Marios Rios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, graphist83 είπε H Q9FN είναι Full array. 480 ζώνες. Καμία σχέση με την 9005 σε όλους τους τομείς. Τόσο στη φωτεινότητα όσο στα μαύρα όσο στα χρώματά όσο σε ολα Η Q8 είναι σχεδόν ίδια με την q7. Ξερεις για ποιον λογο σε q6fn-7-8 χρησιμοποιούν edge lit και στην q9fn τα δίνουν ολα? Μου φαίνεται εντελώς κουφό τετοια διαφορα (δεδομένου οτι στην Αμερική τα αντιστοιχα μοντέλα έχουν full array αλλιως θα ελεγα για λόγους μάρκετινγκ). 25 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-x900f-vs-samsung-q9fn/585/599 Κοιτα για οποιον δεν τον ενδιαφερουν τα λεφτα παει στην q9 δεν το σηζηταμε.και η sony ομως ειναι κορυφη.εδω στην περιγραφη λενε q9 a bit better than xf.λιγο καλητερη απο την xf.και μιλαμε για μια τβ που την εριξαν στο χιλιαρικο και η αλλη στα 2.για μενα αυτο ειναι το deal της χρονιας απο τηλεοραση.ουτε στην αμερικη ετσι.τωρα ξαναλεω οποιος εχει αλλο ενα χιλιαρικο διαθεσιμο την περνει αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζει το χιλιαρικο παραπανω για μενα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. δε θα έδινα 2000 τωρα σε τηλεόραση με τίποτα. Δεν αξίζει ομως να περιμενω να πέσει 1600 παράδειγμα αντί να παω να δώσω 1000 για μια τηλεόραση που με ξενερώνει σε τόσα πολλα; Το ερώτημα ομως ειναι θα πέσει στα 1600; Και αξίζει 600 παραπάνω η 9 απο την 9005 (εγω πιστεύω οριακά ναι); υ.γ Η αξία της 9005 στο εξωτερικό ειναι γύρο στα 1100 κανονική τιμή οποτε δε το λες και τρελο το ντιλ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Marios Rios
nomes Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Φίλε μου επειδή ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα να σου απαντησω. Α)η διαφορά τιμής είναι χαώδεις. Με τα αν δεν «ερωτεύτηκε» ποτέ κανείς. Μπορει να πέσει σε 4 χρόνια και κατω από 500 η q9. Β)Όσο περιμένεις σε προϊόντα τεχνολογίας τόσο θα βγαίνει κάτι καλύτερο. Μπορει περιμένοντας να βγει micro nano pico led και superoled no burn in. Άντε παλι διλήμματα. Στο μεταξύ θα έχεις χάσει χρόνο χωρίς τηλεόραση. Γ)δεν ξέρω αν είσαι επαγγελματιας gamer αλλά εμένα όλα αυτά μου φαίνονται gimmicks. Στην φιλοσοφία του παραπάνω μπορείς να περιμένεις ps5 και Xbox σκουλικαντερα να δεις πια ταιριάζουν περισσότερο. Δ) έτσι όπως σε κόβω έχεις αποφασισει για την q8. Γνώμη μου;πάρε την και γράψε μας εντυπώσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ καλή τηλεόραση(το για τα λεφτά της Εσυ το ξέρεις και ότι και να σου λέμε δεν θα την πληρώσουμε εμείς). 1
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Ναι και εγω πιστευω και καλητερη εικονα να εχεινη xf αν δεν παρει samsung θα του μεινει καημος και παντα θα τις κοιταζει μετα...τετιο κολλημα ειχα φαει και εγω με samsung.και το ειχα φαει γιατι με ειχαν κανει τα demo που εχουν και παιζουν με τα πανεμορφα χρωματα.και πιστευα οτι παντα ηταν πολυ ανωτερες.μεχρι που ειδα ιδιο game kai ιδια ταινια και στις 2 και τελικα μου φυγε εδω και λιγες μερες.διαφορετικα θα το ειχα αποθημενο και εγω. Γνωμη μου παρε την q8 γιατι δεν θα ησυχασεις
alexakos89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μην το κουράζεται το θέμα. Ο άνθρωπος θέλει Samsung. Αφήστε τον να την πάρει να ησύχασει. Φιλε μου πάρε Samsung. Εγγύηση. Δεν θα σε απογοητεύσει.παρε γιατί τελειώνουν τα αποθέματα. Q8 η q9 με vrr ,freesync,qled
vrwmiaris Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Με την τιβί της υπογραφής μου είμαι υπέρ ευχαριστημένος.
Marios Rios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, nomes είπε Φίλε μου επειδή ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα να σου απαντησω. Α)η διαφορά τιμής είναι χαώδεις. Με τα αν δεν «ερωτεύτηκε» ποτέ κανείς. Μπορει να πέσει σε 4 χρόνια και κατω από 500 η q9. Β)Όσο περιμένεις σε προϊόντα τεχνολογίας τόσο θα βγαίνει κάτι καλύτερο. Μπορει περιμένοντας να βγει micro nano pico led και superoled no burn in. Άντε παλι διλήμματα. Στο μεταξύ θα έχεις χάσει χρόνο χωρίς τηλεόραση. Γ)δεν ξέρω αν είσαι επαγγελματιας gamer αλλά εμένα όλα αυτά μου φαίνονται gimmicks. Στην φιλοσοφία του παραπάνω μπορείς να περιμένεις ps5 και Xbox σκουλικαντερα να δεις πια ταιριάζουν περισσότερο. Δ) έτσι όπως σε κόβω έχεις αποφασισει για την q8. Γνώμη μου;πάρε την και γράψε μας εντυπώσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ καλή τηλεόραση(το για τα λεφτά της Εσυ το ξέρεις και ότι και να σου λέμε δεν θα την πληρώσουμε εμείς). Εχεις δίκιο όπως το σκέφτεσαι αλλα οταν βγουν τα νέα μοντέλα θα ειναι απλησίαστα οποτε δε θα μπορω να τα αγορασω ετσι και αλλιως. Θα κοιτάξω να παρω την Q9fn που δε συγκρίνεται με καμια αλλη να τελειώνω και οταν βγουνε τα επόμενα μοντέλα βλέπουμε. Σε ευχαριστώ 7 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Ναι και εγω πιστευω και καλητερη εικονα να εχεινη xf αν δεν παρει samsung θα του μεινει καημος και παντα θα τις κοιταζει μετα...τετιο κολλημα ειχα φαει και εγω με samsung.και το ειχα φαει γιατι με ειχαν κανει τα demo που εχουν και παιζουν με τα πανεμορφα χρωματα.και πιστευα οτι παντα ηταν πολυ ανωτερες.μεχρι που ειδα ιδιο game kai ιδια ταινια και στις 2 και τελικα μου φυγε εδω και λιγες μερες.διαφορετικα θα το ειχα αποθημενο και εγω. Γνωμη μου παρε την q8 γιατι δεν θα ησυχασεις Φίλε ξεχνα τα Demο, τα γράφω κανονικά. Η xf9005 ειναι πολυ κακή ποιοτικά σα να βγήκε 15 χρονια πριν δε μπορω να τη βλέπω καν οχι να την αγορασω. Προτιμώ να παρω την 9 να θελω να τη χαϊδεύω απο ευχαρίστηση που την αγόρασα. Δεν υπάρχει σύγκριση παρα μόνο το οικονομικό 5 ώρες πριν, alexakos89 είπε Μην το κουράζεται το θέμα. Ο άνθρωπος θέλει Samsung. Αφήστε τον να την πάρει να ησύχασει. Φιλε μου πάρε Samsung. Εγγύηση. Δεν θα σε απογοητεύσει.παρε γιατί τελειώνουν τα αποθέματα. Q8 η q9 με vrr ,freesync,qled Φυσικά και θα παρω Samsung με 480 ζώνες στο πανελ αντί 48!!!!!! Για να μη ξαναγράφω και τα υπόλοιπα που υπερτερεί
woox-2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μα και τα νέα Led μοντέλα φίλε Μάριε του 2019, πόσο θα ξεπεράσουν την Q9fn ;, είδη έθεσε τον πήχη αρκετά ψηλά, πρώτη φορά διάβασα και είδα τέτοιες βαθμολογίες-κριτικές σε τηλεόραση, πολύ εντυπωσιακη για Led τεχνολογία μιλάμε πάντα, ελάχιστα πίσω απο oled η συγκεκριμένη . Δεν ξέρω, και πότε θα εισάγουν για τα καλά και την microled τεχνολογία, εκεί θεωρώ θα γίνει η επανάσταση.
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Εχεις δίκιο όπως το σκέφτεσαι αλλα οταν βγουν τα νέα μοντέλα θα ειναι απλησίαστα οποτε δε θα μπορω να τα αγορασω ετσι και αλλιως. Θα κοιτάξω να παρω την Q9fn που δε συγκρίνεται με καμια αλλη να τελειώνω και οταν βγουνε τα επόμενα μοντέλα βλέπουμε. Σε ευχαριστώ Φίλε ξεχνα τα Demο, τα γράφω κανονικά. Η xf9005 ειναι πολυ κακή ποιοτικά σα να βγήκε 15 χρονια πριν δε μπορω να τη βλέπω καν οχι να την αγορασω. Προτιμώ να παρω την 9 να θελω να τη χαϊδεύω απο ευχαρίστηση που την αγόρασα. Δεν υπάρχει σύγκριση παρα μόνο το οικονομικό Φυσικά και θα παρω Samsung με 480 ζώνες στο πανελ αντί 48!!!!!! Για να μη ξαναγράφω και τα υπόλοιπα που υπερτερεί Γιαυτο ειναι παντα γουστου.δηλαδη εμενα δεν με νιαζει η ομορφια της τηλεορασης η αν με νιαζει την βαζω σε 3 και 4 μοιρα.δηλαδη δεν θα θυσιασω εικονα την ωρα που παιζω black ops για να εχω ωραια βαση στην τβ η πιο ωραιο τηλεχειριστηριο.ολα μαζι τα εχει η q9 που ποτε δεν θα τα εδινα τοσα λεφτα για τβ.ειναι ολα θεμα γουστου και προτερεοτητων
Marios Rios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, woox-2 είπε Μα και τα νέα Led μοντέλα φίλε Μάριε του 2019, πόσο θα ξεπεράσουν την Q9fn ;, είδη έθεσε τον πήχη αρκετά ψηλά, πρώτη φορά διάβασα και είδα τέτοιες βαθμολογίες-κριτικές σε τηλεόραση, πολύ εντυπωσιακη για Led τεχνολογία μιλάμε πάντα, ελάχιστα πίσω απο oled η συγκεκριμένη . Δεν ξέρω, και πότε θα εισάγουν για τα καλά και την microled τεχνολογία, εκεί θεωρώ θα γίνει η επανάσταση. Ακριβως επειδη θελω οτι πιο κοντά σε oled χωρίς το κίνδυνο του burn-in θελω να παω στην Q9fn! Θυμασαι καθολου οταν βγήκε η Q9fn ποσο έκανε; Δε νομίζω να έκανε 2000€... μετα απο εναν σχεδόν χρόνο εχει πέσει σίγουρα η τιμή της. Εσενα ποια ειναι η άποψη σου δηλαδη; Να περιμενω σειρά Q 2019? Και θα αργήσει να ανακοινωθεί η σειρά και πανάκριβες θα ειναι ως καινούργιες 2 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Γιαυτο ειναι παντα γουστου.δηλαδη εμενα δεν με νιαζει η ομορφια της τηλεορασης η αν με νιαζει την βαζω σε 3 και 4 μοιρα.δηλαδη δεν θα θυσιασω εικονα την ωρα που παιζω black ops για να εχω ωραια βαση στην τβ η πιο ωραιο τηλεχειριστηριο.ολα μαζι τα εχει η q9 που ποτε δεν θα τα εδινα τοσα λεφτα για τβ.ειναι ολα θεμα γουστου και προτερεοτητων Οτι καλυτερο ειναι της Vizio η P series quantum... καλύτερη απο τη Q9fn και πιο φθηνή αλλα δε παιζει Ελλαδα Απο εξωτερικό αξίζει να παραγγείλω;
woox-2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Ακριβως επειδη θελω οτι πιο κοντά σε oled χωρίς το κίνδυνο του burn-in θελω να παω στην Q9fn! Θυμασαι καθολου οταν βγήκε η Q9fn ποσο έκανε; Δε νομίζω να έκανε 2000€... μετα απο εναν σχεδόν χρόνο εχει πέσει σίγουρα η τιμή της. Εσενα ποια ειναι η άποψη σου δηλαδη; Να περιμενω σειρά Q 2019? Και θα αργήσει να ανακοινωθεί η σειρά και πανάκριβες θα ειναι ως καινούργιες Οτι καλυτερο ειναι της Vizio η P series quantum... καλύτερη απο τη Q9fn και πιο φθηνή αλλα δε παιζει Ελλαδα Απο εξωτερικό αξίζει να παραγγείλω; Επιστρέφοντας στη QLED 2018 σειρά, η Samsung Hellas θα διαθέσει τα παρακάτω μοντέλα: Q9FN - Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς με διαστάσεις 75, 65 και 55 ιντσών. Το μοντέλο των 75 ιντσών θα κοστίζει €6299 ενώ αυτό των 65 ιντσών, €4199. Q8CN/FN: Σε δύο διαστάσεις και έκδοση με κυρτή σχεδίαση, το μοντέλο των 55 ιντσών θα κοστίζει €2499 Q7FN: Σε τρία μεγέθη (75/65/55) και τιμές που ξεκινάνε από τα €2299 Q6FN: Σε μεγέθη από 49/55/65/75/72 ιντσών και τιμές που ξεκινάνε από τα €1500 περίπου για το μικρότερο μοντέλο Όπως βλέπεις εδώ πανακριβες η τιμές μόλις βγήκαν, οπόταν και η επόμενη χρονιά 2019 όταν θα λανσαριστεί νέα σειρά qled, κάπου εκεί θα ξεκινήσει, δεν μπορώ να ξέρω όμως τι παίζει Ελλάδα γιατί εγώ μένω Κύπρο, και είναι πιο ακριβα εμάς. Αλλη αγορά άλλες τιμές. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από woox-2 1
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Παιδια η oled δεν εχει καμια επαφη με αυτες που εχουμε.πιο κοντα η q9 ειναι στην xf οχι στην oled.η oled ξεφευγει πολυ σε εικονα.απλα καμια σχεση . https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q9fn-vs-lg-c8/599/600 Οποιος κανει χρηση που δεν εχει αναγκη για burn in απλα η εικονα παει αλλου.δεν υπαρχει επαφη με τις led Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιρνεις την q8 που ειναι και σε προσφορα βαρβατη.τι σε χαλαει; και η q8 ειναι τοπ τηλεοραση.τι περιμενεις; να εξαντληθουν; Μη παρεις ανθρωπε μου τηλεοραση με 2 χιλιαρικα γιατι σε 2 χρονια που θα εχουν βγει τεχνολογιες αλλες θα την ακουσεις μεχρι το κοκκαλο.ολες αυτες οι τοπ τηλεορασεις για να δεις διαφορες πρεπει να τις εχεις διπλα διπλα και να ψαχνεις την καρφιτσα στα αχυρα για να βρεις διαφορες.ολες εχουν ρυθμισεις που γινονται σχεδον ιδιες.πηγαινε παρε την q8 γιατι δεν θα την βρεις.ελεος δηλαδη φτασαμε σε σημειο να λεμε οτι η q8 δεν μας γεμιζει το ματι.και μιλαμε για top tv
Marios Rios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Παιδια η oled δεν εχει καμια επαφη με αυτες που εχουμε.πιο κοντα η q9 ειναι στην xf οχι στην oled.η oled ξεφευγει πολυ σε εικονα.απλα καμια σχεση . https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q9fn-vs-lg-c8/599/600 Οποιος κανει χρηση που δεν εχει αναγκη για burn in απλα η εικονα παει αλλου.δεν υπαρχει επαφη με τις led Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιρνεις την q8 που ειναι και σε προσφορα βαρβατη.τι σε χαλαει; και η q8 ειναι τοπ τηλεοραση.τι περιμενεις; να εξαντληθουν; Η Q8fn δεν εχει edge lit είπαμε;
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Και εσυ νομιζεις οτι θα δεις διαφορες; μιλαμε τωρα για q8 φιλε.εχω xf9005 και νομιζεις οτι αν τις βαλεις διπλα διπλα και τις ρυθμισεις καταλληλα θα δεις καμια διαφορα; εγω δεν θα το σκεφτομουν καν σε αυτα τα λεφτα που την εχουν τωρα.μιλαμε απο τις.κορυφαιες τηλεορασεις. Εγω ειμαι παντα αντικειμενικος και τα λεω οπως ειναι.δεν εχω αισθηματισμους με αψυχα οντα.τρεχα παρτην και πιστευω θα σου πεσουν τα σαγονια μολις βαλεις το χ πανω 1
Marios Rios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Και εσυ νομιζεις οτι θα δεις διαφορες; μιλαμε τωρα για q8 φιλε.εχω xf9005 και νομιζεις οτι αν τις βαλεις διπλα διπλα και τις ρυθμισεις καταλληλα θα δεις καμια διαφορα; εγω δεν θα το σκεφτομουν καν σε αυτα τα λεφτα που την εχουν τωρα.μιλαμε απο τις.κορυφαιες τηλεορασεις. Εγω ειμαι παντα αντικειμενικος και τα λεω οπως ειναι.δεν εχω αισθηματισμους με αψυχα οντα.τρεχα παρτην και πιστευω θα σου πεσουν τα σαγονια μολις βαλεις το χ πανω Εσυ καλα τα λες και ψημένος ειμαι... αλλα πρώτον δεν εχει το one connect box η Q8fn και δεύτερον αυτο το edge lit δεν ειναι προς αποφυγή; Εννοώ δεν ειναι τραγική η διαφορα τιυ full array με το edge lit? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Marios Rios
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα μαυρα ειναι πιο πολυ οι διαφορες και στα λευκα.αλλα τετιες κορυφαιες τηλεορασεις τα πανε εξισου καλα.δεν μιλαμε για 500 ευρω τηλεοραση Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από chrisgewrgi
Προτεινόμενες αναρτήσεις