Marios Rios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Εγω μόλις έκανα τη παραγγελία μου γιατι είδα οτι εξαντλήθηκε στα καταστήματα και αγχώθηκα! Στα 1699€ τη Q9fn 55’’ αγόρασα και μεσα σε εναν χρόνο εχω δικαίωμα για αγορα 5ετους εγγύησης GOLD στα 190€. Η εγγύηση gold σου λεει πως με τη δεύτερη φορα που εμφανίζει προβλημα η tv γίνεται αμεσα αντικατάσταση (οχι μόνο σε αδυναμία επισκευής). Επισης έχουμε και αλλα 159€ για την υπέροχη βάση τοίχου της τηλεόρασης.. σύνολο 1699+190+159=2048€ λοιπον! Σα να παίρνεις δώρο βάση και εγγύηση λογο BF Θα σας γράψω εντυπώσεις οταν θα την εχω στα χέρια μου απο βδομάδα..! Σας ευχαριστώ ολους για τις πολύτιμες πληροφοριες που μου δώσατε και για τον χρόνο σας. Αν δεν ειχα ανοίξει αυτο εδω το θεμα θα ειχα καταλήξει με λάθος tv. Να είστε καλα ♥️
vagk1973 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, graphist83 είπε Είναι ακριβώς αυτό που έλεγα με τα χαρακτηριστικά εντυπωσιασμού πιο πάνω πραγματικά πίστεψέ με δεν έχει καμία σχέση η μία τηλεόραση με την άλλη Σε ότι υλικό και να προβάλεις είτε με Dolby vision on-off Πέραν αυτού το καλύτερη κίνηση Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πώς προκύπτει και από ποιο συγκριτικό το μόνο φάουλ που μπορώ να αναγνωρίσω είναι το dts αλλά όταν αγοράζεις μία τέτοια τηλεόραση δεν νομίζω ότι κάποιος θα αξίζει να ασχοληθεί με torrent αναξιόπιστης ποιότητας εικόνας. φιλε μου δεν νομιζω οτι ειναι χαρακτηριστικα εντυπωσιασμου αν η τηλεοραση και μαλιστα κορυφαιο μοντελο στερειται dolby vision ,dolby atmos , dts σε υλικο 4 Κ κανε μια βολτα στις συζητησεις χρηστων στο site της samsung να δεις τι κραξιμο πεφτει . ακομα και με ηχομπαρα ή ht να την συνδεσεις που υποστηριζουν αυτα τα φορμα δεν μπορει να τα αξιοποιησει εφοσον παιζεις ταινιες απο νετφλιξ μεσω του android . οσο για τον χειρισμο κινησης δεν το λεω εγω . ολα τα reviews που αναφερονται στην xf την χαρακτηριζουν κορυφαια . ειμαι ακομα σε σκεψη ειλικρινα για το που πρεπει να καταληξω μεχτι αυριο μεσημερι που θα το μπουμπουνισω .
26ska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 H xf9005 είναι η κορυφαία led της χρονιάς... Ε όχι που τι βγάζετε και σαπακι.
Marios Rios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, vagk1973 είπε φιλε μου δεν νομιζω οτι ειναι χαρακτηριστικα εντυπωσιασμου αν η τηλεοραση και μαλιστα κορυφαιο μοντελο στερειται dolby vision ,dolby atmos , dts σε υλικο 4 Κ κανε μια βολτα στις συζητησεις χρηστων στο site της samsung να δεις τι κραξιμο πεφτει . ακομα και με ηχομπαρα ή ht να την συνδεσεις που υποστηριζουν αυτα τα φορμα δεν μπορει να τα αξιοποιησει εφοσον παιζεις ταινιες απο νετφλιξ μεσω του android . οσο για τον χειρισμο κινησης δεν το λεω εγω . ολα τα reviews που αναφερονται στην xf την χαρακτηριζουν κορυφαια . ειμαι ακομα σε σκεψη ειλικρινα για το που πρεπει να καταληξω μεχτι αυριο μεσημερι που θα το μπουμπουνισω . Αδερφέ δε καταλαβαινω τι λες σε αυτο το κομμάτι «ακομα και με ηχομπαρα ή ht να την συνδεσεις που υποστηριζουν αυτα τα φορμα δεν μπορει να τα αξιοποιησει εφοσον παιζεις ταινιες απο νετφλιξ μεσω του android». Η Samsung δεν έχει Android αρχικά... εξήγησε μου λιγο αν θες!! 10 λεπτά πριν, 26ska είπε H xf9005 είναι η κορυφαία led της χρονιάς... Ε όχι που τι βγάζετε και σαπακι. Δε την έβγαλε κανεις σαπακι. Και σε καμια περίπτωση δεν ειναι η led της χρονιας οταν υπάρχει η Q9fn με δεκαπλάσιες ζώνες στο πάνελ. Επιςης ποιότητα κατασκευής, λειτουργικό, τηλεκοντρόλ κλπ ειναι για γέλια... ειναι λες και βγήκε πριν 10 χρονια εμφανισιακά (δες unboxing).
