Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrLo είπε

Αυτό πρέπει να είναι το πιο χαζό selling point που έχω ακούσει ποτέ (βέβαια, δε σε αδικώ γιατι ο κόσμος ψοφάει για τέτοιες χαζομάρες)

γιατί δηλαδή να πρέπει να επιλέξω ένα υλικό για το οποίο πρέπει να περιμένω 1-5 χρόνια για να κλείσουν οι πόροι του και να μην αγοράσω ένα που θα είναι κλειστοί από τη 1η μέρα.

Είναι σαν να λέει ένας ως πλεονέκτημα "αυτό το αυτοκίνητο έχει το πλεονέκτημα ότι όσο το οδηγείς τόσο θα "στρώνει", θα το οδηγείς 5 χρόνια και ακόμα θα είναι στο στρώσιμο. Θα ταλαιπωρήσε απλά επί 5 χρόνια στο πλύσιμο/χρήση του αλλά θα αυτό θα στρώνει "

Από αυτά που λες το μόνο που μπορεί να πει κάποιος (αν όσα λες τα δεχομαστε ως αλήθεια) είναι ότι ένα 5ετες μαντεμένιο τιγάνι είναι καλύτερο από ενα καινούργιο. Δε εχει σε τίποτα να κάνει αν είναι καλύτερο από κάποιο άλλο υλικό.

Φαντάζομαι οτι θέλει να τονίσει οτι με το πέρασμα του χρόνου βελτιώνετε η επιφάνεια σε σχεση με την αρχικη κατασταση σε αντίθεση με τα υπόλοιπα υλικά που συνήθως φθείρονται και χαλούν.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην πενταετία έχω χαλάσει 3 tefal τηγάνια, εννοείται με το που γρατζουνιεται πέταμα . Το μαντεμένιο σκεύος είναι για μια ζωή. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Στην πενταετία έχω χαλάσει 3 tefal τηγάνια, εννοείται με το που γρατζουνιεται πέταμα . Το μαντεμένιο σκεύος είναι για μια ζωή. 

Και η Tefal έχει κατηγορίες. Η ποιο ακριβή σειρά είναι αρκετά ανθεκτική (νομίζω τώρα την λέει Expertise).

Εγώ είμαι στο 5ο χρόνο που χρησιμοποιώ τα ίδια. Αν το προσέχεις δεν θα σου πάθει τίποτα. Και όταν λέω το προσέχεις, εννοώ πλύσιμο στο χέρι, να μην χρησιμοποιείς μεταλλικά σκεύη μέσα του και να τα αποθηκεύεις χωρίς να ακουμπάνε άλλα σκεύη πάνω του και τρίβονται.

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tyxeros είπε

Φαντάζομαι οτι θέλει να τονίσει οτι με το πέρασμα του χρόνου βελτιώνετε η επιφάνεια σε σχεση με την αρχικη κατασταση σε αντίθεση με τα υπόλοιπα υλικά που συνήθως φθείρονται και χαλούν.

Πιθανόν αλλά παραμένει λάθος προσεγγιση

αν είναι έτσι, να τα πουλάνε "στρωμένα"

δε θα σου πουλήσει κάποιος πχ μια κουζίνα ή ένα ψυγείο που θα φτάσει να λειτουργεί στο 100% των δυνατοτήτων του μετά από 5 χρόνια.

• Sad 1
Δημοσ.

Και πάλι δεν συγκρίνεται το μαντεμι με ένα τηγάνι tefal. Έχει extra δυνατότητες, όπως να το βάλεις στο φούρνο να τελειώσεις το ψήσιμο. Η χρήση του είναι πιο επαγγελματική είναι η αλήθεια. Τα μαντεμένια σκεύη θεωρώ ότι θα φανούν χρήσιμα περισσότερο σε χομπιστες μάγειρες ή επαγγελματίες. 

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, AristidisZ said:

Αφού κάνεις που κάνεις τη διαφήμισή σου, θα μας πεις και ποιος είναι ο σωστός τρόπου καθαρισμού για μαντεμένιες σχάρες και μαντεμένιες πλάκες ; 

Sorry αλλά ούτε συγκεκριμένη μάρκα ανέφερε, ούτε μαγαζί ούτε τπτ. Διαφήμιση δεν είναι ούτε γι' αστείο, να είμαστε δίκαιοι...

Είναι σαν να αναφέρει προτίμηση βενζινοκίνητα VS diesel στο section των αυτοκινήτων...

• Like 9
  • Thanks 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Sorry αλλά ούτε συγκεκριμένη μάρκα ανέφερε, ούτε μαγαζί ούτε τπτ. Διαφήμιση δεν είναι ούτε γι' αστείο, να είμαστε δίκαιοι...

Είναι σαν να αναφέρει προτίμηση βενζινοκίνητα VS diesel στο section των αυτοκινήτων...

Με avatar mantemi.gr εσύ δε βλέπεις διαφήμιση δηλαδή ; 

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, AristidisZ said:

Με avatar mantemi.gr εσύ δε βλέπεις διαφήμιση δηλαδή ; 

Το post ήταν καθαρό πάντως.

• Like 3
Δημοσ.

από σκεύη  δεν ξέρω  Όμως την  καραμάνικη προβατίνα όπου κι αν την  έψησα λουκούμι έγινε  !!!!!!!!!!  😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χυτοσιδερος είναι βαριά δεν καθαρίζουν εύκολα και τελικα τσαμπα το πηρα αφου δε το χρησιμοποιει . Ασε που εχω γυαλινες επαγ. εστιες αμα το κοπανησει εκει πανω ...το μαντέμι κάνει για σιγανό μαγείρεμα λενε εμεις θελουμε να ζεσταινεται γρηγορα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Confused 2
Δημοσ.

Εμενα το προλημα μου, για να μην ανοιγω νεο νημα, ειναι οτι ολα τα τηγανια που παιρνω (κατι fest, tefal κλπ) με κανα 30€ απο σουπερμαρκετ, παροτι τα βαζω σε κεραμικη κουζινα, μετα απο λιγο, καμπυλωνει η βαση τους και πανε σαν τραμπαλα. Ειμαι σε αναζητηση καλυτερου και πιο ακριβου αλλα φοβαμαι μην μου κανει τα ιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, sinikos είπε

Εμενα το προλημα μου, για να μην ανοιγω νεο νημα, ειναι οτι ολα τα τηγανια που παιρνω (κατι fest, tefal κλπ) με κανα 30€ απο σουπερμαρκετ, παροτι τα βαζω σε κεραμικη κουζινα, μετα απο λιγο, καμπυλωνει η βαση τους και πανε σαν τραμπαλα. Ειμαι σε αναζητηση καλυτερου και πιο ακριβου αλλα φοβαμαι μην μου κανει τα ιδια.

Offtopic, αλλά οκ..Έχω ένα tefal emotion 28cm εδώ και τρία χρόνια. Το χρησιμοποιώ σε κεραμική εστία αρκετές φορές την εβδομάδα. Δεν έχει πάθει τίποτα ο πάτος. Βέβαια είναι το μόνο αντικολλητικό που έχω πάρει και έχει τόσο χοντρό πάτο (~1cm). Extra Thicc Anti-deformation base λέει στο site της tefal.  Χλωμό να στραβώσει. 

Πάντως κι άλλα tefal που έχω πάρει τα τελευταία 6 χρόνια (πχ tefal hard titanium, tefal talent, κλπ), δεν μου έχουν στραβώσει ποτέ. Μήπως μερικές φορές μετά τη χρήση το βάζεις κάτω από τη βρύση;

Συνήθως έχουν και λεπτό πάτο αυτά του supermarket.

Επεξ/σία από swayback
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, swayback είπε

Offtopic, αλλά οκ..Έχω ένα tefal emotion 28cm εδώ και τρία χρόνια. Το χρησιμοποιώ σε κεραμική εστία αρκετές φορές την εβδομάδα. Δεν έχει πάθει τίποτα ο πάτος. Βέβαια είναι το μόνο αντικολλητικό που έχω πάρει και έχει τόσο χοντρό πάτο (~1cm). Χλωμό να στραβώσει. 

Πάντως κι άλλα tefal που έχω πάρει τα τελευταία 6 χρόνια (πχ tefal hard titanium, tefal talent, κλπ), δεν μου έχουν στραβώσει ποτέ. Μήπως μερικές φορές μετά τη χρήση το βάζεις κάτω από τη βρύση;

Συνήθως έχουν και λεπτό πάτο αυτά του supermarket.

Εμενα δεν εχει τοσο χοντρο πατο. Για αυτο θελω να παρω ενα με χοντρο πατο. 

Ναι, με το που θα βγαλω το τηγανι απο το ματι και θα βαλω το φαγητο στα πιατα, αμεσως θα το βαλω κατω απο το κρυο νερο να παγωσει, για να το πλυνω αμεσα. 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sinikos είπε

Ναι, με το που θα βγαλω το τηγανι απο το ματι και θα βαλω το φαγητο στα πιατα, αμεσως θα το βαλω κατω απο το κρυο νερο να παγωσει, για να το πλυνω αμεσα. 

Γιαυτό σου στραβώνει. Δεν κάνει να το κάνεις αυτό

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...