Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Στα μαυρα ειναι πιο πολυ οι διαφορες και στα λευκα.αλλα τετιες κορυφαιες τηλεορασεις τα πανε εξισου καλα.δεν μιλαμε για 500 ευρω τηλεοραση

Η Q8fn η Ευρωπαϊκή (edge lit) ειναι εξίσου καλή με τη xf9005 (full array)? Γιατι δε μου φαίνεται λογικο αυτο; 😭😭😭

Εχω τρελαθεί δε ξερω τι να κανω και εω τρελάνει και εσάς μαζί 😅 Φοβαμαι οτι θα παω να αγορασω την 8 και θα βάλουν προσφορά την 9 μετα και θα φρικαρω 

Edit: Οποποποποποποποπο όπως τα λεγααααα!

Δεν αξίζει τωρα να τη τσιμπήσω; Μόλις το είδα 

AF2EB375-F1DD-413B-A4EF-E25335BCEBA1.png

Επεξ/σία από Marios Rios
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Η Q8fn η Ευρωπαϊκή (edge lit) ειναι εξίσου καλή με τη xf9005 (full array)? Γιατι δε μου φαίνεται λογικο αυτο; 😭😭😭

Εχω τρελαθεί δε ξερω τι να κανω και εω τρελάνει και εσάς μαζί 😅 Φοβαμαι οτι θα παω να αγορασω την 8 και θα βάλουν προσφορά την 9 μετα και θα φρικαρω 

Οποποποποποποποπο όπως τα λεγααααα!

Δεν αξίζει τωρα να τη τσιμπήσω; Μόλις το είδα 

AF2EB375-F1DD-413B-A4EF-E25335BCEBA1.png

Αν τα εχεις παρτην εχθες.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Αν τα εχεις παρτην εχθες.

Μου λείπουν αλλα θα το προσπαθήσω!!!! Εχω πεμπτη και Παρασκευή σίγουρα περιθώριο... νομίζω μέχρι Σάββατο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, nomes είπε

Βαασικα την q9 την έβγαλαν σε προσφορά 

Ναι το ποσταρα πιο πανω! Για την ακρίβεια την έβαλαν στη φυσιολογικη τιμη της...

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα ειναι κάτω 300 ευρο μαλακιες λεω (ήταν σε λίρες στο σαιτ).

Καθομαι και σκέφτομαι να δω τι θα κανω... μετα το Black Friday θα ξαναπάνε όλες οι προσφορες στις υπερκοστολογημενες τιμές; Αμα το αφησω και περιμενω παράδειγμα εναν-δυο μήνες θα την έχουν στα ύψη παλι ή παιζει να κατέβει κι αλλο;

Οχι τίποτε αλλο αλλα μου είπε εδω ενα παλικάρι οτι η καλύτερη στιγμη να παρεις τηλεόραση ειναι BF και Γενάρη.. αν ειναι να πέσει κι αλλο μπορει να κανω υπομονή...

Σας εχω πεθάνει στις ερωτήσεις (σε καλο μου βγήκε) αλλα 1700 ειναι αυτα. Οποτε αν ξέρει  καποιος με σιγουριά ας μου πει διότι εχω ενα διήμερο καιρό 

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ.

ρε παιδια λύστε μου μια απορία γιατι έχω μπερδευτει.. 

Ψαχνω στο google Q8FN  και παντού αναφέρονται στο μοντέλο με τα δύο πόδια το οποίο δεν έχει το one box connect (το οποίο με ενδιαφέρει για να εξαφανίσω τα καλώδια) αλλά έχει full array local dimming.  π.χ. https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q8fn-q8f-q8-2018

Και ξαφνικά συνειδητοποίησα οτι Κωτσόβολος και mediamarkt  εχουν την 65Q8FN   με τη μάσκα που βγάζει το one box connect. και το δίνουν στη ίδια τιμή με την 65Q7FN.. Είναι το ίδιο πάνελ? που οφείλεται η διαφορά? και το πιο σημαντικό στο μοντέλο του κωτσόβολου υπάρχει full array local dimming?? https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/185761-samsung-qled-qe65q8fn-65

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η q8fn έχει one connect, είναι edge led με global dimming. Και οι διαφορές με την Q7 είναι κυρίως στον σχεδιασμό το λεγόμενο boundless 360 design όπου έχει και μεταλλική πλάτη. 

Η Q8 που έρχεται στην Ελλάδα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και δεν πρόκειται να βρείτε άλλο μοντέλο εκτός από μία κυρτή εκδοχή που βγαίνει. 

Όσον αφορά το full array υπάρχουν και άλλες τηλεοράσεις στην αγορά που είναι full array όπως και κάποια προπέρσινα μοντέλα της Samsung εισαγωγικά, όπως 6.100 6.400 Όπως και κάποια φετινά της LG Τα οποία όμως δεν έχουν καμία σχέση με Q8 8002 σε απόδοση σχεδόν σε όλους τους τομείς, δεν έχει να λέει κάτι η τοπολογία του φωτισμού από μόνη της αν δεν ακολουθούν και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Μην εντυπωσιάζομαστε από χαρακτηριστικά και ορολογίες των εταιρειών Σαφώς και βοηθάει το full array αλλά δεν είναι πανάκεια από από μόνο του. 

Στις 480 ζώνες τις q9 η στις 500 που έχει η Zd9 εκεί πραγματικά έχει νόημα σοβαρό μάλιστα. 

Εγώ θεωρώ την Q8 αν καλιμπραριστει σωστά μακράν καλύτερη από την 9005 το full array από μόνο του δεν λέει κάτι. Πέραν αυτού μιλάμε μόνο για 48 ζώνες blooming effect Glow effect θα υπάρχουν κανονικά. 

Επίσης Μην ξεχνάμε ότι το rtings δίνει υψηλή βαθμολογία Γιατί στις περισσότερες Sony οι ρυθμίσεις out-of-the-box είναι πιο κοντά στην thx μετά το calibration Αν δείτε τα αποτελέσματα στα charts όσο και στις τοπικές εκδόσεις φωτεινότητας όσο και στην χρωματική ακρίβεια στο τριγωνο dci το colour volume Ακόμα και τα Black levels τα νούμερα δεν συνάδουν με τα τελικά αποτελέσματα. 

Επεξ/σία από graphist83
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vagk1973 είπε

xf 9005 vs q9fn . μια βοηθεια .Παω για 75αρα .

Η Q9 έχει 440 ζώνες παραπανω, σχεδόν διπλάσια φωτεινότητα και ανώτερο colour volume. Βέβαια είναι πιο ακριβή. Your choice 

• Like 1
Δημοσ.

στα ιδια λεφτα ειναι . 100 ευρω παραπανω η xf9005. κωτσοβολος . απλα η q9 δεν υποστηριζει dolby vision και dts που εχει η xf. οπως επισης καλυτερη κινηση η  xf . και ολα αυτα απ τη στιγμη που την θελω για αρκετα χρονια σιγουρα παιζουν ρολο πιστευω .

Δημοσ.

Είναι ακριβώς αυτό που έλεγα με τα χαρακτηριστικά εντυπωσιασμού πιο πάνω πραγματικά πίστεψέ με δεν έχει καμία σχέση η μία τηλεόραση με την άλλη Σε ότι υλικό και να προβάλεις είτε με Dolby vision on-off Πέραν αυτού το καλύτερη κίνηση Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πώς προκύπτει και από ποιο συγκριτικό το μόνο φάουλ που μπορώ να αναγνωρίσω είναι το dts αλλά όταν αγοράζεις μία τέτοια τηλεόραση δεν νομίζω ότι κάποιος θα αξίζει να ασχοληθεί με torrent αναξιόπιστης ποιότητας εικόνας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vagk1973 είπε

στα ιδια λεφτα ειναι . 100 ευρω παραπανω η xf9005. κωτσοβολος . απλα η q9 δεν υποστηριζει dolby vision και dts που εχει η xf. οπως επισης καλυτερη κινηση η  xf . και ολα αυτα απ τη στιγμη που την θελω για αρκετα χρονια σιγουρα παιζουν ρολο πιστευω .

Μη το σκέφτεσαι καν! Παρε την Q9fn με κλειστά μάτια 

5 ώρες πριν, graphist83 είπε

Η q8fn έχει one connect, είναι edge led με global dimming. Και οι διαφορές με την Q7 είναι κυρίως στον σχεδιασμό το λεγόμενο boundless 360 design όπου έχει και μεταλλική πλάτη. 

Η Q8 που έρχεται στην Ελλάδα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και δεν πρόκειται να βρείτε άλλο μοντέλο εκτός από μία κυρτή εκδοχή που βγαίνει. 

Όσον αφορά το full array υπάρχουν και άλλες τηλεοράσεις στην αγορά που είναι full array όπως και κάποια προπέρσινα μοντέλα της Samsung εισαγωγικά, όπως 6.100 6.400 Όπως και κάποια φετινά της LG Τα οποία όμως δεν έχουν καμία σχέση με Q8 8002 σε απόδοση σχεδόν σε όλους τους τομείς, δεν έχει να λέει κάτι η τοπολογία του φωτισμού από μόνη της αν δεν ακολουθούν και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Μην εντυπωσιάζομαστε από χαρακτηριστικά και ορολογίες των εταιρειών Σαφώς και βοηθάει το full array αλλά δεν είναι πανάκεια από από μόνο του. 

Στις 480 ζώνες τις q9 η στις 500 που έχει η Zd9 εκεί πραγματικά έχει νόημα σοβαρό μάλιστα. 

Εγώ θεωρώ την Q8 αν καλιμπραριστει σωστά μακράν καλύτερη από την 9005 το full array από μόνο του δεν λέει κάτι. Πέραν αυτού μιλάμε μόνο για 48 ζώνες blooming effect Glow effect θα υπάρχουν κανονικά. 

Επίσης Μην ξεχνάμε ότι το rtings δίνει υψηλή βαθμολογία Γιατί στις περισσότερες Sony οι ρυθμίσεις out-of-the-box είναι πιο κοντά στην thx μετά το calibration Αν δείτε τα αποτελέσματα στα charts όσο και στις τοπικές εκδόσεις φωτεινότητας όσο και στην χρωματική ακρίβεια στο τριγωνο dci το colour volume Ακόμα και τα Black levels τα νούμερα δεν συνάδουν με τα τελικά αποτελέσματα. 

Όντως εχει connect box η 8? Στα ευρωπαϊκά μοντέλα γίνεται αυτο να φανταστώ.. γιατι στα unboxing που εχω δει έχουν το κουτί μόνο η 7 και η 9!

Πες μου κατι... η 8 κανει 1350€ και η 9 κανει 1700€, ειναι τραγικές οι διαφορες με το full array? Αξίζει να παρω την 8 να εξοικονομήσω χρήματα ή το 350αρι παραπάνω στο ξεπληρώνει η Samsung σε αυτα που δίνει παραπάνω με την 9;

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ.

Παιδιά ότι και να λέτε για τις qled, δεν το συζητώ πολύ καλές τηλεοράσεις ειδικά οι μεγάλες σειρές, αλλά με είναι led.Καμια σχέση με oled. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...