Προς το περιεχόμενο

ADATA P16750mAh powerbank μαύρο/μπλε - eshop.gr 13.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Πολύ μεγαλο ακομη και για 20.000mAh, δεν εχει Quick Charge για τις συσκευές, δεν εχει fast charge για την φορτιση του ίδιου. Για οποιον δεν τον ενδιαφερουν αυτα τοτε ΟΚ αν και παραμενει μεγαλο για τα δεδομενα της κατηγοριας.

Πορσωπικα δεν βλεπω κανενα λογο να δωσω 14 ευρω ενω με 25-30 μπορω να παρω ενα με QC3, και fast self charge.

κοιτα δεν ειναι deal braker αλλα για να το εχεις καβατζα διπλα απο το καλο δεν ειναι ασχημο , επισης ειναι πολυ καλο και για δωρακι :)

Δημοσ.

To πηρα το powerbank και το εχω στα χερια μου τωρα.
Θα ηθελα να κανω μετρησεις αλλα το βολτομετρακι usb χαλασε οποτε δεν θα μπορεσω να κανω τις μετρησεις.
Οσοι θα το παρετε ειναι λιγο βαρη να ξερετε.
Εγω το πηρα για τις εκδρομες που πηγαινω οποτε θελω λιγο παραπανω ζουμι.
Γνωμη μου ειναι απλα ενα powerbank αυτο.

Δημοσ.

Και εγώ που το έχω στα χέρια μου από χτες μου φαίνεται μια χαρά για αυτήν την τιμή εάν έχετε κάποιο eshop κοντά σας για να πάτε να το πάρετε, ισχύει πως μου φάνηκε κάπως βαρύ αλλά όχι τίποτα το σημαντικό, επίσης έχει καλή ποιότητα κατασκευής και ο φακός του είναι σχετικά καλός σε απόλυτο σκοτάδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, mr.mister είπε

10.000 ομως

Εχει και 20.000. Ειναι ομως και σαφως μαζεμενο (για 10.000 αλλα και το 20.000), ειναι QC και για τις συσκευες αλλα και για την ιδια του την φορτιση. Υπαρχουν και πολλα αλλα. Απλα ως παραδειγμα το εφερα.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Eιχα την εντυπωση οτι ειχαν σταματησει να στελνουν μπαταριες και powerbank απο Ασια... αν στελνουν θα τσιμπησω και εγω ενα xiaomi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...