Προς το περιεχόμενο

ADATA P16750mAh powerbank μαύρο/μπλε - eshop.gr 13.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=181026q0ff66yprkz6v500r4op&o=571733
Νομίζω πως είναι 16750mAh στα 3.7v οπότε 16750*3.7/5=12395 πραγματικά mAh στα 5v για φόρτιση συσκευών. Επίσης γράφει και πως οι δύο θύρες του έχουν έξοδο 2.1A

Στο skroutz από 23 ευρώ κατόπιν παραγγελίας και χωρίς τα μεταφορικά. Πιστεύω πως είναι αρκετά δελεαστική τιμή και πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα, λογικά εγώ θα το τσιμπήσω.

https://www.skroutz.gr/s/13752231/Adata-P16750-16750mAh.html

Επεξ/σία από axouu
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Glarobats είπε

Το link σε βγαζει σε τιμη 27.90 €. Κανε ενα edit

και εμένα σε άλλο browser μου το βγάζει 27.90, είναι από newsletter του eshop και τυχαία το βρήκα σε άλλο θέμα εδώ στις προσφορές 
δεν μπορώ να βρω λινκ που να το δείχνει σε αυτήν την τιμή και στον άλλο browser, όποιος βρει κάτι ας το ποστάρει εδώ
πάντως ισχύει η τιμή, παρήγγειλα ένα

Screenshot_54.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johngamer είπε

Εμένα γιατί το newsletter του eshop έρχεται πάντα τελευταίο;;;

Και εγώ κοίταξα και δεν μου έχει έρθει κάτι ακόμα, το λινκ που το δείχνει 13.90 το βρήκα εντελώς τυχαία στις προσφορές πατώντας πάνω του για να δω άλλο powerbank που ήταν σε προσφορά, περίεργα πράγματα. Τώρα έχω φάει τον κόσμο να βρω κάποιο τρόπο να βρω το πιο πρόσφατο newsletter αλλά τζίφος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, txcellas είπε

διαθεσιμοτητα υπαρχει; αν θελει καποιος να το παραλαβει απο καταστημα αυριο κιολας που μπορει να το ελεγξει;

Εγώ όσες φορές που έχω παραγγείλει πράγματα που λένε: Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο για online παραγγελία, μου έρχονται την άλλη μέρα στο κατάστημα της περιοχής μου (εντός Αττικής). Αλλιώς βλέπεις τη διαθεσιμότητα να δεις που είναι διαθέσημο για να το πάρεις εσύ.

Επεξ/σία από mironas
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, txcellas είπε

διαθεσιμοτητα υπαρχει; αν θελει καποιος να το παραλαβει απο καταστημα αυριο κιολας που μπορει να το ελεγξει;

commonlogiki.png

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα και εγώ ένα αν και είναι μεγάλο σε μέγεθος όντως η τιμή του είναι πολύ κάλη επίσης με βολεύει απίστευτα ένα κατάστημα e-shop.gr και την έχω καταβρεί σε σχέση με τα σκρουτζομάγαζα που και συνήθως σου λένε δεν υπάρχει διαθέσιμο και σου "προτείνουν" κάτι άλλο και χρεώνουν για αποστολή και αντικαταβολή (φυσικά καλά κάνουν).Θα το δοκιμάσω και θα πω και εγώ την άποψη μου. 

Δημοσ.

Πολύ μεγαλο ακομη και για 20.000mAh, δεν εχει Quick Charge για τις συσκευές, δεν εχει fast charge για την φορτιση του ίδιου. Για οποιον δεν τον ενδιαφερουν αυτα τοτε ΟΚ αν και παραμενει μεγαλο για τα δεδομενα της κατηγοριας.

Πορσωπικα δεν βλεπω κανενα λογο να δωσω 14 ευρω ενω με 25-30 μπορω να παρω ενα με QC3, και fast self charge.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Πολύ μεγαλο ακομη και για 20.000mAh, δεν εχει Quick Charge για τις συσκευές, δεν εχει fast charge για την φορτιση του ίδιου. Για οποιον δεν τον ενδιαφερουν αυτα τοτε ΟΚ αν και παραμενει μεγαλο για τα δεδομενα της κατηγοριας.

Πορσωπικα δεν βλεπω κανενα λογο να δωσω 14 ευρω ενω με 25-30 μπορω να παρω ενα με QC3, και fast self charge.

Ενα λινκ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...