vagk1973 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Κοιτα αυτος ειναι γολγοθας που δεν τελειωνει ποτε.οταν παεινη 8κ 2 χιλιαρικα θα εχει βγει αλλη τεχνολογια οποτε τα κρατας παλι και περιμενεις την αλλην. Μετα την αλλην και μετα την αλλην και οταν πας καμια 80αρια χρονων δεν περιμενεις καμια.απλα.βιαζεσε και περνεις την τρεχων τεχνολογια.χαχα. Καπου το εθεσες λιγο σωστα ομως.τα 2χιλιαρικα ειναι αμαρτια συμφωνω.εκτος και βαλεις στεφανι με την τηλεοραση διοτι σε 2 χρονια θα ειναι πολυ πισω τεχνολογικα.και τα 600 ομως ειναι λιγα αν εισαι λιγο απαιτητικος και θες να την ευχαριστηθεις.πιστευω η χρηση τομη για να μπορεις να εισαι μεσα στα πραγματα ειναι καπου στο χιλιαρικο με 1200.παραπανω πιστευω δεν αξιζει για μενα.εκτος και οπως ειπα την παντρευτεις.μια τβ απο 600 ευρω vs 1200 η διαφορες ειναι χαος.απο εκει και πανω ομως παιζουν οι λεπτομεριες.καθε λεπτομερια που ειναι καλητερη στην πιο καλη τβ την πληρωνεις 200 παραπανω.δηλαδη 600 vs 1200 ειναι χαος. 1200 με 2000 πρεπει να τις εχεις διπλα διπλα για να βρισκεις λεπτομεριες Για μενα αυτη την στιγμη 3 ειναι η τβ. Xf9005 στα999 δεν το συζηταμε. Q6 και q7.παραπανω χανεις πολλα χρηματα για να εχεις πολυ λιγο καλητερη εικονα. Σε ζηλευω φιλε..καλοριζικη και πας σε αλλο επιπεδο που δεν χρειαζεσαι αλλαγη τβ καθε 2 και 3 χρονια.εκει ηθελα να παω και εγω αλλα δεν το ρισκαρα διοτι ειναι ολη μερα ανοιχτη η τβ και πηγα στην xf.προσεχε την αν και πιστευω για burn in δεν ειναι τοσο ευκολο να συμβει σε χρηση σπιτιου.εκτος και πας ταξιδι κανα μηνα και αφησεις το disney channel na παιζει ευχαριστω πολυ φιλε μου . κυριολεκτικα γυρισα απ την πορτα ειχαμε κοψει τιμολογια κλπ τα παντα .κ μου λεει ο ανθρωπος ρε συ παρε την Α8 ειναι ευκαιρια 400 ευρω κατω ( την 65 αρα) .Του ειπα κοιτα αν θα παω θα παω για την 65 την ΑF9 ..του ειπα τους ενδοιασμους μου για burn in . Ηταν καθετος οτι δεν θα συμβει εχει.συστηματα αυτοπροστασιας κ η ιδια η τηλ .λιγο οτι με καθησυχασε αυτος , λιγο οτι θα εχω μεικτη χρηση (μονο τα λογοτυπα στη nova ote και..ert με φοβιζουν καθως και οι στατικες μπαρες των σκορ σε μπαλα κ μπασκετ) , λιγο.η εικονα της , λιγο κ η 5αετης ασφαλιση με ατυχημα ,μου κανε κ καλη εκπτωσουλα σε σχεση με την τιμη της ε δεν ηθελα και πολυ. Την.βουτηξα . επεσα 10 ιντσες αλλα κερδισα σε ποιοτητα .αν κ ο χωρος θεασης ειναι οκ για 65 ( στα 2.5 μετρα)
yositosi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 παιδιά σε σχέση με την Sony αυτή τι λέει? https://www.mediamarkt.gr/el/product/_panasonic-tx-55-ez-950e-1208029.html?rbtc=skz|pf|[1208029]||p|skz_product_feed|&sku=1208029&_§ja=tsid:48889&lkws_10719=5bf710c9-3f6a-3150-6be2-da0f2e15ded8
yositosi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Κάτσε ρε συ γιατί τώρα εμένα με έχασες. Εννοεις ότι μια κινέζικη που φοράει το Χ πάνελ της Samsung πχ, μια Vestel που φοράει το ίδιο πάνελ, μια Samsung mid-range και μια Samsung high end που έχουν επίσης τον ίδιο κωδικό πάνελ έχουν την ίδια εικόνα?!?! Μια τηλεόραση δεν είναι μόνο τα πιξελ και οι γραμμές. Είναι η διαχείριση χρωμάτων, το post-processing, η λεπτομέρεια! Εχω πχ cosmote tv και στα HD κανάλια που δεν είναι τίποτα το φοβερό κιόλας, έχω αισθητές διαφορές ανάμεσα στη Vestel που έχω στην κρεβατοκάμαρα και στην ακριβή Samsung που έχω στο σαλόνι. Στο netflix ειδικα σε 4Κ οι διαφορές είναι ακόμα μεγαλύτερες. Εννοείται ότι όσο ανεβαίνεις σε high end μοντέλα πληρώνεις αυξημένο premium μάρκας αλλά και του ότι αγοράζεις ναυαρχίδα, αλλά μην λέμε ότι είναι και όλα στον ίδιο κουβά. 1
lak10 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 εχουν αναφερθει περιπτωσεις και εδω αλλα και σε γειτονικο φορουμ αντικαταστασης απο την lg σε burn in των oled
Προτεινόμενες αναρτήσεις