παρελαβα το συγκεκριμενο ρουτερ..Αν το συνδεσω απο τωρα θα συνχρονισει σε απλο ADSL? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optostyle Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/9/2019 στις 6:13 ΜΜ, nikos_chalandri είπε Στις 17/10/2019 στις 10:16 ΠΜ, optostyle είπε Kαλημερα..Παρελαβα το συγκεκριμενο ρουτερ..Αν το συνδεσω απο τωρα θα συνχρονισει σε απλο ADSL? Edit:Καλα ειναι τα στατιστικα της γραμμης? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από optostyle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 17/10/2019 στις 10:16 ΠΜ, optostyle είπε Kαλημερα..Παρελαβα το συγκεκριμενο ρουτερ..Αν το συνδεσω απο τωρα θα συνχρονισει σε απλο ADSL? Απ' όσο είδα παίζει και ADSL. Μάλιστα είδα και για VDSL fiber αλλά δεν ξέρω ποια η διαφορά από το VDSL σκέτο, μιας και βλέπουν την ίδια χάλκινη πρίζα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 11 minutes ago, Krusty said: Απ' όσο είδα παίζει και ADSL. Μάλιστα είδα και για VDSL fiber αλλά δεν ξέρω ποια η διαφορά από το VDSL σκέτο, μιας και βλέπουν την ίδια χάλκινη πρίζα. Το ίδιο πράγμα είναι, απλώς το βάφτισαν Fiber για λόγους μάρκετινγκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα