Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγάλη κοροϊδία τα μεγάλα καταστήματα ειλικρινα 

Η τιμή της Q7FN στο σάιτ της Samsung ειναι 1300€ και η τιμή της Q8FN ειναι 1500€. Αυτές ακριβως τις τιμές βρίσκεις στο Σκρουτζ απο μικρότερα καταστήματα!!!!!!!

Σε αντίθεση με τα μεγάλα που τις έχουν βαλει 1700-1800€ και 2100-2200€ αντιστοιχα, τις υπερκοστολογούν και βαζουν «προσφορες» (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ταυτοχρονα Εν το μεταξύ) και οι προσφορες τους ειναι λιγο πανω απο τις κανονικές τιμές 😂

Black Friday θα ειναι αμα βρω τη Q7fn στα 1100€ και τη Q8fn στα 1300€ αλλιως δεν υφίσταται προσφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η xf9005 πάντως κανονική τιμή 1100€ και την έχουν οι μεγάλοι 1000€ όπως είπαμε παραπανω. 

Επεξ/σία από Marios Rios
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωτσοβολο και media markt εβγαλαν ηδη τιμες σε προσφορες για μπλακ φραιντει!

Επεξ/σία από myranna
Δημοσ.
2 ώρες πριν, myranna είπε

Κωτσοβολο και media markt εβγαλαν ηδη τιμες σε προσφορες για μπλακ φραιντει!

Αυτο δηλαδη ειναι η Black Friday? Προσφορες σε συγκεκριμένα προϊόντα που δε τους έχουν φύγει;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Και παλι σε ευχαριστώ διότι δεν ειχα σκεφτεί να την ανοίξουν μπροστά μου τη τηλεόραση! Εισαι ωραιος

Αχαχαχα έκλεισε τότε 

Τωρα γιατι μου το κανεις αυτο και με μπερδεύεις; 😂

Υποστηριζει freesync αυτη; Και δεν ειναι καν triluminos ρε φιλαράκι.

Θελω οτι πιο κοντά σε τεχνολογια Oled έστω με τη πατέντα στις led (qled, triluminos, nano cell) και να υποστηρίζει freesync για τα games... εκτός αυτού εχει και αλλα έξτρα που με ελκύουν για την αφορά της!!

Επειδη δεν εχω καμια εμπειρία με τηλεοράσεις αν θες πες μου γιατι ειναι ανώτερη η Sony που προτεινες κατα τη γνωμη σου απο τη Q7fn...

Σε ευχαριστώ 

————————————————————————

Παντως πολυ φοβαμαι μάγκες οτι η Black Friday ειναι εντελώς κοροϊδία! Στα public ξεκίνησε υποτίθεται η εβδομάδα και η τηλεόραση έμεινε στα ιδια χρήματα προς το παρων

Ενω το πρώτο μοντέλο της φετινής σειράς (q6fn) και συγκεκριμένα οι 75 ίντσες έπεσε απο 3700€ στα 2000€. Σε οτι τους εχει ξεμείνει δηλαδη θα ρίξουν τις τιμές απο οτι βλέπω και θα με ξενερώσουν ασχημα 

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/b38347555

Κοίτα στα features αν έχει triluminos

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mikele13- είπε

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/b38347555

Κοίτα στα features αν έχει triluminos

Το τσέκαρα καλύτερα οταν μου το είπε ο Άλεξ φίλε μου σωστός εισαι! Το 1000ρικο ειναι τερμα ελκυστικό για τη τηλεόραση αλλα η σειρά της Samsung φέτος δε παίζεται κατα τη γνωμη μου. Και μόνο το freesync να σκεφτείς αξιζει η Q7FN ακομα και στα 1369...συν καλύτερα ηχεία, συν τερμα καλυτερο χειριστήριο, συν ομορφιά κλπ κλπ. Παρόλα αυτα επειδή ασχολούμαι με το άθλημα μόνο λίγες μέρες και ξερω μόνο όσα διαβάζω και ψάχνω... πες μου αν ξερεις κάποιες ουσιαστικές διαφορες που εχει η 9005 και υπερέχει σε σχέση με τη qled να με βοηθησεις λιγο στην επιλογή. Και η γνωμη σου για το freesync ποια ειναι; Δεν αξίζει να επενδύσω και μόνο λογο αυτού; Θελω να κουμπωσω πανω και Xbox one x να σημειώσω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το freesync σε περιορίζει στα 1080p μόνο συν ότι θα πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα όσο αφορά την gaming εμπειρία.

Γνώμη μου, δεν είναι λόγος να πάρεις την samsung για το freesync.

Μόλις πριν μισή ώρα έκανα παραγγελία για φίλο που ζει επαρχία,την 9005 στα 1000 ευρώ από Κωτσόβολο στην οποία θα κουμπωσουν xbox one x και ps4 pro....

Η αγορά της θα αφορά μόνο gaming, έχει αρκετά χαμηλό input lag.

Τα περί ομορφιάς κλπ είναι καθαρά θέμα γούστου..

Επεξ/σία από mikele13-
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Αυτο δηλαδη ειναι η Black Friday? Προσφορες σε συγκεκριμένα προϊόντα που δε τους έχουν φύγει;

Δεν ξερω αν ειναι σε προιοντα που δνε τους εχουν φυγει...Εγω προσωπικα εψαχνα για αφυγραντηρα, στο Κωτσοβολο τα δυο μοντελα που ειδα σε προσφορα για την μπλακ ειναι απο τα δυνατα ονοματα..Γενικα καμια σχεση το τι παιζει εδω με την μπλακ σε σχεση με τον πανζουρλισμο και τις οντως απιστευτες προσφορες που γινονται στην Αμερικη.Η γενικη λογικη ειναι το ξεστοκαρισμα παντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, mikele13- είπε

Το freesync σε περιορίζει στα 1080p μόνο συν ότι θα πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα όσο αφορά την gaming εμπειρία.

Γνώμη μου, δεν είναι λόγος να πάρεις την samsung για το freesync.

Μόλις πριν μισή ώρα έκανα παραγγελία για φίλο που ζει επαρχία,την 9005 στα 1000 ευρώ από Κωτσόβολο στην οποία θα κουμπωσουν xbox one x και ps4 pro....

Η αγορά της θα αφορά μόνο gaming, έχει αρκετά χαμηλό input lag.

Τα περί ομορφιάς κλπ είναι καθαρά θέμα γούστου..

Εχω δει παρουσιάσεις στο εξωτερικό απο gamers και παίζουν σε κανονική (4κ) ανάλυση το freesync (στις qled) ... δε το εχω καταλάβει αυτο με το 1080p που λες αν και το διάβασα καπου! Τι να πω μαλλον θα παω να δω απο κοντά 9005 να συγκρίνω. Σε ευχαριστώ φίλε 💪🏻

Επεξ/σία από Marios Rios
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Marios Rios είπε

Εχω δει παρουσιάσεις στο εξωτερικό απο gamers και παίζουν σε κανονική (4κ) ανάλυση το freesync (στις qled) ... δε το εχω καταλάβει αυτο με το 1080p που λες αν και το διάβασα καπου! Τι να πω μαλλον θα παω να δω απο κοντά 9005 να συγκρίνω. Σε ευχαριστώ φίλε 💪🏻

Δεν θα δεις τιποτα απο κοντα αν δεν παρεις υλικο δικο σου να το βαλεις και στις 2.αυτο που θα δεις ειναι ενα επεξεργασμενο βιντεο στην samsung που θα σου τρεχουν τα σαλια

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, myranna είπε

Δεν ξερω αν ειναι σε προιοντα που δνε τους εχουν φυγει...Εγω προσωπικα εψαχνα για αφυγραντηρα, στο Κωτσοβολο τα δυο μοντελα που ειδα σε προσφορα για την μπλακ ειναι απο τα δυνατα ονοματα..Γενικα καμια σχεση το τι παιζει εδω με την μπλακ σε σχεση με τον πανζουρλισμο και τις οντως απιστευτες προσφορες που γινονται στην Αμερικη.Η γενικη λογικη ειναι το ξεστοκαρισμα παντως

Προσωπικά δε βρήκα ουτε μια αληθινή προσφορά μέχρι στιγμής.. ολα τα προϊόντα ειναι υπερκοστολογημενα και η «εκπτωση» τα επαναφέρει στη φυσιολογικη τιμή της αγοράς! Και μάλιστα πολλές φορες πανω απο τα φυσιολογικά 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Marios Rios είπε

Προσωπικά δε βρήκα ουτε μια αληθινή προσφορά μέχρι στιγμής.. ολα τα προϊόντα ειναι υπερκοστολογημενα και η «εκπτωση» τα επαναφέρει στη φυσιολογικη τιμή της αγοράς! Και μάλιστα πολλές φορες πανω απο τα φυσιολογικά 

Στα περισσοτερα που ειδα ναι.Πχ κοιτουσαμε για πλυντηριο με την μανα μου και με μια φιλη ψυγειο.Βεβαια εγω το μοντελο που ειδα ειναι 130 κατω  (για τον αφυγραντηρα λεω) απο την αρχικη τιμη του Κωτσοβολου και απ οτι τσεκαρα στο σκρουτζ περιπου 100 κατω απο το φθηνοτερο εκτος μπλακ.100 ευρω νομιζω τα λες καλο deal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν θα δεις τιποτα απο κοντα αν δεν παρεις υλικο δικο σου να το βαλεις και στις 2.αυτο που θα δεις ειναι ενα επεξεργασμενο βιντεο στην samsung που θα σου τρεχουν τα σαλια

Δηλαδη η Samsung παιζει επεξεργασμένα βίντεο και η Sony οχι; Στη Samsung ειναι απατεώνες και στη Sony τα καλα (χαζά) παιδια που δε το κάνουν;  Μου φαίνεται κάπως απιστευτο σαν ενδεχόμενο (εννοώ οτι προφανώς και οι δυο θα χρησιμοποιούν επεξεργασμένα βίντεο).

Ετσι και αλλιως ομως θα ζητήσω να δω την οθονη με μια ταινία, ενα βίντεο κλιπ, ενα ελληνικό καναλι κλπ δε θα αρκεστώ στα βιντεάκια της Samsung σα χαλβάς 😜

Παντως σε κριτικές για 9005 διάβασα μέχρι και για απαράδεκτο τηλεκοντρόλ ενώ για τις qled τίποτα αρνητικό...... τι να πω

6 λεπτά πριν, myranna είπε

Στα περισσοτερα που ειδα ναι.Πχ κοιτουσαμε για πλυντηριο με την μανα μου και με μια φιλη ψυγειο.Βεβαια εγω το μοντελο που ειδα ειναι 130 κατω  (για τον αφυγραντηρα λεω) απο την αρχικη τιμη του Κωτσοβολου και απ οτι τσεκαρα στο σκρουτζ περιπου 100 κατω απο το φθηνοτερο εκτος μπλακ.100 ευρω νομιζω τα λες καλο deal

Αν όντως η κανονική τιμή του αφυγραντηρα ήταν 100 πανω τότε φυσικά και το λες καλο ντιλ. Σε ποιον αναφέρεσαι; Δώσε ενα λινκ 

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ.

Το βιντεο της samsung ειναι ετη φωτος μπροστα απο τα αλλα.εδω εχω μια samsung 15 μοντελο 4κ. Ju6000.που αν δεις το demo της θα πεσεις κατω.ακομα δεν το πιανουν οι αλλες εταιριες και ας εχουμε 2018

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Το βιντεο της samsung ειναι ετη φωτος μπροστα απο τα αλλα.εδω εχω μια samsung 15 μοντελο 4κ. Ju6000.που αν δεις το demo της θα πεσεις κατω.ακομα δεν το πιανουν οι αλλες εταιριες και ας εχουμε 2018

Τι να πω αδερφέ.. η αλήθεια ειναι πως η Samsung στο marketing δε παίζεται!! Θεωρείς κακή τηλεόραση τη Q7FN?

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Δηλαδη η Samsung παιζει επεξεργασμένα βίντεο και η Sony οχι; Στη Samsung ειναι απατεώνες και στη Sony τα καλα (χαζά) παιδια που δε το κάνουν;  Μου φαίνεται κάπως απιστευτο σαν ενδεχόμενο (εννοώ οτι προφανώς και οι δυο θα χρησιμοποιούν επεξεργασμένα βίντεο).

Ετσι και αλλιως ομως θα ζητήσω να δω την οθονη με μια ταινία, ενα βίντεο κλιπ, ενα ελληνικό καναλι κλπ δε θα αρκεστώ στα βιντεάκια της Samsung σα χαλβάς 😜

Παντως σε κριτικές για 9005 διάβασα μέχρι και για απαράδεκτο τηλεκοντρόλ ενώ για τις qled τίποτα αρνητικό...... τι να πω

Αν όντως η κανονική τιμή του αφυγραντηρα ήταν 100 πανω τότε φυσικά και το λες καλο ντιλ. Σε ποιον αναφέρεσαι; Δώσε ενα λινκ 

κανε μια βολτα εδω μεσα σε θεμα που εχει ανοιξει ενα παλικαρι σχετικα με το q9fn  και θα καταλαβεις αν υπαρχει η οχι αρνητικο για τις qled  και την αντιμετωπιση απο samsung

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...