Marios Rios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Εχω βαλει στο μάτι τη Samsung QLED QE55Q7FN 55" Τηλεόραση Smart 4K TV για να κουμπώσω πανω Xbox one x Α) Υπάρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτά; Και γενικά αξίζει αυτα τα λεφτά; Στο Σκρουτζ παιζει στα 1280€ αυτη τη στιγμη και στα πολυκαταστήματα 1370€ (προσφορές αν κρίνω απο εξωτερικό). Β) Επειδη προφανώς περιμενω τη Black Friday να παω να τη τσιμπήσω λέτε να πέσει και αλλο η τιμή της; Γ) Υπάρχει και η Samsung QLED QE55Q6FN 55" (ακριβως προηγούμενο μοντέλο της φετινής σειράς απο αυτη που ανέφερα) στα 950€ τιμή Σκρουτζ... τα 300+ ευρο παραπάνω που κανει η πρώτη τα αξίζει σε σχέση με αυτη; Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Marios Rios
yositosi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 οι πωλήσεις τηλεοράσεων φέτος δεν πήγαν πολύ δυνατά, οπότε είναι δεδομένο ότι θα παίξουν δυνατές προσφορές στο black friday για να γίνει ξεστοκάρισμα αλλά και για να πιαστούν στόχοι πωλήσεων. ΛΟΓΙΚΑ από αυτό το Σάββατο θα αρχίσουν σιγά σιγά όλοι... άρα στη θέση σου θα περίμενα λίγο να δω τι παίζει. 1
Marios Rios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, yositosi είπε οι πωλήσεις τηλεοράσεων φέτος δεν πήγαν πολύ δυνατά, οπότε είναι δεδομένο ότι θα παίξουν δυνατές προσφορές στο black friday για να γίνει ξεστοκάρισμα αλλά και για να πιαστούν στόχοι πωλήσεων. ΛΟΓΙΚΑ από αυτό το Σάββατο θα αρχίσουν σιγά σιγά όλοι... άρα στη θέση σου θα περίμενα λίγο να δω τι παίζει. Φίλε σε ευχαριστώ για τη πληροφορία οτι δε τράβηξαν φέτος οι tv δε το ήξερα. Εχεις δίκιο σίγουρα θα προσπαθήσουν να ξεστοκαρουν Και ναι εννοείται πως περιμενω τη κατάλληλη στιγμη. Ελπίζω μόνο να γίνουν δυνατές εκπτώσεις διότι τις προηγούμενες δυο φορες δεν εχω ψωνίσει και δεν εχω καμια εμπειρία με Black Friday!!! Δε ξερω καθολου τι να περιμενω ..
yositosi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Φίλε σε ευχαριστώ για τη πληροφορία οτι δε τράβηξαν φέτος οι tv δε το ήξερα. Εχεις δίκιο σίγουρα θα προσπαθήσουν να ξεστοκαρουν Και ναι εννοείται πως περιμενω τη κατάλληλη στιγμη. Ελπίζω μόνο να γίνουν δυνατές εκπτώσεις διότι τις προηγούμενες δυο φορες δεν εχω ψωνίσει και δεν εχω καμια εμπειρία με Black Friday!!! Δε ξερω καθολου τι να περιμενω .. οι καλύτερες εποχές για να αγοράσεις TV είναι είτε στο black friday οπου όμως παίζουν συγκεκριμένοι κωδικοί σε promo, είτε αμέσως μετά τα Χριστούγεννα όπου από τη μια κάθονται οι πωλήσεις αφού έχουν όλοι ξηλωθεί στις γιορτές (μιλάω για Γενάρη δηλαδή), και από την άλλη σκουντάνε αποθέματα για να έρθουν σιγά σιγά την Ανοιξη τα νέα μοντέλα, όπου παίζουν σαφέστατα περισσότερα μοντέλα high end τηλεοράσεων σε πολύ δυνατές τιμές 1
chrisgewrgi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μη κανεις για μενα το λαθος και παρεις τηλεοραση απο το σκρουτζ.διαλεξε καλο καταστημα.να εχει δυνατο doa.2 φορες που χρειαστηκα doa τα public μου το προτειναν και μονοι τους.κανεις αγορα και στο ταμειο σου λενε κρατα την συσκευασια για 14 μερες μην χρειαστει αλλαγη. 1