vagk1973 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Αδερφέ δε καταλαβαινω τι λες σε αυτο το κομμάτι «ακομα και με ηχομπαρα ή ht να την συνδεσεις που υποστηριζουν αυτα τα φορμα δεν μπορει να τα αξιοποιησει εφοσον παιζεις ταινιες απο νετφλιξ μεσω του android». Η Samsung δεν έχει Android αρχικά... εξήγησε μου λιγο αν θες!! smart hub σωστα οχι Android (οπως εχω στην ηδη σαμσουνγκ που εχω απο το 2010 αγορασμενη και θελω να δω netflix και δεν λειτουργει ) . και λεω εγω τωρα οτι εχω συστημα με dtx x ή dolby atmos και θελω να δω νετφλιξ μεσω της εφαρμογης της tv .πως εγω θα αξιοποιησω το πλεονεκτημα αυτο που μου δινει το ηχοσυστημα μου οταν η τηλεοραση δεν υποστηριζει ουτε dts ουτε dolby atmos ? θα πρεπει λοιπον εγω να εχω παραλληλα μια αλλη εξωτερικη συσκευη που να υποστηριζει αυτα τα φορμα και να τα εχω συνδεσει στο ηχοσυστημα μου και απο εκει στην τηλ να μπορω να εχω εικονα και ηχο που θελω . 1
Nak3re Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μια ερώτηση γιατί βαριέμαι να ψάξω όλο το thread....Γιατί Q9 και όχι LG C8 Που είναι στα 1599 στα public και είναι και 2-3 κλάσεις ανώτερη τηλεόραση; Υ.Γ : Ρωτάω χωρίς να ψάχνομαι για αντιπαράθεση, δεν ψάχνω/έχω κάποια απ τις παραπάνω.
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Γιατι φοβονται ολοι τις oled για burn in. 8 λεπτά πριν, Nak3re είπε Μια ερώτηση γιατί βαριέμαι να ψάξω όλο το thread....Γιατί Q9 και όχι LG C8 Που είναι στα 1599 στα public και είναι και 2-3 κλάσεις ανώτερη τηλεόραση; Υ.Γ : Ρωτάω χωρίς να ψάχνομαι για αντιπαράθεση, δεν ψάχνω/έχω κάποια απ τις παραπάνω. 1
Nak3re Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ενώ όλες οι υπόλοιπες τηλεοράσεις λειτουργούν πάντα απροβλημάτιστα... Τεσπά, δε βαρίεσαι, γούστα είναι αυτά! Καλορίζικη TS , να τη χαίρεσαι, και καλές προβολές! 1
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και οσο για το motion της εικονας δεν ξερω τι γινεται στα top μοντελα της samsung αλλα σε μια nu8002 που θεωρειται παρα πολυ καλη τηλεαραση του χιλιαρικου και την εχει η πεθερα μου εβαλα μια ταινια στο netflix και στην xf και στην nu.συγκεκριμενα το warcraft. Χωρις να πειραξω καμια ρυθμιση και στις 2 την ωρα που ετρεχαν εκεινοι οι τυποι πανω στις τιγρεις στην κυριολεξια στην nu δεν εβλεπες απολυτως τιποτα.μια θολουρα μονο ...στην xf δεν το συζηταω .απλα τελεια κινηση.η αληθεια ειναι που δεν εψαξα καμια απολυτως ρυθμιση μπας και φτιαξει.αλλα μου εκανε εντυπωση τοσο ασχημη κινηση. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από chrisgewrgi
Marios Rios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Marios Rios
