Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ έχω κάνει παραγγελία από Gearbest  , με EU Priority , και εδώ 3-12 ήταν Γερμανία. Η αποστολή έγραφε DHL αλλά μου έδωσαν tracking number ΕΛΤΑ . Άρα πιθανόν δεν είναι η κούριερ DHL, αλλά πιθανόν τα γερμανικά ταχυδρομεία? Κάπου το άκουσα αυτό. Άρα πιθανόν θα έρθει με απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ ή με ΕΛΤΑ κούριερ?

Το tracking number είναι CY0000000000DE. Κάποιος ακόμα είχε τέτοιο tracking.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημερα συμπληρωνω 10 ημερες στο αναμονής απο DHL. Επικοινώνησα μαζι τους και μου ειπαν τελος εβδομαδας, δλδ 10 εργάσιμες. Και θα παραδωθει με Courier οχι με ΕΛΤΑ. 

😟😵

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

επιτέλους βρήκα ένα ανάλογο thread με ομοιοπαθούντες!

Εγώ παρήγγειλα 14 Νοεμβρ και σήμερα μου έβγαλε στο tracking ότι έφτασε (?) Ελλάδα:

Επίσης, έβγαλε πάνω αριστερά στο 17track ένα ΕΛΤΑ με ερωτηματικό. Ξέρει κανείς πόσο θα χρειαστεί να περιμένω και αν μπορώ να το παρακολουθώ κάπως, ή απλά θα μου έρθει ουρανοκατέβατο το δέμα; :P

2018-12-10 05:52

The shipment has arrived in the destination country

2018-12-01 06:51

Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html )

2018-12-01 01:22

Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center

2018-11-30 14:44

Radefeld, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin

2018-11-14 19:07

The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically

Δημοσ.
1 ώρα πριν, angelospk είπε

Καλημέρα παίδες,

επιτέλους βρήκα ένα ανάλογο thread με ομοιοπαθούντες!

Εγώ παρήγγειλα 14 Νοεμβρ και σήμερα μου έβγαλε στο tracking ότι έφτασε (?) Ελλάδα:

Επίσης, έβγαλε πάνω αριστερά στο 17track ένα ΕΛΤΑ με ερωτηματικό. Ξέρει κανείς πόσο θα χρειαστεί να περιμένω και αν μπορώ να το παρακολουθώ κάπως, ή απλά θα μου έρθει ουρανοκατέβατο το δέμα; :P

2018-12-10 05:52

The shipment has arrived in the destination country

2018-12-01 06:51

Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html )

2018-12-01 01:22

Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center

2018-11-30 14:44

Radefeld, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin

2018-11-14 19:07

The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically

Δώσε την μορφή του tracking number. 

Δημοσ.
Στις 7/12/2018 στις 4:54 ΜΜ, a4ex είπε

Κανένα θέμα με τελωνείο. Ήρθε κατευθείαν από Γερμανία στη πόρτα μου. Τελικά είναι συγκεκριμένες οι μέρες που παίρνει να έρθει από Γερμανία, έως 10 max.

Μου εστειλαν μνμ απο DHL παραλαμβανω σημερα 🎉🎉🎉

10 ημερες απο Γερμανία και ευτυχώς χωρις κανενα προβλημα με τελωνείο. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, angelospk είπε

Με γεια Madmaf, καλώς να το δεχτείς! Κ θενξ για την ενημέρωση

Λοιπόν το tracking number μου είναι της μορφής CYxxxxDE

Τοτε μαλλον και συ με courier θα παραλαβεις. Και το δικο μου τετοιας μορφης ηταν και οταν μπηκε Ελλάδα μου εστειλαν νεο tracking 10ψηφιο, μονο αριθμους.

Δημοσ.

Πιστεύω αν έχεις tracking CYxxxxDE, παραλαμβάνεις από DHL.

Πάντως μετά το μύνημα

Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country ...

μετράμε 10 μέρες και έρχεται.

Επίσης αν πάρεις τηλ θα σου πούνε τι να περιμένεις. Επίσης ψάχνοντας σε διάφορα site της DHL (global, great ,DHL packet ...) ανανεώνονται σε διαφορετικούς χρόνους.

Το δικό μου όταν έφτασε Ελλάδα το είδα πρώτα στο global και από εκεί είχε άλλο tracking number σε μορφή JJDxxxxxxxxx.

Αλλά δεν έχει νόημα, γιατί όταν έφτασε το παρέλαβα την ίδια μέρα!!!

Δημοσ.

σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά..! με λίγο ψάξιμο βρήκα (κάπως τυχαία αυτό που ήθελα!

Λογικά αύριο θα είναι εδώ :)

Δεν έχω ξανακάνει παραγγελία με τέτοιο τρόπο και το βρήκα αρκετά μπερδευτικό, ιδιαίτερα για κάποιον που δν έχει ξανασυναναστραφεί με παραγγελίες, γιατί στην ουσία δε με ειδοποίησε κάπου, μόνος μου βρήκα το άλλο νούμερο

48058998_571412499997349_2202498352245899264_n.png

Δημοσ.

Και εμένα έχει CY000000000DE, αλλά στο gearbest στο tracking , γράφει: Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx ).

Και φαίνεται πλέον μόνο στα ΕΛΤΑ ότι έχει αναχωρήσει 3-12 από Γερμανια. Τίποτα άλλο. Στο site DHL δεν φαίνεται τίποτα παρά μονο στο site των Ελτα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω από το GearBest το mi pad 4 στα 160 ευρώ.... εάν βάλω priority line ( Netherlands registered) θα περάσει τελωνείο? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Hackgeo είπε

Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω από το GearBest το mi pad 4 στα 160 ευρώ.... εάν βάλω priority line ( Netherlands registered) θα περάσει τελωνείο? 

Θεωρητικά οχι, αλλα επειδή μιλάμε για το gearbest ποτέ δεν μπορεις να εισαι σίγουρος για το πως θα το στειλουν.

Προταση μου Καλύτερα δώσε ελαχιστα παραπάνω και πάρε τα απο το bangood επιλεγοντας μεθοδο αποστολής (ΚΑΙ στο καλαθι) Priority Direct Mail -> https://www.banggood.com/Original-Box-XIAOMI-Mi-Pad-4-Snapdragon-660-3G-RAM-32G-8-Inch-MIUI-11_0-OS-Tablet-PC-p-1316057.html?ID=224&cur_warehouse=CN

Πολύ πιο σοβαρο μαγαζι και με καραδοκιμασμενο τροπο αποστολης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...