Marios Rios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yositosi είπε οι καλύτερες εποχές για να αγοράσεις TV είναι είτε στο black friday οπου όμως παίζουν συγκεκριμένοι κωδικοί σε promo, είτε αμέσως μετά τα Χριστούγεννα όπου από τη μια κάθονται οι πωλήσεις αφού έχουν όλοι ξηλωθεί στις γιορτές (μιλάω για Γενάρη δηλαδή), και από την άλλη σκουντάνε αποθέματα για να έρθουν σιγά σιγά την Ανοιξη τα νέα μοντέλα, όπου παίζουν σαφέστατα περισσότερα μοντέλα high end τηλεοράσεων σε πολύ δυνατές τιμές Σε ευχαριστώ! Άρα τη καταλληλότερη περίοδο πήρα την απόφαση να σαι καλα 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε Μη κανεις για μενα το λαθος και παρεις τηλεοραση απο το σκρουτζ.διαλεξε καλο καταστημα.να εχει δυνατο doa.2 φορες που χρειαστηκα doa τα public μου το προτειναν και μονοι τους.κανεις αγορα και στο ταμειο σου λενε κρατα την συσκευασια για 14 μερες μην χρειαστει αλλαγη. Οχι οχι εννοείται φιλε Αυτο που σκέφτηκα να κανω ειναι να παω στις 23 στο The mall που εχει Κωτσόβολο, public και plaisio (και οι τρεις πουλάνε τη συγκεκριμένη tv) και να αγορασω τη καλύτερη προσφορά. Με την εγγύηση ξερεις τι παιζει καθολου; Η συγκεκριμένη λεει 2 έτη αλλα φυσικά θα παρω και 5ετια απο το κατάστημα ——————————————————————— https://www.public.gr/product/tileorasi-samsung-55-smart-qled-4k-hdr-qe55q7fnatxxh/prod9000754pp/ Εδω το public εχει αυτη τη στιγμη τη καλύτερη προσφορά στα 1369€ με δώρο 5ετη εγγύηση... στις 23 ειναι δεδομένο οτι θα πέσει η τιμή ή μπορει και να μη πέσει καθολου; Υπάρχει αυτο το ενδεχόμενο παιδες; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Marios Rios
yositosi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Γενικά εγώ είμαι κάθετος κατά των Online αγορών τηλεοράσεων γιατί ΠΑΝΤΑ παίζει το μεγάλο ρίσκο να χτυπηθεί από την μεταφορική και να παραληφθεί με σπασμένο πάνελ, κατάσταση η οποία είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ πονοκέφαλος για οποιονδήποτε αγοραστή μιας και στο τέλος καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι ιπτάμενος ιπποπόταμος. Για αυτό και μόνο το θεωρώ σαφέστατα προτιμότερο να πληρωθεί η όποια διαφορά και να έχεις την ησυχία στο κεφάλι σου ότι τους έβαλες στο κατάστημα να την ανοίξουν και να τη δεις ότι πράγματι αυτό που αγοράζεις ειναι 100% οκ. 1
manoskost Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Marios Rios είπε Σε ευχαριστώ! Άρα τη καταλληλότερη περίοδο πήρα την απόφαση να σαι καλα Οχι οχι εννοείται φιλε Αυτο που σκέφτηκα να κανω ειναι να παω στις 23 στο The mall που εχει Κωτσόβολο, public και plaisio (και οι τρεις πουλάνε τη συγκεκριμένη tv) και να αγορασω τη καλύτερη προσφορά. Με την εγγύηση ξερεις τι παιζει καθολου; Η συγκεκριμένη λεει 2 έτη αλλα φυσικά θα παρω και 5ετια απο το κατάστημα ——————————————————————— https://www.public.gr/product/tileorasi-samsung-55-smart-qled-4k-hdr-qe55q7fnatxxh/prod9000754pp/ Εδω το public εχει αυτη τη στιγμη τη καλύτερη προσφορά στα 1369€ με δώρο 5ετη εγγύηση... στις 23 ειναι δεδομένο οτι θα πέσει η τιμή ή μπορει και να μη πέσει καθολου; Υπάρχει αυτο το ενδεχόμενο παιδες; Εννοειται αγορα samsung με 5ετη εγγυηση, μην κανεις το λαθος και δεν την παρεις. 1
mikele13- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Marios Rios είπε Σε ευχαριστώ! Άρα τη καταλληλότερη περίοδο πήρα την απόφαση να σαι καλα Οχι οχι εννοείται φιλε Αυτο που σκέφτηκα να κανω ειναι να παω στις 23 στο The mall που εχει Κωτσόβολο, public και plaisio (και οι τρεις πουλάνε τη συγκεκριμένη tv) και να αγορασω τη καλύτερη προσφορά. Με την εγγύηση ξερεις τι παιζει καθολου; Η συγκεκριμένη λεει 2 έτη αλλα φυσικά θα παρω και 5ετια απο το κατάστημα ——————————————————————— https://www.public.gr/product/tileorasi-samsung-55-smart-qled-4k-hdr-qe55q7fnatxxh/prod9000754pp/ Εδω το public εχει αυτη τη στιγμη τη καλύτερη προσφορά στα 1369€ με δώρο 5ετη εγγύηση... στις 23 ειναι δεδομένο οτι θα πέσει η τιμή ή μπορει και να μη πέσει καθολου; Υπάρχει αυτο το ενδεχόμενο παιδες; Εγώ έστω με λίγα χρήματα παραπάνω, θα τσιμπαγα αυτή εδώ... https://www.public.gr/product/tileorasi-sony-55-smart-led-ultra-hd-hdr-kd55xf9005baep/prod8980211pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat2810338pp&sn_id=prod8980211pp 2
Marios Rios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/11/2018 στις 8:39 ΠΜ, yositosi είπε Γενικά εγώ είμαι κάθετος κατά των Online αγορών τηλεοράσεων γιατί ΠΑΝΤΑ παίζει το μεγάλο ρίσκο να χτυπηθεί από την μεταφορική και να παραληφθεί με σπασμένο πάνελ, κατάσταση η οποία είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ πονοκέφαλος για οποιονδήποτε αγοραστή μιας και στο τέλος καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι ιπτάμενος ιπποπόταμος. Για αυτό και μόνο το θεωρώ σαφέστατα προτιμότερο να πληρωθεί η όποια διαφορά και να έχεις την ησυχία στο κεφάλι σου ότι τους έβαλες στο κατάστημα να την ανοίξουν και να τη δεις ότι πράγματι αυτό που αγοράζεις ειναι 100% οκ. Και παλι σε ευχαριστώ διότι δεν ειχα σκεφτεί να την ανοίξουν μπροστά μου τη τηλεόραση! Εισαι ωραιος Στις 17/11/2018 στις 9:54 ΠΜ, manoskost είπε Εννοειται αγορα samsung με 5ετη εγγυηση, μην κανεις το λαθος και δεν την παρεις. Αχαχαχα έκλεισε τότε Στις 17/11/2018 στις 1:34 ΜΜ, mikele13- είπε Εγώ έστω με λίγα χρήματα παραπάνω, θα τσιμπαγα αυτή εδώ... https://www.public.gr/product/tileorasi-sony-55-smart-led-ultra-hd-hdr-kd55xf9005baep/prod8980211pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat2810338pp&sn_id=prod8980211pp Τωρα γιατι μου το κανεις αυτο και με μπερδεύεις; 😂 Υποστηριζει freesync αυτη; Και δεν ειναι καν triluminos ρε φιλαράκι. Θελω οτι πιο κοντά σε τεχνολογια Oled έστω με τη πατέντα στις led (qled, triluminos, nano cell) και να υποστηρίζει freesync για τα games... εκτός αυτού εχει και αλλα έξτρα που με ελκύουν για την αφορά της!! Επειδη δεν εχω καμια εμπειρία με τηλεοράσεις αν θες πες μου γιατι ειναι ανώτερη η Sony που προτεινες κατα τη γνωμη σου απο τη Q7fn... Σε ευχαριστώ ———————————————————————— Παντως πολυ φοβαμαι μάγκες οτι η Black Friday ειναι εντελώς κοροϊδία! Στα public ξεκίνησε υποτίθεται η εβδομάδα και η τηλεόραση έμεινε στα ιδια χρήματα προς το παρων Ενω το πρώτο μοντέλο της φετινής σειράς (q6fn) και συγκεκριμένα οι 75 ίντσες έπεσε απο 3700€ στα 2000€. Σε οτι τους εχει ξεμείνει δηλαδη θα ρίξουν τις τιμές απο οτι βλέπω και θα με ξενερώσουν ασχημα Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Marios Rios
chrisgewrgi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μερικα μαγαζια ειναι οκ.στο plasio εχει την xf9005 999 ευρω αυτην την στιγμη.
alexakos89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Και παλι σε ευχαριστώ διότι δεν ειχα σκεφτεί να την ανοίξουν μπροστά μου τη τηλεόραση! Εισαι ωραιος Αχαχαχα έκλεισε τότε Τωρα γιατι μου το κανεις αυτο και με μπερδεύεις; 😂 Υποστηριζει freesync αυτη; Και δεν ειναι καν triluminos ρε φιλαράκι. Θελω οτι πιο κοντά σε τεχνολογια Oled έστω με τη πατέντα στις led (qled, triluminos, nano cell) και να υποστηρίζει freesync για τα games... εκτός αυτού εχει και αλλα έξτρα που με ελκύουν για την αφορά της!! Επειδη δεν εχω καμια εμπειρία με τηλεοράσεις αν θες πες μου γιατι ειναι ανώτερη η Sony που προτεινες κατα τη γνωμη σου απο τη Q7fn... Σε ευχαριστώ ———————————————————————— Παντως πολυ φοβαμαι μάγκες οτι η Black Friday ειναι εντελώς κοροϊδία! Στα public ξεκίνησε υποτίθεται η εβδομάδα και η τηλεόραση έμεινε στα ιδια χρήματα προς το παρων Ενω το πρώτο μοντέλο της φετινής σειράς (q6fn) και συγκεκριμένα οι 75 ίντσες έπεσε απο 3700€ στα 2000€. Σε οτι τους εχει ξεμείνει δηλαδη θα ρίξουν τις τιμές απο οτι βλέπω και θα με ξενερώσουν ασχημα αν δεν ειναι η 9005 TRILUMINOS™ ποια ειναι? η 9005 ειναι ιδια με την Q8 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από alexakos89 1
Marios Rios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Μερικα μαγαζια ειναι οκ.στο plasio εχει την xf9005 999 ευρω αυτην την στιγμη. Αδερφέ πριν που άνοιξα το λινκ του φίλου πιο πανω για την xf9005 στα public έδειχνε κοντά 1600€ και τωρα δείχνει 999€ και αυτοι! Αξίζει λες αντί για τη q7fn? Freesync υποστηρίζει; 46 λεπτά πριν, alexakos89 είπε αν δεν ειναι η 9005 TRILUMINOS™ ποια ειναι? η 9005 ειναι ιδια με την Q8 Η Q8 κανει 400 παραπάνω (αρχική τιμή)... αέρας κοπανιστός; Παντως αυτη τη στιγμη κανει 1000 η xf9005 και 2000 η q8 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Marios Rios
alexakos89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Αδερφέ πριν που άνοιξα το λινκ του φίλου πιο πανω για την xf9005 στα public έδειχνε κοντά 1600€ και τωρα δείχνει 999€ και αυτοι! Αξίζει λες αντί για τη q7fn? Freesync υποστηρίζει; Η Q8 κανει 400 παραπάνω (αρχική τιμή)... αέρας κοπανιστός; Παντως αυτη τη στιγμη κανει 1000 η xf900 και 2000 η q8 freesync οχι δεν υποστηρίζει. Η 9005 για 2η χρονια καλυτερη TV LED. recommended ! 1 1
Marios Rios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, alexakos89 είπε freesync οχι δεν υποστηρίζει. Η 9005 για 2η χρονια καλυτερη TV LED. recommended ! Δε μπορώ να πω οτι δε με έχετε βαλει στο τρυπακι τωρα για την 9005... γιατι ομως τετοια διαφορα στη τιμή με την Q8 αν το μόνο που αλλάζει ειναι το freesync? Επίσης μπήκα τώρα στο σάιτ της Sony και η xf9005 ειναι μοντέλο 18... πως βγήκε δυο φορες η καλύτερη led? Εχω μπλέξει τα μπούτια μου τωρα εντελώς 😅🤣 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Marios Rios
Προτεινόμενες αναρτήσεις