graphist83 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Και οσο για το motion της εικονας δεν ξερω τι γινεται στα top μοντελα της samsung αλλα σε μια nu8002 που θεωρειται παρα πολυ καλη τηλεαραση του χιλιαρικου και την εχει η πεθερα μου εβαλα μια ταινια στο netflix και στην xf και στην nu.συγκεκριμενα το warcraft. Χωρις να πειραξω καμια ρυθμιση και στις 2 την ωρα που ετρεχαν εκεινοι οι τυποι πανω στις τιγρεις στην κυριολεξια στην nu δεν εβλεπες απολυτως τιποτα.μια θολουρα μονο ...στην xf δεν το συζηταω .απλα τελεια κινηση.η αληθεια ειναι που δεν εψαξα καμια απολυτως ρυθμιση μπας και φτιαξει.αλλα μου εκανε εντυπωση τοσο ασχημη κινηση. Το Motion Plus παραμετροποίηται πλήρως. Στις Sony είναι στην εργοστασιακή ρύθμιση σχεδόν ανενεργό για αυτό και βλέπεις λίγο σκαλωτη κίνηση Αλλά καθόλου θολούρα μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο και στην 8002 σε τέσσερα δευτερόλεπτα. Μιας και συμβουλεύεστε πλήρως και με κλειστά μάτια Site όπως το rtings θα δείτε ότι στις κριτικές τους ή 8002 έχει εξαιρετική κίνηση. 7 ώρες πριν, vagk1973 είπε φιλε μου δεν νομιζω οτι ειναι χαρακτηριστικα εντυπωσιασμου αν η τηλεοραση και μαλιστα κορυφαιο μοντελο στερειται dolby vision ,dolby atmos , dts σε υλικο 4 Κ κανε μια βολτα στις συζητησεις χρηστων στο site της samsung να δεις τι κραξιμο πεφτει . ακομα και με ηχομπαρα ή ht να την συνδεσεις που υποστηριζουν αυτα τα φορμα δεν μπορει να τα αξιοποιησει εφοσον παιζεις ταινιες απο νετφλιξ μεσω του android . οσο για τον χειρισμο κινησης δεν το λεω εγω . ολα τα reviews που αναφερονται στην xf την χαρακτηριζουν κορυφαια . ειμαι ακομα σε σκεψη ειλικρινα για το που πρεπει να καταληξω μεχτι αυριο μεσημερι που θα το μπουμπουνισω . Μα Ακριβώς αυτό λέω χαρακτηριστικά εντυπωσιασμού για το Dolby vision έχουμε συζητήσει τι απαιτήσεις έχει για να δώσει αυτό που υπόσχεται και όπως έχω προαναφέρει και αναλύσει πλήρως δεν υπάρχει τηλεόραση που να τα έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Περί Dolby Atmos το ηχητικό αυτό χαρακτηριστικό απαιτεί εκτός από περιφερειακά ηχεία, ειδικά τοποθετημένα στο χώρο και upfiring μονάδες ηχείων, κάτι το οποίο είναι γελοίο μία τηλεόραση να ισχυρίζεται ότι καταφέρνει με τα ενσωματωμένα ηχεία της. Όλες οι ηχομπαρες συνδέονται είτε με HDMI arc είτε με οπτική Ίνα είτε με bluetooth και οι τρεις συνδέσεις αυτές περνάει ήχος pcm και τίποτα παραπάνω οπότε ανούσιος και ο ισχυρισμός περί συμβατότητας με τη σύνδεση. Το Dolby Atmos μπορεί να αναπαραχθεί 100% μόνο από πηγές blu-ray σοβαρές είτε από htpc μέσω HDMI out (όχι arc) με κάποιο ενισχυτή av η συνδυασμό προ ενισχυτή με τελικό,αντίστοιχης τεχνολογίας που υποστηρίζει το φορμά αυτό και σαφώς θα πρέπει να υπάρχει και αντίστοιχο set-up ηχείων με upfiring μονάδες, τότε μιλάμε για Dolby Atmos αληθινό και σοβαρό. Όλα τα άλλα είναι απλά για να λέμε. Όταν άκουσα πρώτη φορά για ηχομπάρα Dolby Atmos Απλώς γέλασα όταν άκουσα και τηλεοράσεις που υποστήριζαν με τα ενσωματωμένα ηχεία τους το ίδιο πράγμα τότε περισσότερο μου προκλήθηκε θυμός παρά γέλωτας. 1
venturis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/11/2018 στις 8:10 ΜΜ, Marios Rios είπε Εγω μόλις έκανα τη παραγγελία μου γιατι είδα οτι εξαντλήθηκε στα καταστήματα και αγχώθηκα! Στα 1699€ τη Q9fn 55’’ αγόρασα και μεσα σε εναν χρόνο εχω δικαίωμα για αγορα 5ετους εγγύησης GOLD στα 190€. Η εγγύηση gold σου λεει πως με τη δεύτερη φορα που εμφανίζει προβλημα η tv γίνεται αμεσα αντικατάσταση (οχι μόνο σε αδυναμία επισκευής). Επισης έχουμε και αλλα 159€ για την υπέροχη βάση τοίχου της τηλεόρασης.. σύνολο 1699+190+159=2048€ λοιπον! Σα να παίρνεις δώρο βάση και εγγύηση λογο BF Θα σας γράψω εντυπώσεις οταν θα την εχω στα χέρια μου απο βδομάδα..! Σας ευχαριστώ ολους για τις πολύτιμες πληροφοριες που μου δώσατε και για τον χρόνο σας. Αν δεν ειχα ανοίξει αυτο εδω το θεμα θα ειχα καταλήξει με λάθος tv. Να είστε καλα ♥️ Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από venturis
vagk1973 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω παρολο που ειχα αποφασισει να αγορασω και ειχα ήδη πληρωσει την 75αρα xf9005 και πριν βγω απ το καταστημα αυτη η εικονα της A9F oled με γοητευσε τοσο που ξεπερασα ενδοιασμους για burn in .Μου κανε και μια καλη τιμουλα στην 65αρα και εδωσα κατι επιπλεον και την πηρα .μαζι με την εργοστασιακη sony + ατυχημα και για 5 χρονακια εχω ηρεμησει . Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από vagk1973 1
chrisgewrgi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, venturis είπε Καλορίζικη και σε 3 χρόνια με τα ίδια λεφτά θα αγοράζεις 8Κ οθόνη. Κάθε χρόνος που θα παιρνάει η τηλεορασή σου θα χάνει ως τεχνολογική αξία εκατοντάδες ευρώ. 1700 ευρώ για 4Κ τηλεόραση εν ετει 2019 is too too too much because 8K is coming soon Σήμερα το Media την έχει 5 χιλιάρικα,σε 3 χρόνια θα την πουλάει στα 1700 το πολύ 2000 SAMSUNG QE65Q900RATXXH https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-qe65q900ratxxh-1216946.html Οι 8Κ τηλεοράσεις δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.Υπάρχουν ήδη στα ράφια των καταστημάτων και είναι ζήτημα ολίγων μηνών για να γίνουν προσιτές στο ευρύ κοινό Με 2048€ ήδη αγόραζες το 40,96% της σημερινής τιμής της 8Κ SAMSUNG QE65Q900RATXXH.Έχετε ξεπουπουλιαστεί απο το μάρκετινγκ των εταιρειών και δεν το έχετε καταλάβει 2048€ έγιναν φτερά και πούπουλα! Υ.Γ.: Τι θα έκανα αν είχα 2048 ευρώ; Θα έπαιρνα μια 4Κ στα 600 ευρώ και τα υπόλοιπα 1448 θα τα κρατούσα για αγορά 8Κ τηλεόρασης μετά απο 3 χρόνια. Σωστός ο Σώζων; Στην Black friday του 2021 όλο και κάποια 8Κ στα 1450 θα έβρισκα Κοιτα αυτος ειναι γολγοθας που δεν τελειωνει ποτε.οταν παεινη 8κ 2 χιλιαρικα θα εχει βγει αλλη τεχνολογια οποτε τα κρατας παλι και περιμενεις την αλλην. Μετα την αλλην και μετα την αλλην και οταν πας καμια 80αρια χρονων δεν περιμενεις καμια.απλα.βιαζεσε και περνεις την τρεχων τεχνολογια.χαχα. Καπου το εθεσες λιγο σωστα ομως.τα 2χιλιαρικα ειναι αμαρτια συμφωνω.εκτος και βαλεις στεφανι με την τηλεοραση διοτι σε 2 χρονια θα ειναι πολυ πισω τεχνολογικα.και τα 600 ομως ειναι λιγα αν εισαι λιγο απαιτητικος και θες να την ευχαριστηθεις.πιστευω η χρηση τομη για να μπορεις να εισαι μεσα στα πραγματα ειναι καπου στο χιλιαρικο με 1200.παραπανω πιστευω δεν αξιζει για μενα.εκτος και οπως ειπα την παντρευτεις.μια τβ απο 600 ευρω vs 1200 η διαφορες ειναι χαος.απο εκει και πανω ομως παιζουν οι λεπτομεριες.καθε λεπτομερια που ειναι καλητερη στην πιο καλη τβ την πληρωνεις 200 παραπανω.δηλαδη 600 vs 1200 ειναι χαος. 1200 με 2000 πρεπει να τις εχεις διπλα διπλα για να βρισκεις λεπτομεριες Για μενα αυτη την στιγμη 3 ειναι η τβ. Xf9005 στα999 δεν το συζηταμε. Q6 και q7.παραπανω χανεις πολλα χρηματα για να εχεις πολυ λιγο καλητερη εικονα. 1 ώρα πριν, vagk1973 είπε εγω παρολο που ειχα αποφασισει να αγορασω και ειχα ήδη πληρωσει την 75αρα xf9005 και πριν βγω απ το καταστημα αυτη η εικονα της A9F oled με γοητευσε τοσο που ξεπερασα ενδοιασμους για burn in .Μου κανε και μια καλη τιμουλα στην 65αρα και εδωσα κατι επιπλεον και την πηρα .μαζι με την εργοστασιακη sony + ατυχημα και για 5 χρονακια εχω ηρεμησει . Σε ζηλευω φιλε..καλοριζικη και πας σε αλλο επιπεδο που δεν χρειαζεσαι αλλαγη τβ καθε 2 και 3 χρονια.εκει ηθελα να παω και εγω αλλα δεν το ρισκαρα διοτι ειναι ολη μερα ανοιχτη η τβ και πηγα στην xf.προσεχε την αν και πιστευω για burn in δεν ειναι τοσο ευκολο να συμβει σε χρηση σπιτιου.εκτος και πας ταξιδι κανα μηνα και αφησεις το disney channel na παιζει
Marios Rios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Στις 23/11/2018 στις 10:01 ΜΜ, venturis είπε Καλορίζικη και σε 3 χρόνια με τα ίδια λεφτά θα αγοράζεις 8Κ οθόνη. Κάθε χρόνος που θα παιρνάει η τηλεορασή σου θα χάνει ως τεχνολογική αξία εκατοντάδες ευρώ. 1700 ευρώ για 4Κ τηλεόραση εν ετει 2019 is too too too much because 8K is coming soon Σήμερα το Media την έχει 5 χιλιάρικα,σε 3 χρόνια θα την πουλάει στα 1700 το πολύ 2000 SAMSUNG QE65Q900RATXXH https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-qe65q900ratxxh-1216946.html Οι 8Κ τηλεοράσεις δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.Υπάρχουν ήδη στα ράφια των καταστημάτων και είναι ζήτημα ολίγων μηνών για να γίνουν προσιτές στο ευρύ κοινό Με 2048€ ήδη αγόραζες το 40,96% της σημερινής τιμής της 8Κ SAMSUNG QE65Q900RATXXH.Έχετε ξεπουπουλιαστεί απο το μάρκετινγκ των εταιρειών και δεν το έχετε καταλάβει 2048€ έγιναν φτερά και πούπουλα! Υ.Γ.: Τι θα έκανα αν είχα 2048 ευρώ; Θα έπαιρνα μια 4Κ στα 600 ευρώ και τα υπόλοιπα 1448 θα τα κρατούσα για αγορά 8Κ τηλεόρασης μετά απο 3 χρόνια. Σωστός ο Σώζων; Στην Black friday του 2021 όλο και κάποια 8Κ στα 1450 θα έβρισκα Εχεις δίκιο φίλε.. θα μείνω τρία χρονια με σαπακι τηλεόραση οπως μου προτεινεις για να παρω το 2021 μια τηλεόραση που το 2024 θα θεωρείτε ξεπερασμένη! Πως δε το σκέφτηκα αυτο το ενδεχόμενο; Η τηλεόραση που επέλεξα οταν βγήκε έκανε 3μιση καφετιά και τη παιρνω τωρα στα 1700 ενώ η τιμή της στο εξωτερικό ειναι 2000! Ειναι η μοναδική επιλογή που ειχα σύμφωνα με αυτα που ήθελα... με όσα συζήτησα εδω μεσα με τα παιδια η χειροτερη επιλογή που ειχα ήταν στα 1000 η xf9005, μετα στα 1350 η Q8fn και πρώτη αυτη που πήρα στα 1700 η Q9fn. Ας υποθέσουμε οτι θα επαιρνες την xf9005 εσυ οκ; Εγω επένδυσα για τα επόμενα τρία χρονια (που δε θα ειναι τρία) 700 ευρο παραπάνω για να εχω ->καλύτερη<- τηλεόραση. Τι σε χαλάει εσένα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις