pankostas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Και εγώ έχω κάνει παραγγελία από Gearbest , με EU Priority , και εδώ 3-12 ήταν Γερμανία. Η αποστολή έγραφε DHL αλλά μου έδωσαν tracking number ΕΛΤΑ . Άρα πιθανόν δεν είναι η κούριερ DHL, αλλά πιθανόν τα γερμανικά ταχυδρομεία? Κάπου το άκουσα αυτό. Άρα πιθανόν θα έρθει με απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ ή με ΕΛΤΑ κούριερ? Το tracking number είναι CY0000000000DE. Κάποιος ακόμα είχε τέτοιο tracking.
Madmaf Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Σημερα συμπληρωνω 10 ημερες στο αναμονής απο DHL. Επικοινώνησα μαζι τους και μου ειπαν τελος εβδομαδας, δλδ 10 εργάσιμες. Και θα παραδωθει με Courier οχι με ΕΛΤΑ. 😟😵
angelospk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα παίδες, επιτέλους βρήκα ένα ανάλογο thread με ομοιοπαθούντες! Εγώ παρήγγειλα 14 Νοεμβρ και σήμερα μου έβγαλε στο tracking ότι έφτασε (?) Ελλάδα: Επίσης, έβγαλε πάνω αριστερά στο 17track ένα ΕΛΤΑ με ερωτηματικό. Ξέρει κανείς πόσο θα χρειαστεί να περιμένω και αν μπορώ να το παρακολουθώ κάπως, ή απλά θα μου έρθει ουρανοκατέβατο το δέμα; 2018-12-10 05:52 The shipment has arrived in the destination country 2018-12-01 06:51 Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html ) 2018-12-01 01:22 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center 2018-11-30 14:44 Radefeld, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin 2018-11-14 19:07 The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, angelospk είπε Καλημέρα παίδες, επιτέλους βρήκα ένα ανάλογο thread με ομοιοπαθούντες! Εγώ παρήγγειλα 14 Νοεμβρ και σήμερα μου έβγαλε στο tracking ότι έφτασε (?) Ελλάδα: Επίσης, έβγαλε πάνω αριστερά στο 17track ένα ΕΛΤΑ με ερωτηματικό. Ξέρει κανείς πόσο θα χρειαστεί να περιμένω και αν μπορώ να το παρακολουθώ κάπως, ή απλά θα μου έρθει ουρανοκατέβατο το δέμα; 2018-12-10 05:52 The shipment has arrived in the destination country 2018-12-01 06:51 Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html ) 2018-12-01 01:22 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center 2018-11-30 14:44 Radefeld, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin 2018-11-14 19:07 The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically Δώσε την μορφή του tracking number.
Madmaf Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 7/12/2018 στις 4:54 ΜΜ, a4ex είπε Κανένα θέμα με τελωνείο. Ήρθε κατευθείαν από Γερμανία στη πόρτα μου. Τελικά είναι συγκεκριμένες οι μέρες που παίρνει να έρθει από Γερμανία, έως 10 max. Μου εστειλαν μνμ απο DHL παραλαμβανω σημερα 🎉🎉🎉 10 ημερες απο Γερμανία και ευτυχώς χωρις κανενα προβλημα με τελωνείο.
angelospk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Με γεια Madmaf, καλώς να το δεχτείς! Κ θενξ για την ενημέρωση Λοιπόν το tracking number μου είναι της μορφής CYxxxxDE
Madmaf Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, angelospk είπε Με γεια Madmaf, καλώς να το δεχτείς! Κ θενξ για την ενημέρωση Λοιπόν το tracking number μου είναι της μορφής CYxxxxDE Τοτε μαλλον και συ με courier θα παραλαβεις. Και το δικο μου τετοιας μορφης ηταν και οταν μπηκε Ελλάδα μου εστειλαν νεο tracking 10ψηφιο, μονο αριθμους.
angelospk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 χμμμ οκέι..! Να ρωτήσω πού να το περιμένω; mail; σμσ; Γτ δεν εχω δει τιποτα ακομα και ανησυχω λιγακι
pankostas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Απ' ότι κατάλαβα κάποιοι παραλαμβάνουν με DHL και άλλοι με ΕΛΤΑ κούριερ!
a4ex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Πιστεύω αν έχεις tracking CYxxxxDE, παραλαμβάνεις από DHL. Πάντως μετά το μύνημα Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country ... μετράμε 10 μέρες και έρχεται. Επίσης αν πάρεις τηλ θα σου πούνε τι να περιμένεις. Επίσης ψάχνοντας σε διάφορα site της DHL (global, great ,DHL packet ...) ανανεώνονται σε διαφορετικούς χρόνους. Το δικό μου όταν έφτασε Ελλάδα το είδα πρώτα στο global και από εκεί είχε άλλο tracking number σε μορφή JJDxxxxxxxxx. Αλλά δεν έχει νόημα, γιατί όταν έφτασε το παρέλαβα την ίδια μέρα!!!
angelospk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά..! με λίγο ψάξιμο βρήκα (κάπως τυχαία αυτό που ήθελα! Λογικά αύριο θα είναι εδώ Δεν έχω ξανακάνει παραγγελία με τέτοιο τρόπο και το βρήκα αρκετά μπερδευτικό, ιδιαίτερα για κάποιον που δν έχει ξανασυναναστραφεί με παραγγελίες, γιατί στην ουσία δε με ειδοποίησε κάπου, μόνος μου βρήκα το άλλο νούμερο
pankostas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Και εμένα έχει CY000000000DE, αλλά στο gearbest στο tracking , γράφει: Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx ). Και φαίνεται πλέον μόνο στα ΕΛΤΑ ότι έχει αναχωρήσει 3-12 από Γερμανια. Τίποτα άλλο. Στο site DHL δεν φαίνεται τίποτα παρά μονο στο site των Ελτα.
Hackgeo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω από το GearBest το mi pad 4 στα 160 ευρώ.... εάν βάλω priority line ( Netherlands registered) θα περάσει τελωνείο?
isay Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Hackgeo είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω από το GearBest το mi pad 4 στα 160 ευρώ.... εάν βάλω priority line ( Netherlands registered) θα περάσει τελωνείο? Θεωρητικά οχι, αλλα επειδή μιλάμε για το gearbest ποτέ δεν μπορεις να εισαι σίγουρος για το πως θα το στειλουν. Προταση μου : Καλύτερα δώσε ελαχιστα παραπάνω και πάρε τα απο το bangood επιλεγοντας μεθοδο αποστολής (ΚΑΙ στο καλαθι) Priority Direct Mail -> https://www.banggood.com/Original-Box-XIAOMI-Mi-Pad-4-Snapdragon-660-3G-RAM-32G-8-Inch-MIUI-11_0-OS-Tablet-PC-p-1316057.html?ID=224&cur_warehouse=CN Πολύ πιο σοβαρο μαγαζι και με καραδοκιμασμενο τροπο αποστολης
Hackgeo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Οπότε bangood και priority. Direct email δεν έχει τελωνείο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα