markoliaz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 εχω αλλαξει αρκετα mouse, ειχα και magic mouse 2, τωρα εχω ενα της logitech silent, παρολα αυτα δεν ειναι super αθορυβο, ακουγονται και τα click αλλα και η ροδελα επανω οταν την γυριζεις...θελω κατι εντελως αθορυβο οπως ειναι η οθονη στα smartphones οταν πληκτρολογεις. οποτε κατεληξα στο magic trackpad 2, μετα απο βιντεο που ειδα στο ιντερνετ, οντως ακουγεται η ποιο αθορυβη επιλογη.. το εχει καποιος ωστε να μου πει αποψεις? η δουλεια μου ειναι στο logic pro x, γραφω μουσικη, οποτε θελω αθορυβα accesories επανω στο γραφειο...θα με βολεψει γενικα? επειδη εχει αρκετα drag & drop το logic, με προβληματιζει λιγο, η συνηθεια δηλαδη τοσα χρονια απο το αριστερο δεξι κλικ, ξαφνικα θα παω σε 2-3 δαχτυλα touch....πειτε αποψεις!, ευχαριστω! :)
najinblue3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν το εχω δουλεψει, αλλα απο την εμπειρια μου στο macbook pro το trackpad για μενα με βολεψε παρα πολυ, μην πω περισσοτερο απο ποντικι, κατι που δεν το περιμενα ποτε. Ειναι αθορυβο, και το multi-touch ειναι τρομερο. Το drag-drop ειναι αστεια ευκολο, και θα το συνηθισεις κατευθειαν. Δεν ξερω ποσο κοστιζει ομως να σου πω αν αξιζει, αλλα για μενα ειναι ανωτερο απο τα magic mouse με μεγαλη διαφορα Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από najinblue3
wired_1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Φαντασου οτι εδωσα το magic mouse και κρατησα μονο το magic trackpad για το λογο που ανεφερες.. απολυτη ησυχια !!! Για εμενα προσωπικα ειναι πολυ βολικο και δεν το αλλαζω με κανενα ποντικι. 😎 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα