Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην βλέπετε τα DEMO των εταιριών. Τα εχουμε πει τόσες φορες.

Η Sammy παιζει με δυναμική εικονα στα DEMO που ειναι ακατάλληλη για θέαση ταινίας η οτιδήποτε διοτι τα χρωματα δεν απεικονιζουν ουτε στο ελάχιστον την πραγματικότητα και βαζει αντιθέσεις εκει που δεν πρεπει. 

Πες του να σου δωσει ενα κοντρολ και βαλε το στο τυπικο.και δεν θα ειναι αυτο που βλεπεις. Ειναι ειδικά διαμορφωμενο γι αυτο το πραγμα.

Βεβαια κανεις δεν λεει ειναι κακή.Αλλα στα ιδια λεφτα παιρνεις κατι καλυτερο. Αν θες να παρεις Samsung καλοριζικη.

Θελεις έναν γνωστή αλλα 3 σελιδες δεν θες να δεις τα δεδομένα. Καλες και οι 2.πηγαινε απο κοντά και δες τες.

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagk1973 είπε

κανε μια βολτα εδω μεσα σε θεμα που εχει ανοιξει ενα παλικαρι σχετικα με το q9fn  και θα καταλαβεις αν υπαρχει η οχι αρνητικο για τις qled  και την αντιμετωπιση απο samsung

Θα παρω μαζί 5ετη εγγύηση. Δε θα εχω να κανω με τη Samsung αλλα με το εκάστοτε κατάστημα (κούφια η ωρα). Παρόλα αυτα ομως επειδη έτυχε στο παλικάρι αυτο ειναι σκαρτες όλες οι qled? Εγω θελω να επενδύσω στη τηλεόραση μου.. θελω vrr, freesync, καλο ήχο, μηδέν καλώδια, ωραίο λειτουργικό, ωραίο τηλεκοντρόλ (που στις qled επιςης χειρίζεσαι όλες τις συσκευές απο αυτο), κομψό σχεδιασμό και γενικά να παρω οτι πιο κοντά υπάρχει στο μέλλον σύμφωνα με τα δεδομένα των χρημάτων μου. Ετσι και αλλιως ο Άλεξ πιο πανω είπε πως η xf9005 ειναι ιδια με τη Q8fn (Χωρίς vrr, freesync συμπληρώνω).... άρα πληρώνεις ενα ποσο παραπάνω για τα έξτρα που εχει η qled απο καινοτομία έως τεχνολογια. 

Δε προσπαθώ τωρα να κανω τον δικηγόρο του διαβολου αλλα μεσα στο θεμα που αναφερεις ενας αλλος φιλος έγραψε οτι μένει Βουλγαρία και πήρε τη 9FN και του έβγαλε θεμα.. κατευθείαν η Samsung έστειλε τεχνικό, είδε οτι ηθελε αλλαγή πάνελ, τη πήρε, άλλαξαν πάνελ και του την επέστρεψαν με συνοπτικές διαδικασίες. Στη Βουλγαρία! Άρα πιστεύω έτυχε αλλα και να μην έτυχε πενταετής εγγύηση και καθάρισες.

44 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Μην βλέπετε τα DEMO των εταιριών. Τα εχουμε πει τόσες φορες.

Η Sammy παιζει με δυναμική εικονα στα DEMO που ειναι ακατάλληλη για θέαση ταινίας η οτιδήποτε διοτι τα χρωματα δεν απεικονιζουν ουτε στο ελάχιστον την πραγματικότητα και βαζει αντιθέσεις εκει που δεν πρεπει. 

Πες του να σου δωσει ενα κοντρολ και βαλε το στο τυπικο.και δεν θα ειναι αυτο που βλεπεις. Ειναι ειδικά διαμορφωμενο γι αυτο το πραγμα.

Βεβαια κανεις δεν λεει ειναι κακή.Αλλα στα ιδια λεφτα παιρνεις κατι καλυτερο. Αν θες να παρεις Samsung καλοριζικη.

Θελεις έναν γνωστή αλλα 3 σελιδες δεν θες να δεις τα δεδομένα. Καλες και οι 2.πηγαινε απο κοντά και δες τες.

Τα δεδομένα (κριτικές, χαρακτηριστικά κλπ) βλέπω και μου λένε οτι η qled ειναι καλύτερη. Εμενα που ειμαι άσχετος. Ζήτησα εναν γνωστη ναι αλλα μέχρι τωρα δε μου εχει πει κανεις κατι ουσιαστικό παρα μόνο εσυ με αυτο που είπες περί χρωμάτων και αντιθέσεων τωρα! Που και παλι δε το καταλαβαινω.. στις κριτικές Ελλαδα και εξωτερικό τυφλοί είναι; Στο rtings τη Q8fn την εχει καλύτερη απο την 9005, στο Σκρουτζ για τη μια γράφουν τα καλύτερα για την αλλη κάποια σημαντικά αρνητικά, επιςης εχει vrr, freesync, frame rate compensation mode και γενικά εχει έξτρα η qled. Στα λέω ολα αυτα οχι για να κανω αντίλογο αλλα για να καταλάβω γιατι ειναι καλύτερη η Sony. Δεδομένου κιολας οτι εσυ μου είπες οτι ειναι ιδιες τηλεοράσεις

υ.γ Πως γίνεται ενα μεγαθήριο να βγαζει τηλεόραση με τέτοιο σαπορτ και τα χρώματα να ειναι γελοια και οι αντιθέσεις κακες; Γιατι αφού εχει τη τεχνολογια να κανει κατι τοπ; Κάπως οξύμωρο μου κανει όλο αυτο για αυτο προβληματίζομαι. Όπως είπες ομως θα παω να δω απο κοντά 

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν εχεις στη κατοχή σου Xbox one x και η μοναδική τηλεόραση που μπορει να υποστηρίξει ολες τις δυνατότητες του ειναι η σειρά Q 2018 τι κανεις;

Πραγματικα τα δίνω τα 600 παραπάνω για την Q8fn για αυτα που εχει έξτρα! Ισχύει ομως αυτο που μου είπες οτι ειναι «ιδιες τηλεοράσεις»; Αν όντως έχουν τις ιδιες δυνατότητες στην ποιότητα χρωμάτων και αντίθεσης και σε ολα τότε θα παρω τη qled με κλειστά μάτια (λογο των υπολοίπων). Αν η qled ειναι εξωφρενικά κατώτερη σε ποιότητα εικόνας τοτε να σκεφτώ σοβαρα να παρω την 9005 που δε μπορει να αξιοποιήσει πλήρως το Χ. 

Εδω θελω απάντηση απο εναν γνωστη και ειμαι καλυμμένος. Αλλα Άλεξ αν μου απαντήσεις εσυ θελω να μου πεις τι εννοούσες με το ειναι ιδιες. Ευχαριστω και συγνωμη αν κούρασα αλλα δε παω να αγορασω mp3 και θελω να μη μετανιώσω για την επιλογη.

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναδημοσίευση σχολίου απο ένα παιδί απο ενα αλλο φόρουμ με βρίσκει απολύτως συμφωνο και το αφήνω εδώ  ..(Να σταματησουμε λιγο και την καραμελα με το κορεσμενο χρωμα.
Κουραστηκα να ακουω μυθο και μαλιστα λανθασμενο κι ολας.

Δυναμωστε τον κορεσμο σε οποια tv θελετε. 
"Ζωντανο" το χρωμα δεν θα γινει. Ξερετε γιατι. ?
Γιατι πολυ απλα δεν ειναι υπερκορεσμενο. Ειναι υπερφωτισμενο.
Απλα καποιος καποτε εγραψε για "κορεσμενο" και εμεινε και αναπαραγεται.
Δεν χρειαζεται να εχει ασχοληθει καποιος με calibration.
Απλα ανεβαστε τη φωτεινοτητα χρωματων και θα τα δειτε ολοζωντανα.

Αυτο περι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥ μυθου.
Παμε τωρα και στον ιδιο τον μυθο.

Η σαμσουνγκ δεν ειναι η μονη που δειχνει υπερφωτισμενα χρωματα.
Θα σας πω ενα μυστικο:
Υπαρχει ενα κουμπακι στο μενου που λεγεται color. Αν ανεβασετε τη σταθμη του...μαντεψτε.
Ναι καλα καταλαβατε, ανεβαζει την φωτεινοτητα των πρωτευοντων χρωματων (rgb)

Οσοι λοιπον εχετε σαμσουνγκ και θελετε πιο σωστα χρωματα, απλως μειωστε την φωτεινοτητα πρωτευοντων χρωματων μεσα απο το color ή και των δευτερευοντων μεσα απο το cms.
Οσοι εχετε αλλη μαρκα tv και θελετε "ζωντανα" χρωματα...απλα ανεβαστε την φωτεινοτητα των χρωματων.)  

Marios Rios 

Φίλε αν δεν υπάρχει υπάρχει θέμα λεφτων, πήγαινε στη qled 8 η 9 σειρά είναι η καλύτερες Led τηλεόρασεις στο κόσμο αυτή στιγμή και qled = Gaming = xbox one x με τα καλούδια που προσφέρει, η αμέσως επόμενη επιλογή 3 καλύτερης τηλεόρασεις ( μιλώ για Led τεχνολογία) είναι η Sony 9005 2019 μοντέλο, και ακολουθούν οι επόμενες qled 6 και 7 σειρά. Πολύ εμπιστοσύνης ιστοσελίδα το rtings.com,  με ακρίβεια ολα reviews τους. Οτι και αν πάρεις είτε απο qled, είτε sony 9 σειρά θα είσαι ευχαριστημένος.

Ειναι δεκαδες οι παραμετροι να παρει καποιος tv. Καποτε ηταν τηλεοπτικο και ταινιες. Σημερα μπορει καποιος να θελει μια ακριβη tv καλη και σε αλλα χαρακτηριστικα για αθλητικα, παιχνιδια, σερφαρισμα και λοιπες χρησεις.
Απλα οταν βαθμολογουμε στους επθμερους τομεις μια συσκευη, φροντιζουμε να εχουμε δωσει διαφορετικο βαρος σε καποιους τομεις αναλογως τη σημασια τους. Μάριε ανάλογα με την δικη σου χρήση θα γίνει η επιλογή κατάλληλης τηλεόρασεις για εσένα, για εμένα,  αν όντως έχει επειδή δεν ξέρω τιμές Ελλάδας είμαι απο Κύπρο, αν έχει 600 ευρώ διαφορά απο την qled 8 σειρά, θα εβαζα το οικονομικό παράγοντα στη μέση,  ενω η δικη μου, και η δική σου  χρήση, πάει προς μεριά Samsung λογω του Gaming, μπορει να πηγαίνα για sony. όλα παίζουν το ρόλο τους. 

Τώρα οσο αφορά τα προβλήματα δεν υπερέχει η μια τις αλλης sony vs samsung, είναι νά μήν σου κάτσει τό πρόβλημα, εγώ έχω περάσει και από τά 2 σέρβις. Και γίά  sony ακούγονται καμένα πιξελ  κάί γίά Samsung ανομιομορφιες, πιξελ  κτλ 

Επεξ/σία από woox-2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή κ γω ειμαι στο κυνήγι τou black friday k κοίταζα απο πριν sony fx9005 - samsung q6fn - samsung q7fn to bugdet oriaka to 1000ariko. h q7fn  55 πιστεύω δεν θα παιξει σto black friday διότι η τιμή της δεν μπορει να είναι ίδια η χαμηλότερη της Q6fn (δηλαδη τι θα ριξει την 7 1000 -1100 και θα εχουν την 6 950... θα στοκαρουν 6αρες?) αντιθέτως πιστευώ θα παίξει μπάλα η Q8.
εχοντας δει απο κοντα την sony! δεν μου κερδισε το ματι.. μπορει να εχει 1000 καλα αλλα για μένα τον "ασχετο" δεν μου άρεσε σε αντίθεση με την την Q6 kai akoma kalytera me tin q7 που τις εχω δει να παίζουν και χάλια demo (Mediamarkt) και σουπερ demo. εκλεινα προς την q7  αλλα το Budget ειναι απαγορευτικο για μενα (αν σκεφτείς οτι ξεκίνησα για τηλεοραση 55 με 6-700 ευρω και εχω φτασει στα 1000) Η Q6fn έχω πηγές οτι θα πέσει λίγο κάτω απ την τιμή του σκρούτζ. Τέλος αν έχεις κάρτα στην πειραιως ειναι πολυ δέλεαρ η προσφορά του Public με επιστροφη 20% πχ σε μια τηλεόραση αξιας 1000 ευρω σου επιστρέφει 200 ευρω σε πόντους για αγορες (βενζινες,σουπερ,ηλεκτρονικα μαγαζια...) χτες στην ιδια μόντα μπήκε κ η eurobank με τον Γερμανό.

Επεξ/σία από oliz
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Στο rtings τη Q8fn την εχει καλύτερη απο την 9005,

Η αμερικάνικη QN Q8FN που τεστάρει το rtings αντιστοιχεί στην ευρωπαϊκή QE Q8DN(FALD) που δεν έχει έρθει στην Ελλάδα.

Άρα πιο σωστή σύγκριση της ευρωπαϊκής QE Q8FN είναι Sony X900F vs Samsung Q7FN Side-by-Side Comparison

Η ευρωπαϊκή QE Q8FN (όπως και η QE Q7FN & η QE Q6FN) είναι με οπίσθιο φωτισμό Edge LED στην κάτω πλευρά της tv και ο έλεγχος του οπίσθιου φωτισμού γίνεται σε κάθετες ζώνες - νομίζω 12 .

Αντίθετα η XF9005 είναι με οπίσθιο φωτισμό Full Array Local Dimming - FALD,τα LED είναι σε όλη την πλάτη της tv και χωρίζονται σε ζώνες ελέγχου με μεγαλύτερη ακρίβεια,στην 55XF90 σε 48.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, listener είπε

Η αμερικάνικη QN Q8FN που τεστάρει το rtings αντιστοιχεί στην ευρωπαϊκή QE Q8DN(FALD) που δεν έχει έρθει στην Ελλάδα.

Άρα πιο σωστή σύγκριση της ευρωπαϊκής QE Q8FN είναι Sony X900F vs Samsung Q7FN Side-by-Side Comparison

Η ευρωπαϊκή QE Q8FN (όπως και η QE Q7FN & η QE Q6FN) είναι με οπίσθιο φωτισμό Edge LED στην κάτω πλευρά της tv και ο έλεγχος του οπίσθιου φωτισμού γίνεται σε κάθετες ζώνες - νομίζω 12 .

Αντίθετα η XF9005 είναι με οπίσθιο φωτισμό Full Array Local Dimming - FALD,τα LED είναι σε όλη την πλάτη της tv και χωρίζονται σε ζώνες ελέγχου με μεγαλύτερη ακρίβεια,στην 55XF90 σε 48.

Εισαι απολυτα σωστος και ημουν ενα βημα πριν την αγορα της και δεν το ξερα και απο τι διαβαζα παντου δειχνει οτι δεν το ξερε κανεις.

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/6fbf61528

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, listener είπε

Σωστη ειναι η συγκριση αμερικανικης που κανουν με την sony.

Η αμερικανικη ειναι με full aray και η sony το ιδιο.

Στην ελλαδα πρεπει να βρεις τον αμερικανικο κωδικο ομως.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Καλημέρα. Σορρυ αν βγαίνω οφτοπικ με διαδορετική τηλεόραση, όμως φίλος του forum μου πρότεινε την παρακάτω https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/191925-sharp-40fi5122e-40#homepage-%23tab1 όμως δεν έχω βρει πληροφορίες για το μοντέλο, χρονολογία κλπ, ούτε κάποιο review στο youtube. Έχετε κάποια γνώμη; Το μπάτζετ που διαθέτω είναι 250,00€-300,00€

Δημοσ.

Τελικα για ταινιες/σειρες κατα 55%, 30% single player παιχνιδια απο switch/ps4 απλο και 15% αθλητικα (οταν παιζει ο ολυμπιακος εκτος 😜) που καταλήγουμε; Ανεξαρτήτως τιμής. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nomes είπε

Τελικα για ταινιες/σειρες κατα 55%, 30% single player παιχνιδια απο switch/ps4 απλο και 15% αθλητικα (οταν παιζει ο ολυμπιακος εκτος 😜) που καταλήγουμε; Ανεξαρτήτως τιμής. 

Εδω καταλήγειςhttps://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c8 Oled 😉 ταινίες ειδικά αξεπέραστη, ( η Sony oled επίσης στο ίδιο επίπεδο με την c8 τις lg) Ανεξαρτήτως τιμής, αν δεν θέλεις  oled λόγω burn in που υπάρχει μια πιθανότητα να το πάθεις, έχουν βελτιωθεί τα πράγματα όμως, πάμε στη επόμενη κατηγορία κορυφαίας Led τηλεόρασης στο κόσμο Samsung Q9FN  https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q9fn-q9f-q9-2018, και αμέσως επόμενη κοντά στη q9fn η https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900f . Αυτές η 3 + οποιαδήποτε sony oled tv,  απλά έβαλα την c8 σαν επιλογή, είναι η κορυφαίες τηλεοράσεις στο κόσμο για το 2018. Οποία και αν πάρεις θα είσαι πολύ ευχαριστημένος. Προφανώς μιας η περισσότερη χρήση σου είναι ταινίες,  oled είναι καλύτερη επιλογή για εσένα, αλλά μίας έχουμε και το Gaming, όχι πως υστερεί μια oled αντίθετα μάλιστα, απλά λόγω burn in στατικής εικόνας , και καλύτερης φωτεινοτητας μιας Va Led τηλεόρασης που είναι + για το hdr Gaming, σε σχέση με μια oled που δεν μπορεί να γίνει τόσο φωτεινή, πας σε Led τεχνολογία. Ανεξαρτήτως τιμής εδώ είσαι 😉

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι ωραίος και τα λάθος δικό μου γιατι δεν είπα για ποιες μιλάω (xf9005 q8), αλλά μου απάντησες. Oled τρώνε άκυρο γιατι τόσα λεφτά για τον κίνδυνο του burni in ουτε για πλακα.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, woox-2 είπε

Αναδημοσίευση σχολίου απο ένα παιδί απο ενα αλλο φόρουμ με βρίσκει απολύτως συμφωνο και το αφήνω εδώ  ..(Να σταματησουμε λιγο και την καραμελα με το κορεσμενο χρωμα.
Κουραστηκα να ακουω μυθο και μαλιστα λανθασμενο κι ολας.

Δυναμωστε τον κορεσμο σε οποια tv θελετε. 
"Ζωντανο" το χρωμα δεν θα γινει. Ξερετε γιατι. ?
Γιατι πολυ απλα δεν ειναι υπερκορεσμενο. Ειναι υπερφωτισμενο.
Απλα καποιος καποτε εγραψε για "κορεσμενο" και εμεινε και αναπαραγεται.
Δεν χρειαζεται να εχει ασχοληθει καποιος με calibration.
Απλα ανεβαστε τη φωτεινοτητα χρωματων και θα τα δειτε ολοζωντανα.

Αυτο περι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥ μυθου.
Παμε τωρα και στον ιδιο τον μυθο.

Η σαμσουνγκ δεν ειναι η μονη που δειχνει υπερφωτισμενα χρωματα.
Θα σας πω ενα μυστικο:
Υπαρχει ενα κουμπακι στο μενου που λεγεται color. Αν ανεβασετε τη σταθμη του...μαντεψτε.
Ναι καλα καταλαβατε, ανεβαζει την φωτεινοτητα των πρωτευοντων χρωματων (rgb)

Οσοι λοιπον εχετε σαμσουνγκ και θελετε πιο σωστα χρωματα, απλως μειωστε την φωτεινοτητα πρωτευοντων χρωματων μεσα απο το color ή και των δευτερευοντων μεσα απο το cms.
Οσοι εχετε αλλη μαρκα tv και θελετε "ζωντανα" χρωματα...απλα ανεβαστε την φωτεινοτητα των χρωματων.)  

Marios Rios 

Φίλε αν δεν υπάρχει υπάρχει θέμα λεφτων, πήγαινε στη qled 8 η 9 σειρά είναι η καλύτερες Led τηλεόρασεις στο κόσμο αυτή στιγμή και qled = Gaming = xbox one x με τα καλούδια που προσφέρει, η αμέσως επόμενη επιλογή 3 καλύτερης τηλεόρασεις ( μιλώ για Led τεχνολογία) είναι η Sony 9005 2019 μοντέλο, και ακολουθούν οι επόμενες qled 6 και 7 σειρά. Πολύ εμπιστοσύνης ιστοσελίδα το rtings.com,  με ακρίβεια ολα reviews τους. Οτι και αν πάρεις είτε απο qled, είτε sony 9 σειρά θα είσαι ευχαριστημένος.

Ειναι δεκαδες οι παραμετροι να παρει καποιος tv. Καποτε ηταν τηλεοπτικο και ταινιες. Σημερα μπορει καποιος να θελει μια ακριβη tv καλη και σε αλλα χαρακτηριστικα για αθλητικα, παιχνιδια, σερφαρισμα και λοιπες χρησεις.
Απλα οταν βαθμολογουμε στους επθμερους τομεις μια συσκευη, φροντιζουμε να εχουμε δωσει διαφορετικο βαρος σε καποιους τομεις αναλογως τη σημασια τους. Μάριε ανάλογα με την δικη σου χρήση θα γίνει η επιλογή κατάλληλης τηλεόρασεις για εσένα, για εμένα,  αν όντως έχει επειδή δεν ξέρω τιμές Ελλάδας είμαι απο Κύπρο, αν έχει 600 ευρώ διαφορά απο την qled 8 σειρά, θα εβαζα το οικονομικό παράγοντα στη μέση,  ενω η δικη μου, και η δική σου  χρήση, πάει προς μεριά Samsung λογω του Gaming, μπορει να πηγαίνα για sony. όλα παίζουν το ρόλο τους. 

Τώρα οσο αφορά τα προβλήματα δεν υπερέχει η μια τις αλλης sony vs samsung, είναι νά μήν σου κάτσει τό πρόβλημα, εγώ έχω περάσει και από τά 2 σέρβις. Και γίά  sony ακούγονται καμένα πιξελ  κάί γίά Samsung ανομιομορφιες, πιξελ  κτλ 

Φίλε μου το εχω παρει απόφαση θα παρω ή 8fn ή 9fn αλλα σε ενα αλλο θεμα έμαθα οτι έχουν edge-lit εδω στην Ελλαδα εκτός αν βρεις με full array (δε ξερω που αν ξερεις πες μου).

Την 8 την πηγαν προσφορά αυτη τη στιγμη για bf στα 1300€ (φθηνότερα απο την 7)  αλλα ειναι edge-lit... τι κανω λοιπον; Εχω μπλεχτεί εντελώς 

16 ώρες πριν, listener είπε

Άρα κατα τη γνωμη σου αξίζει περισσότερο η 9005 με full array απο την Q8fn με edge-lit? Προφανώς μιλαμε για καλυτερο πάνελ αλλα αμα τα ζυγίσουμε ολα ποια κερδίζει τη σύγκριση;

16 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Σωστη ειναι η συγκριση αμερικανικης που κανουν με την sony.

Η αμερικανικη ειναι με full aray και η sony το ιδιο.

Στην ελλαδα πρεπει να βρεις τον αμερικανικο κωδικο ομως.

Που μπορω να κοιτάξω για αμερικανικό κωδικο; Στο Ίντερνετ δε βρίσκω κατι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Q9FN είναι Full array. 480 ζώνες. Καμία σχέση με την 9005 σε όλους τους τομείς. Τόσο στη φωτεινότητα όσο στα μαύρα όσο στα χρώματά όσο σε ολα

Η Q8 είναι σχεδόν ίδια με την q7. 

Επεξ/σία από graphist83
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-x900f-vs-samsung-q9fn/585/599

Κοιτα για οποιον δεν τον ενδιαφερουν τα λεφτα παει στην q9 δεν το σηζηταμε.και η sony ομως ειναι κορυφη.εδω στην περιγραφη λενε q9 a bit better than xf.λιγο καλητερη απο την xf.και μιλαμε για μια τβ που την εριξαν στο χιλιαρικο και η αλλη στα 2.για μενα αυτο ειναι το deal της χρονιας απο τηλεοραση.ουτε στην αμερικη ετσι.τωρα ξαναλεω οποιος εχει αλλο ενα χιλιαρικο διαθεσιμο την περνει αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζει το χιλιαρικο παραπανω για μενα.

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...